ay evet ya puhahhah:roflol::roflol:
tamam güzelim sen de dikkat et,görüşmek üzerea.s.canim bende cikayim biraz aksam yine ugrarim kendine ve bebegine dikkat etopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yıllar sonra kavuştuğum bebeğimin dün kötü haberini aldım kalbi durmuş dünden beri hiç durmadan ağlıyorum gece bile uyumadan ağladım ben çok kötüyüm bittim mahfoldum tükendim bukez beni bırakmıcak sandım ama yine olmadı.. dün kürtaj yapacaklardı vermedim yavrumu bi gece daha benimle kalsın dedim doya doya onunla yatayım istedim akşam benim ve eşimin ailesi geldi ikna ettiler kürtaja bana zarar gelmesinden korktular ama bide bana sorun offf. bugün saat 12 de ayrılacam yavrumdan ALLAH ım bunu kimseye yaşatmasın çok zor.. sizler bu yolda inş. sağlıklı ve rahat hamilelik geçirirsiniz yavrularınızı kucağınıza alırsınız kızlar benden buraya kadarmış olmadı bundada vardır bi hayır diyorum..
ben de geldim cnm,kimse kalmadı diye cıkmıstım.:1rolleyes:
iyiyim güzel ikiz annesi:CüvCüv:seni sormalı?sanırım herkes pazar gününün tadını çıkarıyor.az önce tek kalmıstım topikte,tek basına tadı cıkmıyo buralarınsempatiksalakcinninaber canımmm bugun kimsecikler yokkk
iyiyim güzel ikiz annesi:CüvCüv:seni sormalı?sanırım herkes pazar gününün tadını çıkarıyor.az önce tek kalmıstım topikte,tek basına tadı cıkmıyo buralarınsempatiksalakcinni
kızlaarrrrr.. nasıl gidiyor hamişlik bakalım?
bende 11. haftayı bitiroyorum..oldukça zor geçti şimdiye kadar .bulantılar hala tam gaz devam..sizlerde durum nasıl? 13. haftada inşallah geçer tek temennim o valla...
3ekim doğum tarihimiz sanırım..inşallah problemsiz geçer hepimizin..
canım pek sorun yasamadım ben,gitgide de azalıyor sanki..kızlaarrrrr.. nasıl gidiyor hamişlik bakalım?
bende 11. haftayı bitiroyorum..oldukça zor geçti şimdiye kadar .bulantılar hala tam gaz devam..sizlerde durum nasıl? 13. haftada inşallah geçer tek temennim o valla...
3ekim doğum tarihimiz sanırım..inşallah problemsiz geçer hepimizin..
kilo mu verdin:1shok:?ben almısım ya,iştahım da kapalı bi de..ben de dün gezdim bol bol,bugün dinleniyorummerhaba canımm
çok şükür şimdilk iyi gidiyor benımde cok miğdem bulanıyor ve iştahsızlık çok kilo verdim hayırlısı bakalım ınsallah gecer en kısa zamanda
canım pek sorun yasamadım ben,gitgide de azalıyor sanki..
kilo mu verdin:1shok:?ben almısım ya,iştahım da kapalı bi de..ben de dün gezdim bol bol,bugün dinleniyorum
ben bedenimin sesini dinledim,genelde dogru yönlendirdi beni.az az,sık sık yedim,bi de agır gıdalardan uzak durdum cnm...ben de kokulara asırı hassasım,kokulardan dolayı mide bulantım oluyor...hiç kusmadım çok sükür..peki bu panik atak falan diyosun,doktor kontrolünde misin?ay ne güzelll..maşallah anacım..ya bende bulantı hep oldu..kusmada oldu ama nedense çok yiyen biri oldum,herşeylerden canım istedi yedim durdum..ama bulantılar canımı çıkardı..birde panik atak hastasıyım,anksiyete bozukluğu vs..anlıcanız baya bi çektim hamişlikten ben:gitme:
aaaa:1shok:çokmus cnm,kusmaların mı oldu cok fazla??ben 2 kilo aldım bilebenneyaptımkisen de 3. aydan sonra baslarsın almaya cnm,çok bulantı falan yasayanların kilo kaybı oluyomus..3 kilo vermişimsenağlama
aaaa:1shok:çokmus cnm,kusmaların mı oldu cok fazla??ben 2 kilo aldım bilebenneyaptımkisen de 3. aydan sonra baslarsın almaya cnm,çok bulantı falan yasayanların kilo kaybı oluyomus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?