Turkcell genel merkezde canım bu tarz etkinlikleri de sadece çalışanlara özel yapıyorlar..
yarıcan nolyoz kuzummmmmmm
kacırdım ben o kısmı dogurmayamı gidion ne?
yaa kızlar ben sırtüstü yatınca daha rahat oluyorum sola yatınca fenalık gliyo gece sola yatıyorum bi uyanıyorum sırtüstüyüm böle rahat olan var mı benim gibi cins olan yaniii
slm kızlar bebısımle ben cok sukur ıyıyız bebısım 3300 dogdu ıkı gundur ben sıkıntılıydım sıze bılgı veremedım gaz sıkıntımız oldu ve wc olayı cok sukur bugun wv yede gaza cıktım bebısımın resımlerını paylascam
kızlar ben çıktım kuaföre falan gitcem malum son hazırlıklar:hulya:bugünün nasıl bittiğini anlamıcam zaten yarın da büyük buluşma:asigim:sabırsızlanıyorum
bi kıskançlık sezdim ama hiç korkmalmaz: dünyanın en güzel annesini bırakıpta ordaki oynaklara bakcak kadar saf değildir sanırım kocan laelaelaelaelae:roflol:
anacım senin es bize rakipmiş turkcell demek hiç hoşlaşmıoz biz telekom olarakpisler öle yanlız cagırrlar zatiii bizde coluk cocuk gidlir birde piknik yani
yok kııızz nerdee
pazartesi kontrole gitcem inş, catı muayenesi yapar heralde dr'um..
suni sancı ver dogurt beni, zırt bırt izmire gelemem dicem kaydirigubbakcemile3
oh my got şimdi de beim tarafıma mı geçtinn:mymeka: şaka şaka sağol canım ya ne bilimm bu aralar daha da kıskancım sanki hamilelikten herhal:) allahtan kocam işten yanıma yanımdan işe gidiyor da aklım kalmıyor ne yapardım yoksammmsengözlerimebaksanab:1ninca:dedektif tutardım :)
sizdedemi mecburi kaydirigubbakcemile3
hhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbu sefer boyamadı ama di mi :))
bizim eşimle bi dk mız ayrı geçmez arkadaşlarla buluşacaksak beraber bi yer e gidilecekse beraber alışkanlık işte ondan bööle oldum sanırımm
hiç sormaaa ya. bende kendimi koca göbekle hiç güzel hissetmiom ya ondan mıdır nedir daha kıskanç oldum Çok üzgünüm çoook yazık kocişde yanımdan ayrılmıo ama tvden bile kıskanıom iimi?
hoşgeldin tecrübeli annemiz :))demetçim gözün aydın... Allah sağlıkla büyütmeyi ansip etsin minik buğlemi...
diğer güzel anne adayları size de tünaydın.....
slm kızlar .. herkes doguruyo sıra bende artık yarın gidiyoruz ameliyat saati belli olucka benide kesicekler pazartesi dua edin kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?