sanıyorum normal olacak (çatı muayenemiz var bugün) orda da herşey normal görünürse bana normal doğumun yolları gözüküyor eyvahedigeldismile haa totom yiyo mu ...? aslında hayır ama mantığım normal normal diye bas bas bağırıyo napiymm ohaoldumsmile
senin belli mi?
iyiyim tatlım sadece totomun üsütüne pek oturamıyorum ama dikişlerden değil...hemoroit olmuşum ıkınmaktan:))ritaaa, sen nasılsın canım, bebişin nasıl? :)
bende dogurmak istiyorum artık..
ritacım popon acıyor mu hala ben de sen öle dedikten sonra korktum ya çıkarsa diyeee ama geçici bi şeydir di mii ben sezeryanı düşünmek bile istemiyorum
slm kızlar bebısımle ben cok sukur ıyıyız bebısım 3300 dogdu ıkı gundur ben sıkıntılıydım sıze bılgı veremedım gaz sıkıntımız oldu ve wc olayı cok sukur bugun wv yede gaza cıktım bebısımın resımlerını paylascam
iyiyim tatlım sadece totomun üsütüne pek oturamıyorum ama dikişlerden değil...hemoroit olmuşum ıkınmaktan:))
totom geçiyor ilk gün kü gibi değil tatlım..geçiyor günden güne...korkma korkma..sen de yaparsın normal merak etme...
kızlar okadar farklı bı duygu kı ılk dokunus ozellıkle ılk temas ...annelık farklıymıs gercekten ...buarada gogus uclarınıza dıkkat edın sımdıkten kremleyın benım tahrıs oldu canımı cok acıtıyor ...dogumu bellı olan arkadaslar son bı hafta kesınlıkle hafıf seyler yıyın ben abattım sanırımve gaz sorunu ve kabızlık cektım sımdlık bukadar amerıcan hastanesının web sayfasından bebısın resımlerıne bakabılırısınız ben yukleyene kadar
slm kızlar bebısımle ben cok sukur ıyıyız bebısım 3300 dogdu ıkı gundur ben sıkıntılıydım sıze bılgı veremedım gaz sıkıntımız oldu ve wc olayı cok sukur bugun wv yede gaza cıktım bebısımın resımlerını paylascam
Evet saraçoğlu süt arttırıcıları söylüyor beyaz üzüm, dereotu,kuru beyaz dut,havuç,incir..Bunları hepsini aynı anda yapmayın 1 hafta birini 1 hafta birini tüketin diyor aklınızda olsun..
Havucu 2-3 tanesini taze sıkıp içecekmişiz..
Dut kurusunu 1 avuç yiyebilirmişiz.
Kuru inciri soğuk suda yıkayıp 8-9 tanesini 2 ye bölüp yarım litreden az fazla suda kaynatıp günde 2 kez suyunu içecekmişiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?