2010 Ekim Anneleri

canıııım naber?nasıl geciyo,gün sayıyosun?heyecanın yatıstı mı?
günaydın cnm:)evet bugün daha sakinim o ana yaklaştıkça bi metanet mi geliyo ne:)tabi asıl hastaneye girince nolcak bakalım.sen nasılsın bugün tatlım
günaydın kızlar a.s.
günaydın cnm h.ga.s.
bend ehastahaneden geldım kızalr anestesı uzmanınyla gorustum epıdural sezaryana karar verdıkkk 7 ekım saat 10 randemu alddım demt yaren ve frogaladan haber varmı pek gecmıse bakamadım

h.g cnm sen de.hayırlı olsun gününüz.ne etkili oldu epudrali tercih etmende?

eşim etkılı oldu ama bılmıyon son andaa kacmazsaaam daha mantıklı gelıyooo her yondeenn

yok canım pişmiş pogacayı buzluga koyuyorsun dimi
cıkarınca kendiliğinden sogugu cözünsün ısıt yeni pişmiş gibi oluyor tadıda kokusuda enfes olyor
Hiç denemedim denemek lazım :)))
bend ehastahaneden geldım kızalr anestesı uzmanınyla gorustum epıdural sezaryana karar verdıkkk 7 ekım saat 10 randemu alddım demt yaren ve frogaladan haber varmı pek gecmıse bakamadım
mervam hayırlı olsun gününüz belli olmuş ..Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

yok canım pişmiş pogacayı buzluga koyuyorsun dimi
cıkarınca kendiliğinden sogugu cözünsün ısıt yeni pişmiş gibi oluyor tadıda kokusuda enfes olyor

ayy kızlar ne hamaratsınız özendim valla kalkıp şimdi o işlere girişcem nerdeyse ama çok yorgun hissediyorum kendimi bi bugünüm bi de yarınım var zaten dinlenmek için ondan dizginliyorum kendimibayanssulusmile

bebek salı gunu muayane olmustum iidi keyfı fındıkım sen naptın neye karar verdın dun gıtmıstın doktoraa
ben de 1 ekim de spinal sezeryan olucam cnm..kilosu ne durumda senin kuzunun?
ben de daha sakinim valla ama aynen ameliyathaneye girerken kalpten gidebilirim :))
vlla canım bende anlamam ama artık anlasak iyi olcak e bizde anne oluoz :)
dogru ama seneye artık,bu sene hala anne destegi falan alıcam anlaşılan :))

canım ilk aylarda yapıyordum simdi nerdeeee pohaca hamurunu kim yogurcak zor keske ypguran olsada ev pohacası yesek ben cok severim kokar bana şimdi

kızlar canım nasıl hamur işi cekti anlatamam :))))))))
ve cok acıktım kahvaltıya geçiyorum ben optum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…