2010 Ekim Anneleri

Canım hurmayı bölüp damağına süreceğiz, zemzemide dudaklarına süreceğim ben içirme değil yani, narıda birkaç damla ağzına damlatacağız..

Canım onlar görmeden hemen ağzına sıkamazmısınız, sen hazırlıklı ol istersen göstermeden yapabilirsen verirsin zaten 2-3 damla bişey..
bizim burda da gelmis türk bakkalina aliyim bari denemekde fayda var benim oglan 4 ay karnimin üstünde yatti acayip gaz sancisi tutuyordu

bildiğin nar canım suyu değil.. marketlere gelmiş.. kesip içinden 2 3 tanesini ağzına damlatıcakmısız emmeden bizi..

tamam canım yarın metroya gidelim diyordu benimki oradan alırım artık. ablama tembih edeyim versin :))

canim var cikti nar tazesini alip denesinden cay kasigina suyunu sikcan bir cay kasigi yeter

anladım canımmm sağolasınnnnn :)) çay kasıgıda alayım cantaya koyayım bari

Gizli vericez canım :)) çaktırmadan..Marketlerde falan her yerde var artık kolay bulursunuz..Valla canım gazlı bebekle uğraşmak kolay değil o yüzden denemeye değer diyorum..

Nevyasım hatırlıyormusun jokerin sitesinde chicco nun cift taraflı montuna bakmıstık indirimdeydi.. 65 falan.. simdi girdimde bakıyorum 105 olmus keske ozaman alsaymısız:)

Evet 65 liraydı ee mevsimi geldi ya ikiye katlamışlar :))

Hemşireler yokken çaktırmadan sıkıveririz canım kaydirigubbakcemile3

Aynen kaydirigubbakcemile5

Bıçak neyimde almak lazım yanımıza nasıl kesicez yoksa narı :))
aman uğraşamam onların çenesiyle çaktırmadan versinler :))

Bebek hiç emmeden veriliyor direk nar suyu bebeğin miğdesine bir zararı olmazmıki yaa ....
asidik bir meyve ..bizim bile miğdemizi yakarken :uhm: korkuyorum açıkcası :)

hoşgeldin ece,nevyas çoook az kalmış senin,maşallah,ağrın sancın var mı,doğuma dair bi belirtin var mı,ben de normali bekliycem..

Bebek hiç emmeden veriliyor direk nar suyu bebeğin miğdesine bir zararı olmazmıki yaa ....
asidik bir meyve ..bizim bile miğdemizi yakarken :uhm: korkuyorum açıkcası :)

Canım bununla ilgili kk da ve nette yazılar var istersen onları oku deneyenlerden bilgi almak daha iyi olur biz seni etkilemeyelim.Onlara göre kararını verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…