dediğin gibi her bünye farklı... beni hastaneye ziyarete gelen arkadaşlarım beni güler halde görünce çok şaşırdılar... ben hareketlenmeye başladım bana ağrın yokmu falan diyolardı... tabiyki ağrın oluyo ama ne kadar hissetmek istersen o kadar... lohusa yatağım diye bişey olamdı ha lohusa yatağı adettendir hazırladık.. ama hep salonda insanlarla takıldım...alırsın alırsın hiç merak etme.... herşey o kadar çabuk geçecekki... oyzüden o sancılı günlerin bile kıymteini bilin..kesinlikle katılıyorum.. kendini nasıl hissetmek istiyorsan öyle hissediyorsun aslında..
benim hamile kaldıktan sonra (tesadüfen de olsa) okuduğum ilk kitap doğumda lamaze felsefesiyle ilgiliydi ve hala her satırı aklımda..
sonra bir baktım arkadaşlarım "vay şöyle dikiş, yok böyle ağrı" dediğin gibi uzaklaştım ya da konuyu kapattım ben de hep.. sonuçta hepimizin bünyesi farklı ve farklı tepkiler farklı ve tedaviler gerektirir diye düşünüyorum..
ben pozitif olmalıyım ki negatif bir olayla karşılaşsam bile telafi etmeyi başarabileyim diyorum yani.. umarım başarabilirim..
sonra da senin gibi alırım kızımı kucağıma..
sık sık bizi ziyarete gel buraya ne olur, ihmal etme..
ya harikasın gercekten cnm ya,eminim ki bu olumlu düşüncelerin sayesinde herseyi rahat atlattın sen,ben de öyle olmaya calışıcam..pozitif düşüncenin gücü bu olsa gerek...bunu asla aklımdan cıkarmıcam
hiç belli olmaz ki cnm son anda sezeryana alıverirler. ben neyle karşılaşçağımı bilmek istemiyorum bilerek gidersem korku elbet olur. ilk başlarda baktım herkes yok sancı şöle kötü yok o böle kendimi soyutladım kimseyle konuşmadım. herşey olacağına varır sonuçta. olcak bitçek birgünlük şey :)sen normal dogurcagın için ilgini cekmiyo di mi konu :))
ay ne güzel konuşmuşun sen öle :))) doğru dion walla kaynanada bana ii olcak dicei yerde nasıl olca inşllh kolayolur deyip duruo :) az pozitif ol demi :) ben korkmuom walla :)
çok güzel bi bebekmiş,sana mı benziyo?sen bebekleri sevdiğine göre arayı uzatmadan 2. bebegi düşünürsün sanırımyerimsenibenavatardaki foto sanırım 2 aylık fotosuydu canım...şimdilik tay tay duruyoruz canımız isteyince arada 1-2 adım atıyo... ki genel de bu 2 adım dışarı çıktığımızdaki iç kaynaklığı zmanlarında oluyo... konuşma konusunda 6-7 aylık halinden pek öte gidebilmiş değil... anne baba gel dede arda ege hadi .... ama bu aralar daha çok dinleme modunda ve eskisine oranla daha fazla beni anladığını hissediyorum... yeni heyecanlar evet var ama ben yenidoğan bebekleri çok seviyorum o halleri çok farklı o yzüden bu heyecanım belkide...
napıyım kuzum, bahairin de dediği gibi güçlü olmak zorundayız..
bizimkiler de hep öyle, ayyy nasıl doğacakmış..
tövbe tövbe, sen nasıl doğduysan öyle doğacak tabi :)))
çatır çatır doğuracağız inşallah :)))))
kızlar vakit geç olmuş, ben de yatayım, sabah kalkamıyorum yoksa hiç..
hepinizi tek tek öpüyorum.. kuzulara iyi bakın..
çok güzel bi bebekmiş,sana mı benziyo?sen bebekleri sevdiğine göre arayı uzatmadan 2. bebegi düşünürsün sanırımyerimseniben
ecrineceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehuuu sıkıldınmı dedim cevap vermedin... noldu sana sen neye sıkıldın...?????????
çalışmıyorum da uykum kaçarsa hiç uyuyamıyorum artık..
zaten bi de şu sola yatma meselesi yormaya başladı..
gidip uzatayım bacaklarımı, kütük gibi oldular..
ironicciğim, iyi geceler sana da..
bahair yine bekliyoruz, hiç çekinme sen hep yaz olur mu.. iyi geceler sana da..
ecrin sakın doğurma, aynı gün doğuracağız beni de bekle :))))))))))))
yok canım yanlış anlamam. zaten ne anne ne baba türklere benziyo.. eşim ruslara benziyo...aaa yanlış anlama ama tom cruise ve katie holmes un kızı suri ye benziyo :)) hiç türklere benzemiyo yahu :)) ama cok güzel bi kız canım,allah nazarlardan saklasın..bizlere de böyle güzel ve saglıklı,akıllı bebekler nasip etsin inşallah ...
bi de benim dayımın kızına benziyo,dayımın kızı da ne dayıma ne yengeme benziyo,o da kimselere benzemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?