bye:1hug:ben kaçıyorum kızlar
sonra görüşürüz
hepinizi öpüyorum a.s.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canm bence temizliği 1 2 gün önce yapsan daha ii olur :S kızarıklık falan olur. çatı muayenen varmış :))
evet cnm çok iyi oldu
darısı diğer arkadaşlara inşallah
sizin piknik olayını okudumda şimdi
kız nevyas piknikte doğurmayasın kaydirigubbakcemile3
valla nevyas ben olsam bende gıdıp oracıktada dgrrdum oh olsun alın sıze dıye hhhhhhhh
valla nevyas ben olsam bende gıdıp oracıktada dgrrdum oh olsun alın sıze dıye hhhhhhhh
bende bişe yapmıyodum aynen
ama annem geldi rahatladım çok şükür
en gzlide yemek yapmamak
kuzum yaaaa
rabbim sizide tez zamnda kavuştursun inşallah :Saruboceq:
tamam canım yazarım inş.. bavullarımı alıp gitcem, belkide dogurup gelirim.. ne kadar cok hayal ediyorum yaa hergün çeşit çeşit senaryolar üretiyorum kaydirigubbakcemile3
kız nevyas bizimkinin de ayın 1inde yemeği varmış ama bizimki eşli eşim gidemeyiz diyor ben aa olur mu kaçırmam diyorum :) 3ündede samimi ark düğünü var onları çıkarırım herhalde sonra doğum :)
ama sizde eşler yokmuş ben de olsam göndermemmmmmmmm :umursamaz:
Sormayın kızlar ama piknik sadece çalışanlara eşlere değil, bu halde inadına gidecektim hiç halim olmasada,çalışanlara özel bi piknikmiş alsanaalsanasmile
konu temizlik heralde
bende halıları yıkamaya verdim cok yoruldum ayyyyy :)
ben kaçıyorum kızlar
sonra görüşürüz
hepinizi öpüyorum a.s.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
gazi üniv. hastanesiydi ama sitesinde yeni dogan bebekler var mı bilmem
ne kızarıklığı ya nerde olur hıkkkk:1rolleyes:
:roflol:
nevyascım ya ne kadar anlayışsızlar kafamçokkarıştı
o kadar bekledin bekledin olmaz olmaz yarın doğurcağın tutarkafamçokkarıştı
bak ya çok sinir oldum. bütün ekim anneleri toplanıp dövem mi patronu ?Çok üzgünüm çoooksengözlerimebaksanabklava:
bu sefer boyamadı ama di mi :))bende camasır yıkıyorum ya su dallan roxy cok hosuma gıttı ya.kendımın bebeklık nevresım takımını buldum yep yenı sımdı yıkadım astım benden sonra oglusum kullanıcak ınsaallah
Maşallah kız bişeydende geri kalmıyorsun :roflol:
ne ıs yapıyo kı canım senın kocıs neden tek esler
kız mıntıka temizliği yapcakmış. ağda kaş bıyık. aynı günde çatı muayenesi varmış. hani önce yaptır kızarıklığı geçsin demiştim amma anlaşılmadı herhal
kalırmıyım kız bak şimdii
yemek çok güzel bi yerde süper eğlencee
ee düğün desen ben onla gitmesem o tek gitcekk ee düğün yeri tehlikee :) ben kocamı paylaşamam tek göndermem gider orda doğururum yine göndermeeeeeeeeeeeeemmm hhh:) aklım kalır gönderirsem doğurmicaam varsa da evde dokuz doğururum o hırsla :):sm_cool:delikafadulden
ee düğün desen ben onla gitmesem o tek gitcekk ee düğün yeri tehlikee :) ben kocamı paylaşamam tek göndermem gider orda doğururum yine göndermeeeeeeeeeeeeemmm hhh:) aklım kalır gönderirsem doğurmicaam varsa da evde dokuz doğururum o hırsla :):sm_cool:delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?