2010 Ekim Anneleri

bilmemki bakar heralde. ama bana baktığında acı maıc olmamıştı. belkide o zmn bakmadı. o bişi demedi ben sordum normal yapabilirmiyim die
tabiki bi aksilik olmazsa normla dedi.

o zaman bakabilirde bakmayabilirde canım sen yine de hazırlıklı ol :))))))

ama bunca zaman sesi çıkmadı sona geldik hergün gelio. doğumu merak ediomuş kızları götürmemiş doğumlarına benmi götürcem :d ondan habersiz gideris die korkuo galiba

allah senin iyiligini versin neyi düşünüyor :))))))))))

o zaman bakabilirde bakmayabilirde canım sen yine de hazırlıklı ol :))))))

allah senin iyiligini versin neyi düşünüyor :))))))))))

:)))

walla bugun kocişede dedim hiçbişi almadılar doğuncamı alcaklar dedim. sen sölemezsen ben ağır konuşurum bilion dedim

ya kızlar sez olucam ama ben 2 tane pijama takımı almıstım,şimdi bi de gecelik almam sart mı oldu?

sezeryan da gecelik daha iyi oluyormuş diye duymuştum canım. dikişler açısından wc'ye oturup kalkarken felan sıyırıverirsin üstünden pijamanın lastigi felan acıtabilir dikişleri.

selam kızlar.
valla benim çatı kontrolü diye derdim yok. doktorum doğm başlayınca beni ara hastaneye git dedi. muhtemelen doğumm başlayınca normal olucaksa olur. yoksa o zman sezeryana alır direktakannehir

selam canım.. cok sanslısın dicem ama o da kötü ne olacağını bilmiyorsun sancın ya tutmazsa ne olacak. bende bunu düşünüyorum normalse çatım kesin normal olursa bekle allah bekle sancı tutmazsa ne yapıcaz.

beklicez bakalım zaman ne gösterirse vkaydirigubbakcemile2

ne zaman biticek bu masraflar yaaa ( puuff boşuna mı aldım 2 tane geceligi ben :SSsezeryan olan biri olsaydı da soraydık:SS

ya kızlar sez olucam ama ben 2 tane pijama takımı almıstım,şimdi bi de gecelik almam sart mı oldu?
sezeryandan sonra sonda takılacagı için sart oldu gecelik alman..

selam kızlar.
valla benim çatı kontrolü diye derdim yok. doktorum doğm başlayınca beni ara hastaneye git dedi. muhtemelen doğumm başlayınca normal olucaksa olur. yoksa o zman sezeryana alır direktakannehir

benim doktorda öyle yapacak galiba.çatı muayenesi filan bişey demiyo.sadece normal olacak diyo..eyvahedigeldismile

aman bırak şunları almazsalar almasınlar...
cok sükür alıyoruz herşeyimizi.kimseye muhtaç degiliz..
bişiye faydaları olmaz ama hastaneye gelmek,dogumdan sonra yanında durmak da bi lütuf olur ..bastan beriilgilenmezler birden bire kıymete biner..ben de ona uyuz oluyorum..herseyimi annemle yaptım,hastanede ve dogumdan sonra yanımda annem kalcak die bozuluyolar bi de

ne zaman biticek bu masraflar yaaa ( puuff boşuna mı aldım 2 tane geceligi ben :SSsezeryan olan biri olsaydı da soraydık:SS

valla canım ablam sezeryan olmuştu gecelik giymişti hatta bana da öyle dedi normal olursa pijamalarını giyersin rahat edersin demişti.

sezeryandan sonra sonda takılacagı için sart oldu gecelik alman..

benim doktorda öyle yapacak galiba.çatı muayenesi filan bişey demiyo.sadece normal olacak diyo..eyvahedigeldismile
offf ucuz bişi alıyım o zaman..sonda cıkarıldıktan sonra gene pijamalarımı giyerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…