2010 Ekim Anneleri

hergun muz kabak cekırdegı 1 lıtre süt içiyom bende ama nıye boyle oldu anlamadım

sagol canım yazım bı yere yaparım :)

bende kimseyi görmek istemiom kimse gelmesin kimseyle konuşmuyim istiom yanlız kalmak istiom faceide ondan kapadım. bi sizle konuşuom :)

hamileliktendir canım mutlu olucak seyler yap kendıne bebişin kıyafetlerıne bak hiç olmadı kokla :) valla mutlu oluyor insan ne bılım

sagol canım yazım bı yere yaparım :)

hamileliktendir canım mutlu olucak seyler yap kendıne bebişin kıyafetlerıne bak hiç olmadı kokla :) valla mutlu oluyor insan ne bılım

yap cnm. çok güsel oluo.

ya mutsuz değilim. hatta aksine çok mutluyum. ama kimseyi görmek istemiom nedense. giriom çıkıom bebişin eşyalarına bakıom. aldığım ana kucağının kılıfını yıkadım. ikinci eldiya kadın hiç yıkanmadı dedi. yıkanmadığı halde tertemizdi. dedim olsun genede yıkıyım :). walla misler gibi oldu. ikinci el olduna kimse inanmaz
ben yeşil domatesin bitek turşusunu bilirim o da çok güzel olur.
:)))
yok canım konyada bilmezler bilenlerde yerlileri değildir kayınvalidem niğdeli ben evlendikten sonra ondan öğrendim

hmmm bilmiomki cnm. egede kimse bilmio. şaşırıolar aa güzelmiş diolar hep. ama bizim köylüler burda çok. onlar hep yapar annem falan çok yapar benim. tarlayı kaldırcaklarında yeşil domatesleri ya turşu yaparlar yada yemeğini yaparlar böle pirinçli kavurmalı

kavuruyomuyum.nasıl pişiyo bilmem ki

Yeşil domatesler bol suda yıkandıktan sonra,ne iri ne ufak olmamak şartı ile doğrayınız.Tencereye iki yemek kaşığı sıvı yağı alıp,içine bir adet kuru soğanı,bir adet yeşil biberi ve bir adet kırmızı domatesi doğrayıp ilave ediniz.
Şöyle bir kaç dakika malzemeleri orta ateşte soteledikten sonra,salça ve tuzu ekleyiniz..Akabinde doğranmış yeşil domatesleri de ekleyip,son işlem olarak 4 yemek kaşığı pilavlık bulguru da ekleyip,pişmesi için gerekli olan yaklaşık 3 su bardağı suyu da tencereye ilave edip pişmeye bırakınız.
Orta ateşte yeşil domatesler yumşayıp,bulgurlar pişinceye kadar tencereyi ocakta bırakınız..
Sıcak olarak servis yapılması tavsiyemdir.
Şimdiden afiyetler diliyorum..

al buldum tarifini canım benim

kızlar dün seda saynda taşlardan bahsediyodu,inci kolye süt yaparmış emzirende,bende pijamamla inci kolye takmayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…