2010 Ekim Anneleri

Nar aldınız mı kızlar? 1 tanede nar aldım kol çantama koydum gece falan doğurursam nerden bulacaklar narı dedim.Eşimede zaten neyi nasıl vereceğini güzelce anlattım dün akşam dedim ben aygın olurum baygın olurum sen hurmasını,zemzemini,nar suyunu güzelce ver :))

Nar ne için miş canım ? ben bilmiyorum. zemzem ve hurmamız hazırda. nar'ı ilk kez duyuyorum..

Biz gittik kocişle hallettik pazar işini az önce :))
ay melike senden alıntı yapim dedim nereye yazmışım

ohh iyi yapmıssınız valla pazara gidicek hiç halim yok bizimkide 1 aydan fazladır göturmuyor zaten :)

aldırcam bugun yarın canım iyi yapmıssın anlatmakla.. benımkı benden iyi bildiği için sölemedim bile görevlerini:)

slm hamişler,biz grip aşısı olabiliyomuyuz acaba,ben her yıl olurdum,çok iyi geliyodu bana şimdi zararı olurmuki bebişe..

doktoruna bir danıs istersen.. bende her yıl olurdum gecen sene olmadım gripte 1 kere oldum yanı cokda etkilı gelmiyormus dedim kendi kendime.. bu senede bebek olcak doğumdan snra olurum sanırım danısıp..

slm hamişler,biz grip aşısı olabiliyomuyuz acaba,ben her yıl olurdum,çok iyi geliyodu bana şimdi zararı olurmuki bebişe..

Bana hiç iyi gelmiyor o aşılar hiç grip olmayan ben o aşıyı olduktan sonra grip olmaya başladım :)) bidahada yaptırmıyorum..

Geçen sene A giribi diye hamilelere hep aşı yapmışlardı ama, ben şahsen aşı bana dokunmasada hamileyken yaptırmazdım ama doktoruna danış istersen daha doğru yönlendirecektir..

neuves bende versem miki diye düsünüyoru mya
burdaki doktorlar görse izin vermezler.cay kasigi ile veriliyor dedi.

dark gaz icinmis canim veridign zaman gaz problemi olmuyormus

hurmayı ağzına mı sürecekmişiz bebeğin. zemzemi nasıl damlatacağız. nar da sanırım gazlı olmalarını önlüyormuş. ayyyy hiçbiri hazır değil benim. dolapta zemzem vardı hurma da alayım bari....

narı eşime sordum bulamayız dedi yaaa ..marketlere gelir inşallahhh ekim kadar ..gerçi denemeye korkarım ben :)) nevyass nar suyunu verirken hemşireden gizlimi vericen sempatiksalakcinni
benim dr 2 muaynedir bebek gazlı olcak diyor gösterriyor kabarcık dolu denemek istyorummmm

Nevyasım hatırlıyormusun jokerin sitesinde chicco nun cift taraflı montuna bakmıstık indirimdeydi.. 65 falan.. simdi girdimde bakıyorum 105 olmus keske ozaman alsaymısız:)

ay ben bilmiyordum ne iyi oldu duydugum bende alayım bari. normal nar mı alacağız suyunu mu bana birisi anlatsın lütfen :)))) birde nar var mı bu mevsim de nerden temin edicez? ve nasıl vericez bebişe ?

canim baba elinde yada agzinda hurmayi yumusatiyor.bebegin agzinda parmagiyla dolandirip cikariyor.zemezemide normal biberonla veriyorsun iciyor.bir kac yumudum yuttumu yeter

Nar marketlere gelmiş canım gecen hafta görmüştüm..

Canım onlar görmeden hemen ağzına sıkamazmısınız, sen hazırlıklı ol istersen göstermeden yapabilirsen verirsin zaten 2-3 damla bişey..

ay ben bilmiyordum ne iyi oldu duydugum bende alayım bari. normal nar mı alacağız suyunu mu bana birisi anlatsın lütfen :)))) birde nar var mı bu mevsim de nerden temin edicez? ve nasıl vericez bebişe ?

bildiğin nar canım suyu değil.. marketlere gelmiş.. kesip içinden 2 3 tanesini ağzına damlatıcakmısız emmeden bizi..

canim var cikti nar tazesini alip denesinden cay kasigina suyunu sikcan bir cay kasigi yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…