2010 Ekim Anneleri

eevvvvvvvvveeeeeet ben sarımsaklı zeytınyaglı soso yapıyom bıberlerın ustune dokuyom .bıde sarımsaklı yogrdun ıcıne karstrıyom farklı tarf bılen var mı kı demıstm canım

hemn verimm ben sana günde komşum yapmıştı çok güseldi şimdi biberleri közldin ya boylamasına ikiye bölüosun sarma yaprağı gibi olması lazım içine harç olarak peynirle maydonozu karıştır tabii peynirin tadı ne kadar güsel olursa tarifte okadar güsel oluo sonra bu harçla rulo gibi sar kürdanla tuttur üstüne limon zetyinyağı tuz bide nar ekşisi sos yap üstüne dök onnnnn numara oluoooo

not:biberler ne kadar çok közlenirse tadı dah güsel olurmuş gibi geldi bana bide iç harcına cevizde eklenirse güsel olabilir ben böle dışarda ne yediysem hep kafamda tarifini geliştirmeye çalışıorum :))

ben buzluğa atacağım böreği şöyle yapıyorum: 1 yufkayı serip içine göz kararı süt yumurta akı(sarısı üstüne), tereyağ yada margarin karışımından bolca sürüp üzerine 1 yufka daha seriyorum. istediğim boyutlarda üçgen kesip(büyük sigara böreği gibi) içine peynir maydanoz karışımdan koyup sıkıca sarıyorum. sonra da buzdolabı poşetlerinde saklıyorum. istersen hemen de pişirebilirsin tabiki. buzluktan çıkınca üzerine yumurta sarısı sürüp çörek otu serpiyorum ve fırına veriyorum...

duygucum face de var aslında ama senn face yok tatlım...buraya eklerim az sonra senn için..dur bir emzirim şu keratayı kalktı şimdi...

bekliyorum.aman da benim arkadaşım doğurmuş da emziriyomuş.maşaallah.banu acayip özeniyorum şu an sana.atlattın her şeyi

nsl borek canım bende yapayım ya

çok güzel olur buda :)

hımm adı neydi tarifini bulim int. ten

yeşil domates yemeği

cnm yağı koy soğanları kavur. sona doğradığın gök domatesleri koy salça pirinç az kavrulsunlar sonra sıcak su dök. kapağını kapat aldını kıs. ister çok sulu ister az sulu fark etmez. pirinçler pişene kdr dursun sona kapat aldtını

bitterrr, Aktay, BalSurat, BAYLEMUR, bebis, bocukk, cannsett, duduu, ecrinece, elay13, esengülüm, e_pack, Felicity, gonulcelen10, jelly1, johnnybravo, loveli, melisesra, moondance, oglak75, rita1421, witch26==== maaaşallahh kalabalığa bakkkkk:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…