gecenlerde ibrahim saracoglunun sitesinde okumuştum, emziren annelerde maydanoz, nane ve adacayından uzak dursun diyodu..
bunlar azaltıyomuş..
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Anne stn azaltc besinler
bu da artıran besinler..
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Anne stn artran besinler
Bu sabah rüyamda oğlumu gördüm Allahım nasıl güzel bir bebek öyle annemlerle bi düğüne yollamışım sonradan gidiyorum bakıyorum oğlumla pek ilgilenmemişler kızıyorum alıyorum üstünü değiştiriyorum bembeyaz pamuk gibi teni vardı alıp güneşe çıkardım biraz güzel bir rüyaydı ama artık kavuşmak istiyoruz biz :)
çok geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün...maşallah kuzuya...
Bu sabah rüyamda oğlumu gördüm Allahım nasıl güzel bir bebek öyle annemlerle bi düğüne yollamışım sonradan gidiyorum bakıyorum oğlumla pek ilgilenmemişler kızıyorum alıyorum üstünü değiştiriyorum bembeyaz pamuk gibi teni vardı alıp güneşe çıkardım biraz güzel bir rüyaydı ama artık kavuşmak istiyoruz biz :)
bu 3 nüde sevmem hadi inş. :) tam bana göremiiişşşhihoyyyt
bende gördüm nevyas yazdım hatta.öyle güzeldi ki ağlıyodu.ama ağlaması bile çok güzeldi aşkımınnnn
maşallah canım ne güzel bi rüya.. bende gecenlerde kabus gördüm hic aklımdan cıkmadı
sabırsızlanıyorum bende, biranönce saglıkla kucagıma alıyım istiyorum bebegimii..
bunun icin napmak, ne yemek lazım kızlar, bilen varmı??
anacım nerden göryonuz bu ruyaları dun zorladım nisan geliodu zor gördüm yaniiiiiiiii :)
be hamile oldugumu ögrendigim zaman gördüm bi böle 6 aylık bebek yuzu bembeyazdı kara kas kara gözdu sacları dupduz ınceciktı alnına akıodu ama pamuktu yuzu yuvarlak asık olmustum resmen
simdilerde yok bişiiiiiiiiiii
kizlar idrarimi yaparken agrim ve yanma var
kasinti da
doguma yalasmisken nerden cikti.aksam koyu kahverengi akintida geldi. vajina ici beyazlamis.
sizde de olan varmi??ne yapti ne önerdi doktor.oglan okuldan gelince hastaneye gitcem
yok tatlım.geçmiş olsun mantar mı?
kasinti da
doguma yalasmisken nerden cikti.aksam koyu kahverengi akintida geldi. vajina ici beyazlamis.
sizde de olan varmi??ne yapti ne önerdi doktor.oglan okuldan gelince hastaneye gitcem
ben geldimm.banu vesile hamileeeeeeee
örtmenim nasılsın?dogum kocu mu oldun artık :))süüper ya çok sevindim....darısı fazinin başına inşallah tatlım..bu arada söylediklerimi unutma..doğumda ara beni bak nasıl gaz vercem sana....
crazy su fottaki senin oglanmı anam ne tatlı yaaaaaa bayılyom ne zaman gürsemmmmm
ne şeker yaratık öle o ya
kasinti da
evet canım benim canavar...delikafadulden çok saol...
herşeye laf yetiştiriyo son zamanlarda iyice sıpa oldu...sabah okula götürüyorum onu bana diyoki parka gitçezmi şekerim....
sizde böyle olcaksınız işte bi bakçaksınız zaman çok hızlı geçmiş...size laf yetiştiren küçük adamlar, küçük hanımlar çıkmış ortaya...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?