slm kızlar.
benden hafta olarak önde olanlar iice ağırlaştım yatamıom falan dediklerinde çok şükür ben iim diyodum. zaten 2 gün öncesine kadar 1 saat yürüyüş yapıodum akşamları ama 2 gündür ne yatakta rahat dönebiliom nede 10 dk fazla yürüyebilyorum akannehir tuvalette işkence oldu resmen tam boşalma sağlayamıyorum wcden çıktıktan sonra yine gelio hemen. hele geceleri sıkışarak uyanınca yataktan bişe kalkamıorum kasığımın ağrısından. haa bide son 2 gündür afedersiniz ama sanki ka...am varmış gibi ağrı hissediyorum karnımda :kedi:eyvahedigeldismile normal doğumu bekliyorum bakalım nereye kadar dayanabilcezbilmiyorumkismile
ayy nevyass 7 gün kalmışşşş
evet canım benim de öyle,ilk zamanlar böyle oluyodu yine aynı sekilde olduuff kızlar ya ağzımın hiç tadı yk iki gündür bişi yiyorum sonra yememişim gibi ağzım tatsızlaşıyor hani derler ya çamur gibi ağzım diye aynen öleee ıyykkk
ayy nevyass 7 gün kalmışşşş
evettt cok az kaldııııı
evet canım benim de öyle,ilk zamanlar böyle oluyodu yine aynı sekilde oldu
selam kızlar a.s.
slm kızlar :1rolleyes:
slmm kızlarrrrr
crazy demek senın canavar hee:):):):):): ay cokk guldumm sekerımm:):):):):
hg canım,nasılsın?selam kızlar a.s.
her an gelebilir nevyas yürüyen bomba gibisin ona göree:))
tekrar slm kıslarrrrrr
hoşgeldiniz kızlaaaaara.s.
Yarın kontrolümüz var eşimin işyeri piknik düzenlemiş gelmeyenlere uyarı vereceklermiş koca yaz geçti şimdi akıllarına gelmiş piknik, eşimde müdüre gitmiş son haftamız dr gideceğiz bi akrabası yokmu demişler gerizekalılar nasıl sinir oldum eşimde baya sinirlenmiş şefine rica etmiş tekrar izin için deneyecekler..H.sonu mecburi piknik mi olur ya ne biçim insanlar bide mazeretimiz var biliyorlar piknikte yalnız çalışanlara eşler yok..
selam cnmslm kızlar :1rolleyes:
evet belki dogumdan sonra değişir artıkbenim de hiç bulantım olmadı ilk zamanlar sadece ağzım tatsızlaşmıştı şimdi de aynı olduu gecer inşş
selam cnm hgtekrar slm kıslarrrrrr
yuuhh ya dogurdun dogurucan öyle sey mi olur,bu ne anlayışsızlıkYarın kontrolümüz var eşimin işyeri piknik düzenlemiş gelmeyenlere uyarı vereceklermiş koca yaz geçti şimdi akıllarına gelmiş piknik, eşimde müdüre gitmiş son haftamız dr gideceğiz bi akrabası yokmu demişler gerizekalılar nasıl sinir oldum eşimde baya sinirlenmiş şefine rica etmiş tekrar izin için deneyecekler..H.sonu mecburi piknik mi olur ya ne biçim insanlar bide mazeretimiz var biliyorlar piknikte yalnız çalışanlara eşler yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?