Canım onlar görmeden hemen ağzına sıkamazmısınız, sen hazırlıklı ol istersen göstermeden yapabilirsen verirsin zaten 2-3 damla bişey..
hurmayı ağzına mı sürecekmişiz bebeğin. zemzemi nasıl damlatacağız. nar da sanırım gazlı olmalarını önlüyormuş. ayyyy hiçbiri hazır değil benim. dolapta zemzem vardı hurma da alayım bari....
bizim burda da gelmis türk bakkalina aliyim bari denemekde fayda var benim oglan 4 ay karnimin üstünde yatti acayip gaz sancisi tutuyorduCanım onlar görmeden hemen ağzına sıkamazmısınız, sen hazırlıklı ol istersen göstermeden yapabilirsen verirsin zaten 2-3 damla bişey..
bildiğin nar canım suyu değil.. marketlere gelmiş.. kesip içinden 2 3 tanesini ağzına damlatıcakmısız emmeden bizi..
canim var cikti nar tazesini alip denesinden cay kasigina suyunu sikcan bir cay kasigi yeter
narı eşime sordumbulamayız dedi yaaa ..marketlere gelir inşallahhh ekim kadar ..gerçi denemeye korkarım ben :)) nevyass nar suyunu verirken hemşireden gizlimi vericen sempatiksalakcinni
benim dr 2 muaynedir bebek gazlı olcak diyor gösterriyor kabarcık doludenemek istyorummmm
Nevyasım hatırlıyormusun jokerin sitesinde chicco nun cift taraflı montuna bakmıstık indirimdeydi.. 65 falan.. simdi girdimde bakıyorum 105 olmus keske ozaman alsaymısız:)
Hemşireler yokken çaktırmadan sıkıveririz canım kaydirigubbakcemile3
neuves iccin canim duduagina sürrüp ne olsak.biberonla ver bir iki yudum ceker.
Bebek hiç emmeden veriliyor direk nar suyu bebeğin miğdesine bir zararı olmazmıki yaa ....
asidik bir meyve ..bizim bile miğdemizi yakarken :uhm: korkuyorum açıkcası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?