2010 Ekim Anneleri

kacta canım randevun benimkide 13:30 da catı bakcak. nst ye sokmucak bu defa duruma göre salı yada haftaya ayyyy haftasonu bol yuru dedi plan yapyom kocis sen planla ben uycam dedide ankarada nere gezilir ayop avm den baska pofffffff

saati tam belli deil canım, eşimin iş durumuna göre cıkcaz..
niye haftasonu bol yürü dedi? bende yürümek istiyom ama bu kücücük ilcede nereye gidiyim, merkezi 3 kere turlasam 1 saat gecmez, bi kac dükkan var zaten :))
sen ankarada gezcek yer bulamıyon, ben napıyım :gitme:

sagolun kızlar cok rahatım bitse su 2 gün daha rahat olucam yani pazar kısyı köşe ev temzilencek allahtan kendimi temizledim. ofofo kıslar dua edelim valla ben ameliyata girerken hepinize edicem duaaa

slm kızlar .. herkes doguruyo sıra bende artık yarın gidiyoruz ameliyat saati belli olucka benide kesicekler pazartesi dua edin kızlarrr
aaa hayırlısı olsun cnm.senin de mi sezeryan?
naniknanikhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
vereliniortak

yemeğe değil yemekhaneye çıktınız demek hehe:) ya biz ayrılamıyoruz ark da ortak oldu artık hep aynı ortamdayızz bi de ikimiz de çalıştığımız için farklı yerlerde özlüyoruz birbirimiziiikaydirigubbakcemile

kızlar ben çıkıyorum eve gidip duş alıcam, doktora gidicez sonra çatıma bakacak

sizde kendinize iyi bakın, ben yokken yemek yemeyin emi :))) bye byee

sız kususunnce yemekhaneyemı gıdıyonz kıs pek romantk hhhhhhhhhh

kızlar nurtopu ile konustum
cok iyiler ay heyecandan ilk dedikelrini anlamadım ama yanlıs anlamamıssam sabah acılması olmus heralde saat 10 da ameliyata almıslar oğlusu yanında kızıda kuvözde imiş. kızı 1200 dogmus ama saglıklıymıs kilo dısında problemleri yokmus ayyyyyyy cok selamı var spinali önerio gelince anlatırım dedi :)
Maşallahhh hepimize dua etmiş seside cok tatlıydı yaaaa

hosgeldin platin..

hb kızlar :))))

hiç sormaaa ya. bende kendimi koca göbekle hiç güzel hissetmiom ya ondan mıdır nedir daha kıskanç oldum Çok üzgünüm çoook yazık kocişde yanımdan ayrılmıo ama tvden bile kıskanıom iimi?

aynen tatlım ya.. suratım ekmek gibi kocaman oldu, bizimki de yaşından çok büyük gösterir ama şu anda yanında teyzesi gibi duruyorum koca totomla :)))))))))))

demetçim gözün aydın... Allah sağlıkla büyütmeyi ansip etsin minik buğlemi...
diğer güzel anne adayları size de tünaydın.....

hoşgeldiiiiiinnnn!.. bırakma bizi sakın :)))

slm kızlar .. herkes doguruyo sıra bende artık yarın gidiyoruz ameliyat saati belli olucka benide kesicekler pazartesi dua edin kızlarrr

hadi hayırlısı olsun tatlım..

ay çok alemsiniz :dance:

bebek yerleşio ve acılmaya neden olyor birde sancıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…