2010 Ekim Anneleri

hiiic belli olmaz canım, seninde cok kalmamışş bezgin bekir kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
ayy yok dedim ya benimki askerliği karnımda yapcak bu gidişle çıkacağı yok

ben kaçıyorum kızlar
sonra görüşürüz
hepinizi öpüyorum a.s.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bye:1hug:

canm bence temizliği 1 2 gün önce yapsan daha ii olur :S kızarıklık falan olur. çatı muayenen varmış :))

ne kızarıklığı ya nerde olur hıkkkk:1rolleyes:

evet cnm çok iyi oldu
darısı diğer arkadaşlara inşallah
sizin piknik olayını okudumda şimdi
kız nevyas piknikte doğurmayasın kaydirigubbakcemile3

valla nevyas ben olsam bende gıdıp oracıktada dgrrdum oh olsun alın sıze dıye hhhhhhhh

Sormayın kızlar ama piknik sadece çalışanlara eşlere değil, bu halde inadına gidecektim hiç halim olmasada,çalışanlara özel bi piknikmiş alsanaalsanasmile

valla nevyas ben olsam bende gıdıp oracıktada dgrrdum oh olsun alın sıze dıye hhhhhhhh

:roflol:
nevyascım ya ne kadar anlayışsızlar kafamçokkarıştı
o kadar bekledin bekledin olmaz olmaz yarın doğurcağın tutarkafamçokkarıştı
bak ya çok sinir oldum. bütün ekim anneleri toplanıp dövem mi patronu ?Çok üzgünüm çoooksengözlerimebaksanabklava:

bende camasır yıkıyorum ya su dallan roxy cok hosuma gıttı ya.kendımın bebeklık nevresım takımını buldum yep yenı sımdı yıkadım astım benden sonra oglusum kullanıcak ınsaallah

tamam canım yazarım inş.. bavullarımı alıp gitcem, belkide dogurup gelirim.. ne kadar cok hayal ediyorum yaa hergün çeşit çeşit senaryolar üretiyorum kaydirigubbakcemile3

ben de bu aralar hep bebeğim yanımda olsa suan ne yapardım dye hayal ediyorumm

Maşallah kız bişeydende geri kalmıyorsun :roflol:

konu temizlik heralde
bende halıları yıkamaya verdim cok yoruldum ayyyyy :)

uyku seti ve battaniyeleri vercem bende..
küvetim olsa kendim yıkıcam ama yok

ben kaçıyorum kızlar
sonra görüşürüz
hepinizi öpüyorum a.s.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

güle güle canım, görüsürüz..

gazi üniv. hastanesiydi ama sitesinde yeni dogan bebekler var mı bilmem

hiic sanmam orda olcagını, ama yinede bi bakimm

Aynen doğmaz doğmaz yarın doğuracağım tutar sempatiksalakcinni ama eşime acırım zaten giderse zorla gidecek aklı bizde kalacak..

Maşallah kız bişeydende geri kalmıyorsun :roflol:

kalırmıyım kız bak şimdii
yemek çok güzel bi yerde süper eğlencee

ee düğün desen ben onla gitmesem o tek gitcekk ee düğün yeri tehlikee :) ben kocamı paylaşamam tek göndermem gider orda doğururum yine göndermeeeeeeeeeeeeemmm hhh:) aklım kalır gönderirsem doğurmicaam varsa da evde dokuz doğururum o hırsla :):sm_cool:delikafadulden

kız mıntıka temizliği yapcakmış. ağda kaş bıyık. aynı günde çatı muayenesi varmış. hani önce yaptır kızarıklığı geçsin demiştim amma anlaşılmadı herhal

heee şimdi anladım haklısın ben ii ki gecen hafta yaptırdım bi sivilce oldu kabardı canım çıktı iiki o hafta doğurmadım doğum acısını duymazdım oramın acısından neyse ki geçtii şimdi rahat rahat gidebilirimmsositososito

Akıllı hatun seni efferin sana buyrunnnnnnnnn

bi kıskançlık sezdim ama hiç korkmalmaz: dünyanın en güzel annesini bırakıpta ordaki oynaklara bakcak kadar saf değildir sanırım kocan laelaelaelaelae:roflol:

ben gönderirim kız gecen gitti 10 dk bi arıo iimisin diye bende diom kötü olsam ararım seni meraklanma dio cekmio tel ondan arayıp durdu erkenden geldi yasıkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…