doğumda mı orda olcak
ay evet bende bu sene tatile gidemdim ayağımı denize bile sokmadım ben hep şey istiorum böle bütün ekim anneleri bi gün biyerde buluşsun bebeişlerimizle ne güsel olur hatta gece uyumadan önce bile ben burdaki herkesi düşünüorum keşke görüşsek dieeevalaa inşallah önce toparlanalım kiloları verelim böle taş gibi anne olmak istiorum gene topuklu ayakkabılarımı özledimm bide dar kotlarıı
kızlar facede eklimisiniz brbirinizde siz ? benide ekleyin bebişlerimizi felan takip eder daha sağlıklı haberleşiriz özellikle konyalılar HATİCE YANIK BENİM İSMİM GÖZLÜKLÜ PROFİL RESMİM VAR ÜSTÜMDE KIRMIZI sırnaşık şey
:ecrin_bebek:
doguran yada dogurmaya giden varmi:hulya:
kızlarrr benim çatımm genişlemeye başladı sanırım yürürken falan kemik batıo gibi bacaklarımı aça aça yürüorum sizde de varmı böle bi sıkıntı bide akıntımda açık sarı kan rengine de yakın lekelenme gibi hiç bişe bilmemek ne kötü yaaa bunlar acaba doğuma yaklaştık mı demek oluo :bbo:
kızlarrr benim çatımm genişlemeye başladı sanırım yürürken falan kemik batıo gibi bacaklarımı aça aça yürüorum sizde de varmı böle bi sıkıntı bide akıntımda açık sarı kan rengine de yakın lekelenme gibi hiç bişe bilmemek ne kötü yaaa bunlar acaba doğuma yaklaştık mı demek oluo :bbo:
evet ben bu akşam gidiyoruuuummm :) bu akşam yatcam hastaneye yarın sabah sezeryanla alcaklar bebeğimi:) 2800 dü kilosu bugün ultrasonda. bakalım kaç kilo doğcak off heycanlıyım dua edin banaaaaaaa
kızlar facede eklimisiniz brbirinizde siz ? benide ekleyin bebişlerimizi felan takip eder daha sağlıklı haberleşiriz özellikle konyalılar HATİCE YANIK BENİM İSMİM GÖZLÜKLÜ PROFİL RESMİM VAR ÜSTÜMDE KIRMIZI sırnaşık şey
evet ben bu akşam gidiyoruuuummm :) bu akşam yatcam hastaneye yarın sabah sezeryanla alcaklar bebeğimi:) 2800 dü kilosu bugün ultrasonda. bakalım kaç kilo doğcak off heycanlıyım dua edin banaaaaaaa
Bende yürürken hissediyorum birkaç gündür ama akıntın nasıl açık sarı kan rengine yakın kız :) kan kırmızı akıntı sarı :))
görüşelimde herkes ayrı ayrı illerde ilçelerdeçok uzakız. yakındakiler anca görüşebilir :)
tm cnm ekliycim
kız işte ikisinin arası gibiibazen sarıya dönük bazen kırmızıyaa değişio
olsunnn kızzz biliomda zatii istiom işte ben gene belki bir gün olur ama zaten biz bi kaç seneye istanbula geri döncez ozaman belki istanbuldakileri görürüm tabii ozamana kadar yine konuşuo olursak en çokta bebişleri merak ediorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?