2010 Ekim Anneleri

selmas sen sezeryan doğummu yapmıştım?Hastanede bebeğe kaç takım kıyafet lazım oldu cnm dHA HAZIRLAMadım da o yüzden sordum

Selam kızlar sağlık ocağına gittim annem yanlış anlamış kaydım orda olduğu için ordaki sağlık ocağından aramışlar burdaki hemşire kaydımı aldı ama pazartesi evraklarınızla gelin dedi nakliniz gelecek dedim ya ben zaten 40 haftalığım doğurdum doğurcam kayıt yaptırmasam :)) oda dedi lohusalığın var sen pazartesiye doğurmazsan gel iyi madem dedim çıktım..Lohusalıkta sağlık ocağında ne yapıyorlar onu anlamadım ama :)

saol canım..

nasılsınız?..
ben de hiç iş yapmadan oturuyorum, canım istemiyo..
daha bebek odası hazırlanacak, çantalar tamamlanacak..
ev darmadağınnn....

canım artık baslasan ıyı olur bende dun odasını yerlestrdım evde 2 gun once temızlendı ufak tefek ısler kaldı canta kaldı sende usul usul yap artık bence

Ordanda sebze aldım birkaç bişey kaç gündür geçiştiriyordum yemek işini halk günü güya 2,5 dan aşağı bişey yok ya herşey ateş pahası..

[QUOTE=NevYas;15293553]Selam kızlar sağlık ocağına gittim annem yanlış anlamış kaydım orda olduğu için ordaki sağlık ocağından aramışlar burdaki hemşire kaydımı aldı ama pazartesi evraklarınızla gelin dedi nakliniz gelecek dedim ya ben zaten 40 haftalığım doğurdum doğurcam kayıt yaptırmasam :)) oda dedi lohusalığın var sen pazartesiye doğurmazsan gel iyi madem dedim çıktım..Lohusalıkta sağlık ocağında ne yapıyorlar onu anlamadım ama :)[/QUOTE]

emzirme bakımla alkalı eğitim bide asılar ıcındır canım.. ben 1 kez gittim 5. aydımdı sanırım ası olcaktım ondada saf tetenoz yok diye olmamıstım.. kaydımıda kendileri yapmıs kapıya gelmişlerdi hattaa:)

Ordanda sebze aldım birkaç bişey kaç gündür geçiştiriyordum yemek işini halk günü güya 2,5 dan aşağı bişey yok ya herşey ateş pahası..

pazara gitmeyelı ay olmustur.. bugunde pazar gunu ama hiç halım yok temizlik yaptım yoruldum annemler gelcek birde gene marketin sebze bölumune talımız..

emzirme bakımla alkalı eğitim bide asılar ıcındır canım.. ben 1 kez gittim 5. aydımdı sanırım ası olcaktım ondada saf tetenoz yok diye olmamıstım.. kaydımıda kendileri yapmıs kapıya gelmişlerdi hattaa:)

pazara gitmeyelı ay olmustur.. bugunde pazar gunu ama hiç halım yok temizlik yaptım yoruldum annemler gelcek birde gene marketin sebze bölumune talımız..
[/QUOTE]

Benim tembel kocam naklimi buraya almadığı için hala annemlerin orda görünüyorum o yzüden beni yeni buldular :roflol: doğum olmazsa giderim pazartesi artık..Pazarda var ama uzak gidemedim halk manavı bide marketten aldım birkaç şey..1-2 günlük marketten alıyorum bende çok almıyorum artık doğum olursa burda ziyan olur diye..

aynen bana da öyle yapmıslardı yüz kere aramıslardı bir kere gittim daha da gitmedim 15haftalıktık

pazara gitmeyelı ay olmustur.. bugunde pazar gunu ama hiç halım yok temizlik yaptım yoruldum annemler gelcek birde gene marketin sebze bölumune talımız..[/QUOTE]

Biz gittik kocişle hallettik pazar işini az önce :))
ay melike senden alıntı yapim dedim nereye yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…