2010 Ekim Anneleri

Söylemesi ayıp bi ıspanak yemeği yaptım dayanamadım eşim gelmeden yedim ama ağzımda kütür kütür bi tad bıraktı dişlerimde falan hiç böyle olmazdı neden oldu anlmadım ıspanağındanmıdır acaba..

kızlarrr benim çatımm genişlemeye başladı sanırım yürürken falan kemik batıo gibi bacaklarımı aça aça yürüorum sizde de varmı böle bi sıkıntı bide akıntımda açık sarı kan rengine de yakın lekelenme gibi hiç bişe bilmemek ne kötü yaaa bunlar acaba doğuma yaklaştık mı demek oluo :bbo:

görüşelimde herkes ayrı ayrı illerde ilçelerde çok uzakız. yakındakiler anca görüşebilir :)

tm cnm ekliycim

Bende yürürken hissediyorum birkaç gündür ama akıntın nasıl açık sarı kan rengine yakın kız :) kan kırmızı akıntı sarı :))

yaklaştık demek mi bilmiyom ama bende de oluyo

evet ben bu akşam gidiyoruuuummm :) bu akşam yatcam hastaneye yarın sabah sezeryanla alcaklar bebeğimi:) 2800 dü kilosu bugün ultrasonda. bakalım kaç kilo doğcak off heycanlıyım dua edin banaaaaaaa

canım hayırlı olsun..
sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine..

görüşelimde herkes ayrı ayrı illerde ilçelerde çok uzakız. yakındakiler anca görüşebilir :)

tm cnm ekliycim

olsunnn kızzz biliomda zatii istiom işte ben gene belki bir gün olur ama zaten biz bi kaç seneye istanbula geri döncez ozaman belki istanbuldakileri görürüm tabii ozamana kadar yine konuşuo olursak en çokta bebişleri merak ediorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…