slm kızlar .. herkes doguruyo sıra bende artık yarın gidiyoruz ameliyat saati belli olucka benide kesicekler pazartesi dua edin kızlarrr
kacta canım randevun benimkide 13:30 da catı bakcak. nst ye sokmucak bu defa duruma göre salı yada haftaya ayyyy haftasonu bol yuru dedi plan yapyom kocis sen planla ben uycam dedide ankarada nere gezilir ayop avm den baska pofffffff
aaa hayırlısı olsun cnm.senin de mi sezeryan?slm kızlar .. herkes doguruyo sıra bende artık yarın gidiyoruz ameliyat saati belli olucka benide kesicekler pazartesi dua edin kızlarrr
vereliniortaknaniknanikhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşbulduk canım.....yuhh sanal alemden ve tanıdıklarımdan korkum yok ama tanımadıklarımdan kıskanıyorum devir kötü kolla got u:)
bahairr hoşgeldiinnn
hoşgeldin tecrübeli annemiz :))
biz beraber okuduk sevgili oldumuzu kimse bilmezdi pek görüşemezdik derslerde agırdı evlenince cogu ark sasırmıstı :)
şimdi aynı işyerindeyiz ust katta o ögleleri yemege neden beraber cıkmıonuz dio arkadaslar bende napim beraber cıkıp diom anacım o arkadasları ile laflıo ben arkadaslarımla öle sabah aksam gerek görmüom bir kere beraber cıktık yemege oda küsmüstüm gel seni yemege cıkarim dedi :) yemekhaneye :)
yuhh sanal alemden ve tanıdıklarımdan korkum yok ama tanımadıklarımdan kıskanıyorum devir kötü kolla got u:)
bahairr hoşgeldiinnn
biz beraber okuduk sevgili oldumuzu kimse bilmezdi pek görüşemezdik derslerde agırdı evlenince cogu ark sasırmıstı :)
şimdi aynı işyerindeyiz ust katta o ögleleri yemege neden beraber cıkmıonuz dio arkadaslar bende napim beraber cıkıp diom anacım o arkadasları ile laflıo ben arkadaslarımla öle sabah aksam gerek görmüom bir kere beraber cıktık yemege oda küsmüstüm gel seni yemege cıkarim dedi :) yemekhaneye :)
ironık kıs amma soru yagmuruna tutmusun ekım annesını gece ya oku oku bıtmedı pööööffff
napim cnm tecrübeli birinin yakalayınca kacırmadım,az kaldı cnm 6 gün sonra basıma neler gelicek bilmek istiyorum..ironık kıs amma soru yagmuruna tutmusun ekım annesını gece ya oku oku bıtmedı pööööffff
selam platin hg
hosgeldin platin..
hiç sormaaa ya. bende kendimi koca göbekle hiç güzel hissetmiom ya ondan mıdır nedir daha kıskanç oldum Çok üzgünüm çoook yazık kocişde yanımdan ayrılmıo ama tvden bile kıskanıom iimi?
demetçim gözün aydın... Allah sağlıkla büyütmeyi ansip etsin minik buğlemi...
diğer güzel anne adayları size de tünaydın.....
slm kızlar .. herkes doguruyo sıra bende artık yarın gidiyoruz ameliyat saati belli olucka benide kesicekler pazartesi dua edin kızlarrr
saati tam belli deil canım, eşimin iş durumuna göre cıkcaz..
niye haftasonu bol yürü dedi? bende yürümek istiyom ama bu kücücük ilcede nereye gidiyim, merkezi 3 kere turlasam 1 saat gecmez, bi kac dükkan var zaten :))
sen ankarada gezcek yer bulamıyon, ben napıyım :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?