kociş elıyle tıpa yapar olmaz mı hhhhhhhh
gögüse sürmek için kaynatıyomusuz cnm,gögüsler yara olmasın die..ayrıca o avatardaki kız balım delikanlı değil :)))bittim ya patlak futbol topu öylemi???
ya resimdeki delikanlı seninki mi ay bitiyorum ben onun burnuna.maşallah.
ben bir beden büyük aldım.
kırmızı
saf zeytinyağını niçin kaynatıyoruz ki.
hoşgeldin.yok.nurtopudan var.
ama canım zaten iki gögsünü de çıkarmıyorsun ki b,iri içerde kalıyor atlet pijama ne varsa tutar üstündeki ben denedim oluyor:sm_cool:
onu bırak da sen kaynatılan ne onu sööle:içelim:
zeytinyagı kıııızzz :)ama canım zaten iki gögsünü de çıkarmıyorsun ki b,iri içerde kalıyor atlet pijama ne varsa tutar üstündeki ben denedim oluyor:sm_cool:
benim bıyıklarda gebelik lekeleri cıktı ya,gecmiyo sirke felan sürdümay resmen bu hamılelıkten mı ne bıyıklarımın terledgını hıssedıyom resmen ya ılk defa
ama canım zaten iki gögsünü de çıkarmıyorsun ki b,iri içerde kalıyor atlet pijama ne varsa tutar üstündeki ben denedim oluyor:sm_cool:
arada limon da koyy,yemeye geliriz :))hımmm çocuk kokar beaa:) bize baksana yıkarken tuzlayalım yatarken yağlayalım çocuk salata gibi oluyor heheheheh
hımmm çocuk kokar beaa:) bize baksana yıkarken tuzlayalım yatarken yağlayalım çocuk salata gibi oluyor heheheheh
hımmm çocuk kokar beaa:) bize baksana yıkarken tuzlayalım yatarken yağlayalım çocuk salata gibi oluyor heheheheh
kız direk bebişemi gidioki gerçekten :sm_confused:
gögüse sürmek için kaynatıyomusuz cnm,gögüsler yara olmasın die..ayrıca o avatardaki kız balım delikanlı değil :)))
cirrus kız sen benim kibar nil kızımı delikanlı mı yaptın????????:))))))))) çok fenasın ya.... kızım o benim ağlayacam bak şimdi...
zeytinyagı kıııızzz :)
benim bıyıklarda gebelik lekeleri cıktı ya,gecmiyo sirke felan sürdüm(
bilmiyom valla, sendedemi oluyo??.. su iciyorum belki en fazla 20 sn sonra başlıyo hıckırmaya :) tesadüf olamaz heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?