bir tüp ilaç var onu makattan sıkıyolar.sonra 3-5 dk içinde bağırsakların boşalıyo.zor değil
bugunku kontrol cok üzdü beni sanırım onunda katkısı var(
kızlar sureklı aglıyorum benya nıye boyle oldum ben((
kım sıkıyo yaaaaaaaaakannehir
ayy domates yemeğii kayınvalidem yapar onu çokta güzel olur aklıma geldi bak cnm çekti olsada yesekkk akannehir
valla kuşumm hepimiz ağlıozzzz galbaaa ama benimkiler geçti şahsennn artık bitek tv de minik bebeklere yada çocuklara bişe olunca ağlıorumm bide kociş bağırınca ağlıodum ama artık bağırmıoo
valla kuşumm hepimiz ağlıozzzz galbaaa ama benimkiler geçti şahsennn artık bitek tv de minik bebeklere yada çocuklara bişe olunca ağlıorumm bide kociş bağırınca ağlıodum ama artık bağırmıoo
kız sende konyalımısınkonyada çok meşhur die biliom ben
valla ben konyalıyım ama hc duymadım domates yemegını
esracım sakin olmaya çalış. unutacağın şeyleri yap. eşinle yemeğe gidin mesela bu akşam yürüyün falan. bebeğin etkilenmesin. senin haftana daha var 2,5 kiloyu geçsin inş. ki az kalmış buna ulaşmasına. içini ferah tut hiçbirşey olmayacak gayet sağlıkla doğacak eymen efe
bende 2-3 gündür unutmuştum ağlamayı ama bugün yine tutamadım göz yaşlarımı.ağrısı yok da benim gözümde o kesilme işi çok moralimi bozuyo.ondan ağlıyom galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?