2010 Ekim Anneleri

alla alla olur mu öle şey cnm doğursan sen gen de piknikten salmıcaklar mı eşini saçmalamışlar resmenklava:

Senin erken başlamış canım ben bunları 2-3 gündür yaşıyorum inşallah normal olur diyorum

canm seni takip ediyorum zaten. senin bebiş senden ayrılmak istemio sanırım rahat geldi :)) bende seni idol olarak aldım zaten :)) genelde sezeryan gününü bekliyorlar arkadaşlar. bende ooo nevyas doğurmadı benim daha günüm var die rahat rahat dolanıodum.kaydirigubbakcemile2 korku başladı eyvahedigeldismileinşallah istediğin gibi alırsın bebişini kucağına.
ama benim ki sabırsız sanırım. bakalım p.tesi ilk defa nst günü verdi :uhm:doktorum. ne olcak çok merak ediyorum.

kızlar ben çıktım kuaföre falan gitcem malum son hazırlıklar:hulya:bugünün nasıl bittiğini anlamıcam zaten yarın da büyük buluşma:asigim:sabırsızlanıyorum

bende kendimi gayet iyi hissediyorum kızlar ya.. gecen haftalarda penguen gibi zor yürüyodum, cok halsizdim.. ama bu sıralar garip, kendimi hic agır hissetmiyorum, hamilemiyim rüyadamıyım arada bi karnımı yokluyorum :) dün pazara gidiyodum, yola atladım baktım arabalar geliyo karsıdan karsıya gecerken koştum hatta, sonradan farkettim :)

komedi yaa, mecburi piknigide ilk kez duyuyorum :)) :roflol:

yuuhh ya dogurdun dogurucan öyle sey mi olur,bu ne anlayışsızlık

alla alla olur mu öle şey cnm doğursan sen gen de piknikten salmıcaklar mı eşini saçmalamışlar resmenklava:

Bu ara saçmalıyorlar zaten iyice, çalışanları resmen bunlatıyorlar bi arkadaşlarının pazar düğünü var ona bile izin vermemişler cumartesi pikniğe gidecek pazar evlenecek sempatiksalakcinni toplantı , iş falan olsa anlıycamda piknik nesi, doğursam yollarlar herhalde :roflol:

hb kızlar iyiyim ironiccim
annemler burdallar ya salı günü geldiler pek giremiyorum
pekte sohbete dahil olamıyorum
ama aklım hep burda

şakaklarım agrıyor ya bi tansiyonumu ölçeyim bakım kolay kolay basım agrımazdı benım sabah bır saplandı gectı sımdı yıne basladı

Beni örnek alma canım, son haftaları bekleme benim gibi 38 gibi gelsin senin ki sonra zaman hiiçççç geçmiyor kafamçokkarıştı şaka bi yana vakitleri var demekki sağlıkla kavuşalım inşallah..

kızlar ben çıktım kuaföre falan gitcem malum son hazırlıklar:hulya:bugünün nasıl bittiğini anlamıcam zaten yarın da büyük buluşma:asigim:sabırsızlanıyorum

aaa yarın bebişinmi geliyooo.. maşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz..
kolay bi dogum olsun, saglıkla bebegine kavuş inş :)

ay ne güzel ne yaptırcaksın,ben de 1 gün önce gitmeyi düşünüyorum,moral olsun,kendimi iyi hissedeyim..
canım doguma cok yakınken anneye bi enerji gelirmiş,ama o enerjiyi fazla kullanmamalıymıssın cünkü dogumda lazım olcakmıs
hb kızlar iyiyim ironiccim
annemler burdallar ya salı günü geldiler pek giremiyorum
pekte sohbete dahil olamıyorum
ama aklım hep burda
ne güzell,benim annem de dogumdan 1 gün önce gelebilicek..arada ugra biz sana havadisleri veririz cnm

Doğum öncesi enerjisi gelmiş olmasın sana :)) bebek geliyor olabilir bak hazırlıklı ol kaydirigubbakcemile5

canım doguma cok yakınken anneye bi enerji gelirmiş,ama o enerjiyi fazla kullanmamalıymıssın cünkü dogumda lazım olcakmıs

Doğum öncesi enerjisi gelmiş olmasın sana :)) bebek geliyor olabilir bak hazırlıklı ol kaydirigubbakcemile5

inş öyledir kızlar ya, kac gündür böyleyim ama tık yok :)
dogumum zormu olcak ne, cok enerji yükleniyo bana kaydirigubbakcemile3

tşkler kızlar
valla annem arı gibi çalışıyo bende evim temiz zannediyodum her yeri düzeltiyo
salı da temizlikçimiz gelcek
perrdeleri yıkıycak annemde sonra ütü
halılarıda verdim yıkamaya ptsi gelcek onlarda
ondan pek yazamıyorum :))
benm doğum şekli belli olmadığı için annem geldi heran olabilir diye
çünkü bizim memleket 12 saat uzak bize 1000km var aramızda
sizinkilerlede güle güle kavuşun kızlar
rabbim gurbettte kimseyi yalnız bırakmasın

he yazmayı unuttum çarşambada bende mıntıka temizliği var
komple ağdaa kaş bıyık saç sakal
çarşamba ayrııyetten çatı muayenem var
bakalım hayırlısı

ne güzel valla bana dr istirahat et bişi yapma dediğinden beri acayip dagıldı her yer..nerden baslasam diyorum,şimdi mevsimlikleri de cıkarmam gerek yazlıklar kalkıcak,dipköşe temizlik var daha..uff nasıl yapcam bilmiyorum (

Ne güzel canım annen yanında ben gurbette yapayanlızım (( senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…