2010 Ekim Anneleri

bende gördüm nevyas yazdım hatta.öyle güzeldi ki ağlıyodu.ama ağlaması bile çok güzeldi aşkımınnnn

maşallah canım ne güzel bi rüya.. bende gecenlerde kabus gördüm hic aklımdan cıkmadı

sabırsızlanıyorum bende, biranönce saglıkla kucagıma alıyım istiyorum bebegimii..
bunun icin napmak, ne yemek lazım kızlar, bilen varmı??

anacım nerden göryonuz bu ruyaları dun zorladım nisan geliodu zor gördüm yaniiiiiiiii :)
be hamile oldugumu ögrendigim zaman gördüm bi böle 6 aylık bebek yuzu bembeyazdı kara kas kara gözdu sacları dupduz ınceciktı alnına akıodu ama pamuktu yuzu yuvarlak asık olmustum resmen
simdilerde yok bişiiiiiiiiiii

bende gördüm nevyas yazdım hatta.öyle güzeldi ki ağlıyodu.ama ağlaması bile çok güzeldi aşkımınnnn

Sabırsızlandık iyice aklımızdaki tek düşüncede bebeklerimiz olunca sanırım rüyalarımıza geliyorlar :))

Yarıcan bilsem hemen yapacağım ama yok anacım 2-3 saat yürüyüş diye duymuştum ama 2 gündür yürümem zorlandı 5 dk zor gidiyorum, önceden fildir fildirdim ne avm kalıyordu ne mağazalar sempatiksalakcinni

kizlar idrarimi yaparken agrim ve yanma var
kasinti da
doguma yalasmisken nerden cikti.aksam koyu kahverengi akintida geldi. vajina ici beyazlamis.
sizde de olan varmi??ne yapti ne önerdi doktor.oglan okuldan gelince hastaneye gitcem

kasinti da
doguma yalasmisken nerden cikti.aksam koyu kahverengi akintida geldi. vajina ici beyazlamis.
sizde de olan varmi??ne yapti ne önerdi doktor.oglan okuldan gelince hastaneye gitcem

yok tatlım.geçmiş olsun mantar mı?

kasinti da

Enfeksiyon olmuş sanırım canım..İlaç verecektir fitil yada antibiyotik..Geçmiş olsun.

slm kızlar.
benden hafta olarak önde olanlar iice ağırlaştım yatamıom falan dediklerinde çok şükür ben iim diyodum. zaten 2 gün öncesine kadar 1 saat yürüyüş yapıodum akşamları ama 2 gündür ne yatakta rahat dönebiliom nede 10 dk fazla yürüyebilyorum akannehir tuvalette işkence oldu resmen tam boşalma sağlayamıyorum wcden çıktıktan sonra yine gelio hemen. hele geceleri sıkışarak uyanınca yataktan bişe kalkamıorum kasığımın ağrısından. haa bide son 2 gündür afedersiniz ama sanki ka...am varmış gibi ağrı hissediyorum karnımda :kedi:eyvahedigeldismile normal doğumu bekliyorum bakalım nereye kadar dayanabilcezbilmiyorumkismile

crazy su fottaki senin oglanmı anam ne tatlı yaaaaaa bayılyom ne zaman gürsemmmmm
ne şeker yaratık öle o ya

evet canım benim canavar...delikafadulden çok saol...

herşeye laf yetiştiriyo son zamanlarda iyice sıpa oldu...sabah okula götürüyorum onu bana diyoki parka gitçezmi şekerim....

sizde böyle olcaksınız işte bi bakçaksınız zaman çok hızlı geçmiş...size laf yetiştiren küçük adamlar, küçük hanımlar çıkmış ortaya...:lepi:

kasinti da

idrar yolu enfeksiyonu olmuşsundur canım büyük ihtimal...

benimde karnımın aşağısında sancılanma oluyodu ve akıntım var...banada antibiyotik ve fitil verdi...doğum yaklaştığı için bebek enfeksiyon kapmasın dedi...

slm kızlarrr geçmişi okudum anca bitirdim amma konuşmuşunuz ben gidince:)ama bahardan baya bilgi almışsınız ben de motive oldum vallakaydirigubbakcemile5

Maşallah canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…