2010 Ekim Anneleri

ben ekim annesi felan degilim.ama topiği gezerken yazını okuyunca dondum..
çok üzüldüm gözlerim dolduuu geçmiş olsun....:çok üzgünüm:

kızlaarrrrr.. nasıl gidiyor hamişlik bakalım?

bende 11. haftayı bitiroyorum..oldukça zor geçti şimdiye kadar .bulantılar hala tam gaz devam..sizlerde durum nasıl? 13. haftada inşallah geçer tek temennim o valla...

3ekim doğum tarihimiz sanırım..inşallah problemsiz geçer hepimizin..

iyiyim güzel ikiz annesi:CüvCüv:seni sormalı?sanırım herkes pazar gününün tadını çıkarıyor.az önce tek kalmıstım topikte,tek basına tadı cıkmıyo buralarınsempatiksalakcinni

bende iyiyim şekerimmopuyorumnanaktan
bende şu 3 ayı hayırlısıyla bı atlatım cıkarıcam pazar gununun tadınızemuszemus
evdeyim sürekli
2 gündür kimsecikler gırmıyo yarın yine çoşar burası hehehe:lepi:

merhaba canımm
çok şükür şimdilk iyi gidiyor benımde cok miğdem bulanıyor ve iştahsızlık çok kilo verdim hayırlısı bakalım ınsallah gecer en kısa zamanda

canım pek sorun yasamadım ben,gitgide de azalıyor sanki..

ay canım yaa..şu bulantısız geçirenlerden olamadık valla..bilmiyorumkismile

kpss ye hazırlanıyordum sonra hamişlik girince devreye of olduk valla...

merhaba canımm
çok şükür şimdilk iyi gidiyor benımde cok miğdem bulanıyor ve iştahsızlık çok kilo verdim hayırlısı bakalım ınsallah gecer en kısa zamanda
kilo mu verdin:1shok:?ben almısım ya,iştahım da kapalı bi de..ben de dün gezdim bol bol,bugün dinleniyorum

canım pek sorun yasamadım ben,gitgide de azalıyor sanki..

ay ne güzelll..maşallah anacım..ya bende bulantı hep oldu..kusmada oldu ama nedense çok yiyen biri oldum,herşeylerden canım istedi yedim durdum..ama bulantılar canımı çıkardı..birde panik atak hastasıyım,anksiyete bozukluğu vs..anlıcanız baya bi çektim hamişlikten ben:gitme:

ben bedenimin sesini dinledim,genelde dogru yönlendirdi beni.az az,sık sık yedim,bi de agır gıdalardan uzak durdum cnm...ben de kokulara asırı hassasım,kokulardan dolayı mide bulantım oluyor...hiç kusmadım çok sükür..peki bu panik atak falan diyosun,doktor kontrolünde misin?

aaaa:1shok:çokmus cnm,kusmaların mı oldu cok fazla??ben 2 kilo aldım bilebenneyaptımkisen de 3. aydan sonra baslarsın almaya cnm,çok bulantı falan yasayanların kilo kaybı oluyomus..

canım ben 16 gun hastanede yattım hıc yemek yıyemıyorudum kusmadım hiç
iştahım yok hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…