2010 Ekim Anneleri

kızlar sureklı aglıyorum benya nıye boyle oldum ben((

valla kuşumm hepimiz ağlıozzzz galbaaa ama benimkiler geçti şahsennn artık bitek tv de minik bebeklere yada çocuklara bişe olunca ağlıorumm bide kociş bağırınca ağlıodum ama artık bağırmıoo

sağ köşede üstte isminin yazdığı yer varya
hoşgeldiniz özel msj falan yazan yer
orda isminin üstüne tıkla
hakkımda bölümünde çizelge kısmındaki eski url yi sil bunu yapıştır
kaydet

esracım sakin olmaya çalış. unutacağın şeyleri yap. eşinle yemeğe gidin mesela bu akşam yürüyün falan. bebeğin etkilenmesin. senin haftana daha var 2,5 kiloyu geçsin inş. ki az kalmış buna ulaşmasına. içini ferah tut hiçbirşey olmayacak gayet sağlıkla doğacak eymen efe

valla kuşumm hepimiz ağlıozzzz galbaaa ama benimkiler geçti şahsennn artık bitek tv de minik bebeklere yada çocuklara bişe olunca ağlıorumm bide kociş bağırınca ağlıodum ama artık bağırmıoo

bende 2-3 gündür unutmuştum ağlamayı ama bugün yine tutamadım göz yaşlarımı.ağrısı yok da benim gözümde o kesilme işi çok moralimi bozuyo.ondan ağlıyom galiba

bende kimseyi görmek istemiom kimse gelmesin kimseyle konuşmuyim istiom yanlız kalmak istiom faceide ondan kapadım. bi sizle konuşuom :)

melis üzülüp ağlıcağına dediklerimi tıkın
muz ayrıca yatarken muzlu süt
sora mutlaka kabak çekirdeği sen bile şaşırırsın bide badem

2hafta günde 1tane muz badem ve kabak çekirdeği yedim 2 haftada 2300den 3000e çıktı

inşallah canımm saglıklı dogsun tek ıstegım bu

bende 2-3 gündür unutmuştum ağlamayı ama bugün yine tutamadım göz yaşlarımı.ağrısı yok da benim gözümde o kesilme işi çok moralimi bozuyo.ondan ağlıyom galiba

nieki canım sezeryanmı olcan sen yoksa normal doğum kesisinden mi bahsediosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…