2010 Ekim Anneleri

herkese tunaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn üfffffffffffffffffffff cooooooooooooooookkkkkkkkkkk uyumusum yaaaaaaaaaaa

Canım seni psikolojikman etkilemek istemem ama arkadaşımın ablasının hamilelikten ve normal doğumda ıkınmaktan basuru doğumdan sonra azdı, doğumdan sonra basur ameliyatı olmak zorunda kaldı, çok sıkıntı çekti bu yüzden..doktoruna bu konuda bilgi vermeyi unutma bugün canım..

demetcim kızım çok tatlı maşallah :) bıcır bıcır bi bebiş var şimdi yanında, ne güzel.. allah sağlıkla büyütmek nasip etsin :)

ritaaa, sen nasılsın canım, bebişin nasıl? :)

bende dogurmak istiyorum artık..
iyiyim tatlım sadece totomun üsütüne pek oturamıyorum ama dikişlerden değil...hemoroit olmuşum ıkınmaktan:))
ritacım popon acıyor mu hala ben de sen öle dedikten sonra korktum ya çıkarsa diyeee ama geçici bi şeydir di mii ben sezeryanı düşünmek bile istemiyorum

totom geçiyor ilk gün kü gibi değil tatlım..geçiyor günden güne...korkma korkma..sen de yaparsın normal merak etme...

Tebrik ederim canımn Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucaklarımıza alalım inşallah

tebrıkler demetcımm sen daha oncede kremleye baslamıstın dıye bılıyorum bennn demekkı kacınılmaz sey bu gogus yarasııı dogumdan cok ondan korkuyorum

gecmiş olsun canım, inş en kısa zamanda düzelir..
sende öncedende mi vardı?
bende 2. derece hemoroid zaten var, şimdi rahatım gerci ama, dogumda artarmıki eyvahedigeldismile

Allah analı babalı büyütsün yaşı uzun ve mutlu geçsin inşallah...

demetcim maşallah buğleme.. ne kadar güzel bi bebek.. Allahım sağlık mutlu ömürler nasip etsin.. saçlara bayıldık yalnızz... :asigim:

ritacım canım senin de gözün aydın.. valla normal doğumu bi çırpıda atlattın bize de acayip gaz verdin.. inş. biz de senin kadar kolay atlatırız.. bu arada yakışıklıyı göremedim.. işler malum.. ama eve bi geçeyim faysinde :) kknında anasını ağlatıcam..

Selam kızlar..

Geçmişe bakamadım ama demet gelmiş sanırım iyilermiş maşallah..Bugün doğuma girecekler vardı Allah yardımcıları olsun sağlıcakla yavrularına kavuşsunlar inşallah..

yarican bende hiç yoktu canım ya....doğumda oldu...
bu arada show da saraç sütü arttıran şeleri söylüyor..beyaz üzüm çok iyiymiş...

kızlar sayfada sorun var virüs programım devamlı trojan var diyo.. çıkmam lazım.. sorun düzelirse gelirim.. kendinize iyi bakın..

Evet saraçoğlu süt arttırıcıları söylüyor beyaz üzüm, dereotu,kuru beyaz dut,havuç,incir..Bunları hepsini aynı anda yapmayın 1 hafta birini 1 hafta birini tüketin diyor aklınızda olsun..

Havucu 2-3 tanesini taze sıkıp içecekmişiz..
Dut kurusunu 1 avuç yiyebilirmişiz.
Kuru inciri soğuk suda yıkayıp 8-9 tanesini 2 ye bölüp yarım litreden az fazla suda kaynatıp günde 2 kez suyunu içecekmişiz..

çok geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün...maşallah kuzuya...

hepsinede bayılırımmm hihoyyyt

herkes doguruyor masallah...
benım oglumun da hıc acelesi yok gibi haftaya catı muayenesı olacagım...
catıya baktıranlar burda bilgileri paylasalım ınsallah

Bu sabah rüyamda oğlumu gördüm Allahım nasıl güzel bir bebek öyle annemlerle bi düğüne yollamışım sonradan gidiyorum bakıyorum oğlumla pek ilgilenmemişler kızıyorum alıyorum üstünü değiştiriyorum bembeyaz pamuk gibi teni vardı alıp güneşe çıkardım biraz güzel bir rüyaydı ama artık kavuşmak istiyoruz biz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…