Nar aldınız mı kızlar? 1 tanede nar aldım kol çantama koydum gece falan doğurursam nerden bulacaklar narı dedim.Eşimede zaten neyi nasıl vereceğini güzelce anlattım dün akşam dedim ben aygın olurum baygın olurum sen hurmasını,zemzemini,nar suyunu güzelce ver :))
Biz gittik kocişle hallettik pazar işini az önce :))
ay melike senden alıntı yapim dedim nereye yazmışım
Nar aldınız mı kızlar? 1 tanede nar aldım kol çantama koydum gece falan doğurursam nerden bulacaklar narı dedim.Eşimede zaten neyi nasıl vereceğini güzelce anlattım dün akşam dedim ben aygın olurum baygın olurum sen hurmasını,zemzemini,nar suyunu güzelce ver :))
slm hamişler,biz grip aşısı olabiliyomuyuz acaba,ben her yıl olurdum,çok iyi geliyodu bana şimdi zararı olurmuki bebişe..
slm hamişler,biz grip aşısı olabiliyomuyuz acaba,ben her yıl olurdum,çok iyi geliyodu bana şimdi zararı olurmuki bebişe..
Nar ne için miş canım ? ben bilmiyorum. zemzem ve hurmamız hazırda. nar'ı ilk kez duyuyorum..
neuves bende versem miki diye düsünüyoru mya
burdaki doktorlar görse izin vermezler.cay kasigi ile veriliyor dedi.
dark gaz icinmis canim veridign zaman gaz problemi olmuyormus
hurmayı ağzına mı sürecekmişiz bebeğin. zemzemi nasıl damlatacağız. nar da sanırım gazlı olmalarını önlüyormuş. ayyyy hiçbiri hazır değil benim. dolapta zemzem vardı hurma da alayım bari....
canim baba elinde yada agzinda hurmayi yumusatiyor.bebegin agzinda parmagiyla dolandirip cikariyor.zemezemide normal biberonla veriyorsun iciyor.bir kac yumudum yuttumu yeterhurmayı ağzına mı sürecekmişiz bebeğin. zemzemi nasıl damlatacağız. nar da sanırım gazlı olmalarını önlüyormuş. ayyyy hiçbiri hazır değil benim. dolapta zemzem vardı hurma da alayım bari....
narı eşime sordumbulamayız dedi yaaa ..marketlere gelir inşallahhh ekim kadar ..gerçi denemeye korkarım ben :)) nevyass nar suyunu verirken hemşireden gizlimi vericen sempatiksalakcinni
benim dr 2 muaynedir bebek gazlı olcak diyor gösterriyor kabarcık doludenemek istyorummmm
neuves bende versem miki diye düsünüyoru mya
burdaki doktorlar görse izin vermezler.cay kasigi ile veriliyor dedi.
dark gaz icinmis canim veridign zaman gaz problemi olmuyormus
Bebek anneyi emmeden, 2-3 nar tanesini ağzına sıkarsan gaz sancısı çekmezmiş canım deneyenlerin hiç gazı olmamış, bizde deneyeceğiz olmaz inşallah..
ay ben bilmiyordum ne iyi oldu duydugum bende alayım bari. normal nar mı alacağız suyunu mu bana birisi anlatsın lütfen :)))) birde nar var mı bu mevsim de nerden temin edicez? ve nasıl vericez bebişe ?
canim var cikti nar tazesini alip denesinden cay kasigina suyunu sikcan bir cay kasigi yeteray ben bilmiyordum ne iyi oldu duydugum bende alayım bari. normal nar mı alacağız suyunu mu bana birisi anlatsın lütfen :)))) birde nar var mı bu mevsim de nerden temin edicez? ve nasıl vericez bebişe ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?