ne kızbizim köyde çok yaparlar hatta içine kavurmada koyarlar çok güsel olur :)
melis üzülüp ağlıcağına dediklerimi tıkın
muz ayrıca yatarken muzlu süt
sora mutlaka kabak çekirdeği sen bile şaşırırsın bide badem
2hafta günde 1tane muz badem ve kabak çekirdeği yedim 2 haftada 2300den 3000e çıktı
nieki canım sezeryanmı olcan sen yoksa normal doğum kesisinden mi bahsediosun
yeşil domates yemeği
cnm yağı koy soğanları kavur. sona doğradığın gök domatesleri koy salça pirinç az kavrulsunlar sonra sıcak su dök. kapağını kapat aldını kıs. ister çok sulu ister az sulu fark etmez. pirinçler pişene kdr dursun sona kapat aldtını
bende kimseyi görmek istemiom kimse gelmesin kimseyle konuşmuyim istiom yanlız kalmak istiomfaceide ondan kapadım. bi sizle konuşuom :)
kız sende konyalımısınkonyada çok meşhur die biliom ben
yesıl domatesten mı oluyor bu yemek tarf vatrdı ama kacrdım ya
ben yeşil domatesin bitek turşusunu bilirim o da çok güzel olur.
:)) yazimmi tekrar :)
yemeğinide dene derim yeşil domates soğan ve bulgur la yapılıyo nefis bişey oluyoo
:)) yazimmi tekrar :)
normla doğumdan bahsediyom.onda da kesi oluyo
sagol canım yazım bı yere yaparım :)
hamileliktendir canım mutlu olucak seyler yap kendıne bebişin kıyafetlerıne bak hiç olmadı kokla :) valla mutlu oluyor insan ne bılım
:)))ben yeşil domatesin bitek turşusunu bilirim o da çok güzel olur.
yok canım konyada bilmezler bilenlerde yerlileri değildir kayınvalidem niğdeli ben evlendikten sonra ondan öğrendim
gerçekten mi?yoksa ağrı çok şiddetli de olsa çekerim diyom.napimmmsenağlamacanımm bende ondan çok korkuodum daha doğrusu istemiodum ama doktoruma sordum mecburen kescem dedi çünkü çok sarkabilirmiş ama hiç hissedilmicek dedi
kavuruyomuyum.nasıl pişiyo bilmem ki
bugun bır bayanla tanıstım 20 yasında yenı dogum yapmıs normal dogum hıc dikişim yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?