bende ca bardagını düşürdüm heryer can krııgı hiç aldırmadm saatlerdir öle duryor bugun temizlik için keyfim gelmedi dha dolanıom burada
slm platın
selm güzelimm
bende konyadanım doktrun kım
saol canım..
nasılsınız?..
ben de hiç iş yapmadan oturuyorum, canım istemiyo..
daha bebek odası hazırlanacak, çantalar tamamlanacak..
ev darmadağınnn....
konya hospital tülin hanım canım seninki kim
Ordanda sebze aldım birkaç bişey kaç gündür geçiştiriyordum yemek işini halk günü güya 2,5 dan aşağı bişey yok ya herşey ateş pahası..
bende selcukluya gdyrum nıl hanıma tulın hanımdanda memnundu arkadaslar dymustum,
[QUOTE=NevYas;15293553]Selam kızlar sağlık ocağına gittim annem yanlış anlamış kaydım orda olduğu için ordaki sağlık ocağından aramışlar burdaki hemşire kaydımı aldı ama pazartesi evraklarınızla gelin dedi nakliniz gelecek dedim ya ben zaten 40 haftalığım doğurdum doğurcam kayıt yaptırmasam :)) oda dedi lohusalığın var sen pazartesiye doğurmazsan gel iyi madem dedim çıktım..Lohusalıkta sağlık ocağında ne yapıyorlar onu anlamadım ama :)
bocukk senın nekadar kaldı kızmı erkek mı bebegın
[QUOTE=NevYas;15293553]Selam kızlar sağlık ocağına gittim annem yanlış anlamış kaydım orda olduğu için ordaki sağlık ocağından aramışlar burdaki hemşire kaydımı aldı ama pazartesi evraklarınızla gelin dedi nakliniz gelecek dedim ya ben zaten 40 haftalığım doğurdum doğurcam kayıt yaptırmasam :)) oda dedi lohusalığın var sen pazartesiye doğurmazsan gel iyi madem dedim çıktım..Lohusalıkta sağlık ocağında ne yapıyorlar onu anlamadım ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?