2010 Ekim Anneleri

ayyy hayırlı olsun..maşallah üçüne deben de spinal olucam önerdiğine sevindim...gelse de ögrensek detayları

ay orası öleeeee gel degişelim bende manisayı pek özledim yaaaaaa

kızlar ben çıkıyorum eve gidip duş alıcam, doktora gidicez sonra, çatıma bakacak

sizde kendinize iyi bakın, ben yokken yemek yemeyin emi :))) bye byee

demetçim gözün aydın... Allah sağlıkla büyütmeyi ansip etsin minik buğlemi...
diğer güzel anne adayları size de tünaydın.....

hg bahair..

slm kızlar .. herkes doguruyo sıra bende artık yarın gidiyoruz ameliyat saati belli olucka benide kesicekler pazartesi dua edin kızlarrr

slm canım.. hadi hayırlı olsun, ne güzeell opuyorumnanaktan

ay sendemiiiiiiiiiii
ufffffff yeter be

yetermiiii kaydirigubbakcemile3
kız senmi dogurtuyon sana noluyo :))
bizede sıra gelcek inşşşş, sabret..

slm kızlar .. herkes doguruyo sıra bende artık yarın gidiyoruz ameliyat saati belli olucka benide kesicekler pazartesi dua edin kızlarrr
hayırlısı olsun canım
kadın ılk dgmunda 30 kg almısssssssssss ohaaaaaaaaaaaaaaaa

öyle de kalmışşşhehehhe

dilek gittim nstye korkma heyecanlı bi çocuk olacak dedi :) benimki fırlama olacak kızlarınıza sahip çıkın oğlum barlas ım geliyorrr:))

oooooo bahair hosgeldinnnnnn

aperpilim hoşbulduk canım...
kızlar şu an ne kadar şişman da olsanız kendinize ne kadar kötü de görünseniz... şu anda eşinizin sizi çok daha farklı gördüğünü ve her zmanakinden daha çekeici bulduğunu unutmayın... çünkü siz şu an karınlanızda taşıdıklarınızla ona heran erkekliğini hissettiriyosunuz ....

hiç çekici buldugunu belli etmiyo ama (

hg bahair..

slm canım.. hadi hayırlı olsun, ne güzeell opuyorumnanaktan

yetermiiii kaydirigubbakcemile3
kız senmi dogurtuyon sana noluyo :))
bizede sıra gelcek inşşşş, sabret..

ay sorma sanki ben dogurtyom :)
dökülsünler dökülsünler saglıkla dogursunlarda bizde doguralım ama yaaaa

hiç çekici buldugunu belli etmiyo ama (

çünkü erkekler eşleri hamile kaldığı andan itibaren çok derin düşüncelere dalarlar... nasıl geçindirecem nasıl bi baba olucam... dolayısıyla da bu sorunalrla kafasında boğuşurken kendilerini hayattan soyutlarlar... biz de eşimle bu yüzden çok tartışmıştık... ama emin olun eğer kafasındakiler sizi görmeye engel teşkil ediyosa hayatımdaki tüm kadınalrı da görmeye engel teşkil eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…