2010 Ekim Anneleri

canım ya emzirmeye verdiklerinde biz bitaneyi emzirmeye calıscaz senin kucagına 2 bebiş vercekler :))her gögüse bi tane D yarıscaklar emerken yahu :))

he kızz kurban olurum onlara biri çok fena olcak şimdiden belli birde bi sakin bi sessiz yavrum benimkaydirigubbakcemile2nasıl olcak bnde bilemiyorum :asigim:

spinal dedi drum akannehirya o katater olayına çok ii iolar pzrtesi gittiğimde onu sorcam ağrın oldukça basıyomuşsun ya...
agrı pompasını mı diyosun cnm?ben de kullanıcam agrı pompası,cok faydası oluyomus..ben de spinal olucam,sonrasında agrı pompası..agrı geldiği an basıyosun rahatlıyosun :))

ısrarla benim dr da spınalı tavsiye etti hiç cesaretm yok canlı canlı o anı yaşamaya
canım o anı düşünmeye vaktin olmuyomus,1-2 dakikada bebegi alıyolarmıs anesteziden etkilenmesin die,sen onu görünce asagıda dr ların neler yaptıgını düşünmezsin bile :))

Selam kızlar..

Bugün baya kalabalığız maşallah :))

Annem aradı az önce 9 ay sonra sağlık ocağı izimi bulmuş :roflol: oturduğum yere muhtar kaydı yaptırmamıştık kaydım annemlerdeymiş hala orayı aramışlar neden hiç gelmedi bugün mutlaka gelsin bekliyoruz demişler ya ben tetenozdan kaçtığımdan gitmedim bu saatten sonra yapmak isterlermiki..

evet evet cnmcm o bnde isterim ondan :))inş.
ben peşin peşin konustum,pazartesi son kontrolüm olcak,sonra anestezi uzmanıyla görüşücez,sorcaklarımı sorucam,bi de isteklerimi ileticem..eşim de bana kolayın da kolayına kacıyosun dio :SS napim imkan varken durup agrı mı cekeyim yani :))

agrı pompasını mı diyosun cnm?ben de kullanıcam agrı pompası,cok faydası oluyomus..ben de spinal olucam,sonrasında agrı pompası..agrı geldiği an basıyosun rahatlıyosun :))

kızlar agrı pompası epidralda oluyor dedi bana dr ..spınalde kateter takılı olmuyor ..epudralde kateter takılı kalıyormus

canım o anı düşünmeye vaktin olmuyomus,1-2 dakikada bebegi alıyolarmıs anesteziden etkilenmesin die,sen onu görünce asagıda dr ların neler yaptıgını düşünmezsin bile :))

inşallah düşünülmüyordur eyvahedigeldismile ben normal istiyorum drda norml olsun dio ama tabi bi sorun olursada ısrarcı olmam :S bana sezeryan daha ürkütücü geliyo nedense? hele hele bilincin yerindeyken eyvahedigeldismile ama napalım bebişlere kavuşmak için herşey :CüvCüv::ecrin_bebek:

:roflol:
saklan kızım yakalanırsan bizide ele vermeeee

:gitme: evet birşey hissedilmıyormus canım ama dr sordum uyuşmama durumu oluyor ya evet bazı durumlarda oluyor dedi genelde panik yapıldıgı zaman kolundan sakınlestırıcı verıyoruz dedı .

selam cnm..benim en basta buldular izimi ama aramadılar neden gelmiyosun die,ben de tetenoz olmadım,dr um gerek yok sen evde dogum yapmıcaksın istemiyosan olma demişti..seni neden cagırdılar ki acaba?

aynen öyle evet yaa o epiduraldmei oluyo acep

selam cnm..benim en basta buldular izimi ama aramadılar neden gelmiyosun die,ben de tetenoz olmadım,dr um gerek yok sen evde dogum yapmıcaksın istemiyosan olma demişti..seni neden cagırdılar ki acaba?

Banada doktorum yaptırma onlar seni bulana kadar gitme demişti :roflol: ne bileyim annem diyor ısrarla mutlaka bugün gelsin dediler bide telefon numarası bıraktılar diyor..

selam kızlar :) nasılsınız :)

bende daha gıdıp kayıt olmadım yaaa olmasam bısey olurmu acaba.... şimdi aklıma geldi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…