hiç korkma canım kasma sakın kendini rahat ol iyice anlasılsın benım gibi olma sakın:)
kesinlikle ii olmuyo yakın olması ne yazıkkii..bebek olunca daha cok gelmek isticekler işte...
benim haftam 7 inde doluyo cnm,yani 1 hafta kala falan alıyo bebegivalla hangisinde rahat hissedeceğimi bir bilsemmm bilmiyorumkismile
senn gün çok gzl
doktor çarı müsat değil derse bende 1 ekim istiycem kabul ederse
sen aç haftalık oluyosun ozmn da
benm doktora bedne sordum ne olacağı bellli değil haftaya çarşamba çatı yapınca normal olmaz dersen nolcak dedim geç kalmıyozmu sezeryan için dedim
yok dedi
39. haftayı bitirmeye yakın alıyoum ben sezeryanda dedi boshayallersmile
bilmemki bakar heralde. ama bana baktığında acı maıc olmamıştı. belkide o zmn bakmadı. o bişi demedi ben sordum normal yapabilirmiyim die
tabiki bi aksilik olmazsa normla dedi.
ama bunca zaman sesi çıkmadı sona geldik hergün gelio. doğumu merak ediomuş kızları götürmemiş doğumlarına benmi götürcem :d ondan habersiz gideris die korkuo galiba
oohh rahatsın,bari en bastan germiyolar seni :))selam kızlar.
valla benim çatı kontrolü diye derdim yok. doktorum doğm başlayınca beni ara hastaneye git dedi. muhtemelen doğumm başlayınca normal olucaksa olur. yoksa o zman sezeryana alır direktakannehir
benim haftam 7 inde doluyo cnm,yani 1 hafta kala falan alıyo bebegi
hmmm benimde 13 de doluyo ozmn sezeryan olursaaaaaa 6 ekimde mi alcak bilmiyorumkismile
ay bi çarşamba gelsede netleştirsek artık birşeyleri
ama senin tarih süperrr :lepi: :lepi:
o zaman bakabilirde bakmayabilirde canım sen yine de hazırlıklı ol :))))))
allah senin iyiligini versin neyi düşünüyor :))))))))))
ya kızlar sez olucam ama ben 2 tane pijama takımı almıstım,şimdi bi de gecelik almam sart mı oldu?
selam kızlar.
valla benim çatı kontrolü diye derdim yok. doktorum doğm başlayınca beni ara hastaneye git dedi. muhtemelen doğumm başlayınca normal olucaksa olur. yoksa o zman sezeryana alır direktakannehir
oohh rahatsın,bari en bastan germiyolar seni :))
bilmem cnm dr dan dr a değişiyo,kimisi de 38 de alıyo,kimi dr 39 da alıyo..saol cnm iki tarih söyledi bunu sectik..bi de soruyo düşündüğünüz özel bir tarih var mı die :)) umarım öncesinde acele etmez benim tosuncugumhmmm benimde 13 de doluyo ozmn sezeryan olursaaaaaa 6 ekimde mi alcak bilmiyorumkismile
ay bi çarşamba gelsede netleştirsek artık birşeyleri
ama senin tarih süperrr :lepi: :lepi:
az kaldı cnm acele et..neler kaldı?
valla dogum cantamı bu hafta tamamladım.kızımın odasına halı aldık bugün.öok şeker bişey.
şimdide kararsızım hala duvar kagıdı mı yapsak stickermı yapıştırsak.onu araştırıyom bakalım...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kadın seni nasıl düsünüyo bak işte.bugun kaynana gezmeye gitmiş. makarna koymuşlar bir iki kaşık almış şekeri yükselmişonla bir şekeri olan biride bi tabak yemiş
kadın dmeiş senin şeker yemekten değil kafana bişe takıon ondan çıkıo demiş
oda gelini takıom demişneyini takıon demişler doğum nasıl olcak die takıomuş :S
yok walla kusura bakmasınlaroff keşke kirada otursadım yaaa :S kafam rahat olurdu en azından
bende keske kirada olsam dediğim cok oluyo...
:)))
walla bugun kocişede dedim hiçbişi almadılar doğuncamı alcaklar dedim. sen sölemezsen ben ağır konuşurum bilion dedim
selam canım.. cok sanslısın dicem ama o da kötü ne olacağını bilmiyorsun sancın ya tutmazsa ne olacak. bende bunu düşünüyorum normalse çatım kesin normal olursa bekle allah bekle sancı tutmazsa ne yapıcaz.
ne zaman biticek bu masraflar yaaasezeryan da gecelik daha iyi oluyormuş diye duymuştum canım. dikişler açısından wc'ye oturup kalkarken felan sıyırıverirsin üstünden pijamanın lastigi felan acıtabilir dikişleri.
selam canım.. cok sanslısın dicem ama o da kötü ne olacağını bilmiyorsun sancın ya tutmazsa ne olacak. bende bunu düşünüyorum normalse çatım kesin normal olursa bekle allah bekle sancı tutmazsa ne yapıcaz.
az kaldı cnm acele et..neler kaldı?
valla dogum cantamı bu hafta tamamladım.kızımın odasına halı aldık bugün.öok şeker bişey.
şimdide kararsızım hala duvar kagıdı mı yapsak stickermı yapıştırsak.onu araştırıyom bakalım...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kadın seni nasıl düsünüyo bak işte.
bende keske kirada olsam dediğim cok oluyo...
yaa çok düşünür benieksik kalsın istemem bunalımamı girdim ne gene
ilk zamanlar kayımpeder her namaza giderken gelirken çalıodu kapıyıdüşün artık :)
sezeryandan sonra sonda takılacagı için sart oldu gecelik alman..ya kızlar sez olucam ama ben 2 tane pijama takımı almıstım,şimdi bi de gecelik almam sart mı oldu?
selam kızlar.
aman bırak şunları almazsalar almasınlar...
cok sükür alıyoruz herşeyimizi.kimseye muhtaç degiliz..
bişiye faydaları olmaz ama hastaneye gelmek,dogumdan sonra yanında durmak da bi lütuf olur ..bastan beriilgilenmezler birden bire kıymete biner..ben de ona uyuz oluyorum..herseyimi annemle yaptım,hastanede ve dogumdan sonra yanımda annem kalcak die bozuluyolar bi deaman bırak şunları almazsalar almasınlar...
cok sükür alıyoruz herşeyimizi.kimseye muhtaç degiliz..
ne zaman biticek bu masraflar yaaa( puuff boşuna mı aldım 2 tane geceligi ben :SSsezeryan olan biri olsaydı da soraydık:SS
offf ucuz bişi alıyım o zaman..sonda cıkarıldıktan sonra gene pijamalarımı giyerimsezeryandan sonra sonda takılacagı için sart oldu gecelik alman..
benim doktorda öyle yapacak galiba.çatı muayenesi filan bişey demiyo.sadece normal olacak diyo..eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?