2010 Ekim Anneleri

Mevlam sabır ve sıhat versin sizlere , dediğiniz gibi hayırlısı olsun herşeyin

5 haftalıkken keselerı gordumm
6 haftalıkken kalp atıslarını duydum canım

canım bende 5+1 de gördüm keseyı karından kalp atısları içinde bu persembe gıdıcez o zaman 7+1 olucam ınsallah duyabılırım kalp atısları canım

ah canım buyuk gecmıs olsunnn gordun bebegını kavaozun ıcınde valla okurken ıcım cız ettı hersey allahtann ınsallah arastırılar ve bundan sonraa saglıklı bı hamıleleık gecırısın canım hıc gebe kalamayanlar var canım sukurkı sen gebe kalabılıyosuuun hıc umudunu tuketmeee

ben başlamadım ama annem ve eşim ufak ufak bişiyler alıyolar,erken diyorum ama çok heves ediyolar-tatlicadiarzu-

merhaba arkadaşlar.bende allah nasip ederse ekim başı gibi doğum yapacağım şuan 11 haftalık gebeyim.ama 8 martta birden kanamam başladı.ağrı sızı yokken.bende çok şaşırdım hemen doktoruma gittim.beni görünce oo düşük başlamış dedi ilk.sonra hemen ultrason ile baktı.bebek aşağı inmiş ve kanama alanı gözüktü.allaha çok şükür bebeğimin kalp atışları vardı.hemen hasteneye yatırdı.serum iğne ve progestan verdi.4 gün boyunca hastenede serum verdiler.ve günde 3 kez 2 şer adet progestan aldım ağızdan.perşembe günü hastaneden çıktım.şuan evde yatıyorum.doktor çıkarken bebeğin yukarda olduğunu ve hareketli olduğunu söyledi.önümüzdeki perşembe de kontrol var.ama dün gece çok kötü oldum.saat 24:00 de progestanımı aldım.her zamanki gibi.yarım saat geçti benim gözlerim karardı .ellerim titremeye başladı.midem ekşidi.midemden yukarı ilaç gelmek için bekliyordu sanki.en sonunda çıkarttım.çok midem yandığı için süt içtim.yattım.ama gece uykusu nerde.her yerim karıncalanmaya başladı.gözlerim karıyor boşlukta gibi hisseettim kendimi.bir ara iyice ellerim uyuştu korkmaya başladım.artık zorla uyudum.sabah 8 de almam gereken progestanıda almadım.yarın doktoruma gidecem.yarına kadarda almamayı düşünüyorum.şuan hala titremelerim var.bu ilaç nedne bu kadar etkiledi beni anlamadım.sizdede bu oldumu.ilacı bu gün almamam ne kadar doğru bilemiyorum.
sizlerinde böle deneyimleri olduysa paylaşırsanız sevinirim.

teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…