günaydın canım benm..
hg canım sen de...hayırlı olsun,tarihiniz de belli olmus..bebek ne durumdaydı peki?
kızlar poğoca buzluğa atılınca çıkarırken buzu çözüldükten sonra tat olmazmı yabilmiyorumkismile yada koku
günaydın cnm:)evet bugün daha sakinim o ana yaklaştıkça bi metanet mi geliyo ne:)tabi asıl hastaneye girince nolcak bakalım.sen nasılsın bugün tatlımcanıııım naber?nasıl geciyo,gün sayıyosun?heyecanın yatıstı mı?
günaydın cnm h.ga.s.günaydın kızlar a.s.
bend ehastahaneden geldım kızalr anestesı uzmanınyla gorustum epıdural sezaryana karar verdıkkk 7 ekım saat 10 randemu alddım demt yaren ve frogaladan haber varmı pek gecmıse bakamadım
günaydıııııınn:) kızlar ne hamaratsınız ya ben öyle seylerden hiç anlamıyorum,hiç bişi yapmadım,ananem bişiler hazırladı getircek gelirken...
günaydın cnm:)evet bugün daha sakinim o ana yaklaştıkça bi metanet mi geliyo ne:)tabi asıl hastaneye girince nolcak bakalım.sen nasılsın bugün tatlım
günaydın cnm h.ga.s.
h.g cnm sen de.hayırlı olsun gününüz.ne etkili oldu epudrali tercih etmende?
Hiç denemedim denemek lazım :)))yok canım pişmiş pogacayı buzluga koyuyorsun dimi
cıkarınca kendiliğinden sogugu cözünsün ısıt yeni pişmiş gibi oluyor tadıda kokusuda enfes olyor
mervam hayırlı olsun gününüz belli olmuş ..Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:bend ehastahaneden geldım kızalr anestesı uzmanınyla gorustum epıdural sezaryana karar verdıkkk 7 ekım saat 10 randemu alddım demt yaren ve frogaladan haber varmı pek gecmıse bakamadım
yok canım pişmiş pogacayı buzluga koyuyorsun dimi
cıkarınca kendiliğinden sogugu cözünsün ısıt yeni pişmiş gibi oluyor tadıda kokusuda enfes olyor
ben de 1 ekim de spinal sezeryan olucam cnm..kilosu ne durumda senin kuzunun?bebek salı gunu muayane olmustum iidi keyfı fındıkım sen naptın neye karar verdın dun gıtmıstın doktoraa
ben de daha sakinim valla ama aynen ameliyathaneye girerken kalpten gidebilirim :))günaydın cnm:)evet bugün daha sakinim o ana yaklaştıkça bi metanet mi geliyo ne:)tabi asıl hastaneye girince nolcak bakalım.sen nasılsın bugün tatlım
günaydın cnm h.ga.s.
h.g cnm sen de.hayırlı olsun gününüz.ne etkili oldu epudrali tercih etmende?
dogru ama seneye artık,bu sene hala anne destegi falan alıcam anlaşılan :))vlla canım bende anlamam ama artık anlasak iyi olcak e bizde anne oluoz :)
ayy kızlar ne hamaratsınız özendim valla kalkıp şimdi o işlere girişcem nerdeyse ama çok yorgun hissediyorum kendimi bi bugünüm bi de yarınım var zaten dinlenmek için ondan dizginliyorum kendimibayanssulusmile
hangi gün cnm?günaydın bu aradagünaydın kızlaropuyorumnanaktanbnmde bir haftam kaldıbilmiyorumkismile
37+6 yla 38+0 aynı anlama geliyo ondan herhalde cnmkızlar su bebeişin tatlılıgına
Hem vekil hem anne - Milliyet.com.tr
ya ben bugun 38+0 olmalıydın cızelgem neden böle
eşim etkılı oldu ama bılmıyon son andaa kacmazsaaam daha mantıklı gelıyooo her yondeenn
günaydın kızlaropuyorumnanaktanbnmde bir haftam kaldıbilmiyorumkismile
hangi gün cnm?günaydın bu arada
günaydın kızlaropuyorumnanaktanbnmde bir haftam kaldıbilmiyorumkismile
ay esengulum feyza ile aynı avatarı kullanyonuz bende ismi okumadan feyza zannettim ya
37+6 yla 38+0 aynı anlama geliyo ondan herhalde cnm
hayırlısı olsun cnm o duyguya ben de kapılıyorum bazen düşündükçe ama kaç kaç nereye kadar eninde sonunda çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?