sen de mi epidural ya da spinal olucaksın cnm?
canım ya emzirmeye verdiklerinde biz bitaneyi emzirmeye calıscaz senin kucagına 2 bebiş vercekler :))her gögüse bi taneD yarıscaklar emerken yahu :))
agrı pompasını mı diyosun cnm?ben de kullanıcam agrı pompası,cok faydası oluyomus..ben de spinal olucam,sonrasında agrı pompası..agrı geldiği an basıyosun rahatlıyosun :))spinal dedi drum akannehirya o katater olayına çok ii iolar pzrtesi gittiğimde onu sorcam ağrın oldukça basıyomuşsun ya...
ısrarla benim dr da spınalı tavsiye ettihiç cesaretm yok canlı canlı o anı yaşamaya
canım o anı düşünmeye vaktin olmuyomus,1-2 dakikada bebegi alıyolarmıs anesteziden etkilenmesin die,sen onu görünce asagıda dr ların neler yaptıgını düşünmezsin bile :))ısrarla benim dr da spınalı tavsiye ettihiç cesaretm yok canlı canlı o anı yaşamaya
agrı pompasını mı diyosun cnm?ben de kullanıcam agrı pompası,cok faydası oluyomus..ben de spinal olucam,sonrasında agrı pompası..agrı geldiği an basıyosun rahatlıyosun :))
ben peşin peşin konustum,pazartesi son kontrolüm olcak,sonra anestezi uzmanıyla görüşücez,sorcaklarımı sorucam,bi de isteklerimi ileticem..eşim de bana kolayın da kolayına kacıyosun dio :SS napim imkan varken durup agrı mı cekeyim yani :))evet evet cnmcm o bnde isterim ondan :))inş.
agrı pompasını mı diyosun cnm?ben de kullanıcam agrı pompası,cok faydası oluyomus..ben de spinal olucam,sonrasında agrı pompası..agrı geldiği an basıyosun rahatlıyosun :))
canım o anı düşünmeye vaktin olmuyomus,1-2 dakikada bebegi alıyolarmıs anesteziden etkilenmesin die,sen onu görünce asagıda dr ların neler yaptıgını düşünmezsin bile :))
Selam kızlar..
Bugün baya kalabalığız maşallah :))
Annem aradı az önce 9 ay sonra sağlık ocağı izimi bulmuş :roflol: oturduğum yere muhtar kaydı yaptırmamıştık kaydım annemlerdeymiş hala orayı aramışlar neden hiç gelmedi bugün mutlaka gelsin bekliyoruz demişler ya ben tetenozdan kaçtığımdan gitmedim bu saatten sonra yapmak isterlermiki..
canım o anı düşünmeye vaktin olmuyomus,1-2 dakikada bebegi alıyolarmıs anesteziden etkilenmesin die,sen onu görünce asagıda dr ların neler yaptıgını düşünmezsin bile :))
selam cnm..benim en basta buldular izimi ama aramadılar neden gelmiyosun die,ben de tetenoz olmadım,dr um gerek yok sen evde dogum yapmıcaksın istemiyosan olma demişti..seni neden cagırdılar ki acaba?Selam kızlar..
Annem aradı az önce 9 ay sonra sağlık ocağı izimi bulmuş :roflol: oturduğum yere muhtar kaydı yaptırmamıştık kaydım annemlerdeymiş hala orayı aramışlar neden hiç gelmedi bugün mutlaka gelsin bekliyoruz demişler ya ben tetenozdan kaçtığımdan gitmedim bu saatten sonra yapmak isterlermiki..
:roflol:
saklan kızım yakalanırsan bizide ele vermeeee
ben peşin peşin konustum,pazartesi son kontrolüm olcak,sonra anestezi uzmanıyla görüşücez,sorcaklarımı sorucam,bi de isteklerimi ileticem..eşim de bana kolayın da kolayına kacıyosun dio :SS napim imkan varken durup agrı mı cekeyim yani :))
Bende öyle yapsammı diyorum 1 hafta daha saklansam :roflol: sonra oğlumu alır giderim ceee ee biz geldik delikafadulden
selam cnm..benim en basta buldular izimi ama aramadılar neden gelmiyosun die,ben de tetenoz olmadım,dr um gerek yok sen evde dogum yapmıcaksın istemiyosan olma demişti..seni neden cagırdılar ki acaba?
Selam kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?