2010 Ekim Anneleri

selam kıssslar :))

yaa kızlar ben sırtüstü yatınca daha rahat oluyorum sola yatınca fenalık gliyo gece sola yatıyorum bi uyanıyorum sırtüstüyüm böle rahat olan var mı benim gibi cins olan yaniii

aynen böyleyim canım ben de.. eskiden sırtüstü uyuyamazdım hiç...

canım gözün aydın..
umarım çabuk düzelirsin..
bekliyoruz fotoları..

kızlar ben çıktım kuaföre falan gitcem malum son hazırlıklar:hulya:bugünün nasıl bittiğini anlamıcam zaten yarın da büyük buluşma:asigim:sabırsızlanıyorum

hadi hayırlısı tatlım..
sağlıcakla kavuş inşallah bebişine..

bi kıskançlık sezdim ama hiç korkmalmaz: dünyanın en güzel annesini bırakıpta ordaki oynaklara bakcak kadar saf değildir sanırım kocan laelaelaelaelae:roflol:

oh my got şimdi de beim tarafıma mı geçtinn:mymeka: şaka şaka sağol canım ya ne bilimm bu aralar daha da kıskancım sanki hamilelikten herhal:) allahtan kocam işten yanıma yanımdan işe gidiyor da aklım kalmıyor ne yapardım yoksammmsengözlerimebaksanab:1ninca:dedektif tutardım :)

yok kııızz nerdee
pazartesi kontrole gitcem inş, catı muayenesi yapar heralde dr'um..
suni sancı ver dogurt beni, zırt bırt izmire gelemem dicem kaydirigubbakcemile3

kacta canım randevun benimkide 13:30 da catı bakcak. nst ye sokmucak bu defa duruma göre salı yada haftaya ayyyy haftasonu bol yuru dedi plan yapyom kocis sen planla ben uycam dedide ankarada nere gezilir ayop avm den baska pofffffff

bizim eşimle bi dk mız ayrı geçmez arkadaşlarla buluşacaksak beraber bi yer e gidilecekse beraber alışkanlık işte ondan bööle oldum sanırımm

hiç sormaaa ya. bende kendimi koca göbekle hiç güzel hissetmiom ya ondan mıdır nedir daha kıskanç oldum Çok üzgünüm çoook yazık kocişde yanımdan ayrılmıo ama tvden bile kıskanıom iimi?

slm hanımlar çok halsizim kaç gündür.mide berbat yemek yesem burnumdan geliyor.vücudumda ateş sürekli.bunaldım çok.duşa girince rahatım ama süreklide durulmuyor ki.hele sütten dolayımı ne bilmem fena ateş var.bu ne yaaa.

demetçim gözün aydın... Allah sağlıkla büyütmeyi ansip etsin minik buğlemi...
diğer güzel anne adayları size de tünaydın.....

slm kızlar .. herkes doguruyo sıra bende artık yarın gidiyoruz ameliyat saati belli olucka benide kesicekler pazartesi dua edin kızlarrr

bizim eşimle bi dk mız ayrı geçmez arkadaşlarla buluşacaksak beraber bi yer e gidilecekse beraber alışkanlık işte ondan bööle oldum sanırımm

biz beraber okuduk sevgili oldumuzu kimse bilmezdi pek görüşemezdik derslerde agırdı evlenince cogu ark sasırmıstı :)
şimdi aynı işyerindeyiz ust katta o ögleleri yemege neden beraber cıkmıonuz dio arkadaslar bende napim beraber cıkıp diom anacım o arkadasları ile laflıo ben arkadaslarımla öle sabah aksam gerek görmüom bir kere beraber cıktık yemege oda küsmüstüm gel seni yemege cıkarim dedi :) yemekhaneye :)

hiç sormaaa ya. bende kendimi koca göbekle hiç güzel hissetmiom ya ondan mıdır nedir daha kıskanç oldum Çok üzgünüm çoook yazık kocişde yanımdan ayrılmıo ama tvden bile kıskanıom iimi?

yuhh sanal alemden ve tanıdıklarımdan korkum yok ama tanımadıklarımdan kıskanıyorum devir kötü kolla got u:)

bahairr hoşgeldiinnn

slm kızlar .. herkes doguruyo sıra bende artık yarın gidiyoruz ameliyat saati belli olucka benide kesicekler pazartesi dua edin kızlarrr

ooooo süper bi bebek daha geliyoooooooooooo..... sağlıkla kolaylıkla kzuzunu al inşallah kucağına adescim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…