2010 Ekim Anneleri

canim buyuk gecmis olsun ama sana bu konuda yardimci olamam hicbir bilgim yok ama arayabilirsen dr unu ara cebi varsa allah seni bebegini korusun

benim de bilgim yok cnm:1no2:arkadasımız dogru söylüyor hemen doktorunu ara bence de

ya bende de oluyor geceleri canim bir bakiyorum üsütme giriyor kat kat giyiniyorum bir bakaioyrum yaniyorum bu seferde soyunuyorum
ama bulanti sükür gecti benim.istahim da acildi ama kendimi frenliyorum.simdiden yersekk
ohooooooo bir tabak iyiyorum ama doymamissam ikinci tabagi almiyorum.tekrar aclik olursa meyve yada süt yogurt yiyorum.
insallah sende atlatirsin 3 ay oldumu tamamen geciyormus

geldim cnmcmkaydirigubbakcemile2benm minnoşlarımda iki tane kuzucuklarım nasıl atıyor kalplari patır patır çok mutluyummmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkk:kedi:Allahımmm herkese yaşatsın bu duyguyu
ohh masalllahh canimm rabbim saglicakla kucagina da almayai nasip etsinnn

aminnnnnn:Saruboceq:cnmcmmm valla ekim anneleri genellikle ikizkaydirigubbakcemile2
he bir bana vurmadi bu ikizlerkaydirigubbakcemile3

bende burdayım:)

ya kızlar bişey sorcam sizler bebişlerinize bişeler almaya basladınızmı cokmu erken?
slm canim valla su 3 ayi atlatip cinsiyetnide bir ögreneyim ondan sonra basliycam almaya
sabirsizlanmiyor degilim.

en rahat aylar 4. 5. 6. ci aylarmis metabolizma herseye artik tam olarak uyum sgladigi icin cok keyifli geciyomus bid egobusde tam belli olucak:) cinsiyette offf daha cookk var
zaman cabuk geciyor,bi bakıcaz allahın izniyle bebişler kucagımızda:ecrin_bebek yüzden bugünlerin tadını çıkarın,ilklerin tadı bi başka olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…