2010 Ekim Anneleri

kociş elıyle tıpa yapar olmaz mı hhhhhhhh

gögüse sürmek için kaynatıyomusuz cnm,gögüsler yara olmasın die..ayrıca o avatardaki kız balım delikanlı değil :)))

cirrus kız sen benim kibar nil kızımı delikanlı mı yaptın????????:))))))))) çok fenasın ya.... kızım o benim ağlayacam bak şimdi...

hımmm çocuk kokar beaa:) bize baksana yıkarken tuzlayalım yatarken yağlayalım çocuk salata gibi oluyor heheheheh

ama canım zaten iki gögsünü de çıkarmıyorsun ki b,iri içerde kalıyor atlet pijama ne varsa tutar üstündeki ben denedim oluyor:sm_cool:

onu bırak da sen kaynatılan ne onu sööle:içelim:
zeytinyagı kıııızzz :)
ay resmen bu hamılelıkten mı ne bıyıklarımın terledgını hıssedıyom resmen ya ılk defa
benim bıyıklarda gebelik lekeleri cıktı ya,gecmiyo sirke felan sürdüm (

ama canım zaten iki gögsünü de çıkarmıyorsun ki b,iri içerde kalıyor atlet pijama ne varsa tutar üstündeki ben denedim oluyor:sm_cool:

onu bırak da sen kaynatılan ne onu sööle:içelim:

iyi hadi bakalım....sexü seni...
yazdım ama gene yazayım z.yağı:)zeytin yağı yani...

hımmm çocuk kokar beaa:) bize baksana yıkarken tuzlayalım yatarken yağlayalım çocuk salata gibi oluyor heheheheh

e biraz kokuyo tabi.. salatadan ziyade kızartma gibi... ama gaz sancısıyla kıvranmasından sa karnına biraz sürmek daha makul geliyo insana...:)))))))

burdan vermem yasak olabilir... avatar resminin yanında kullanıcı adımın altında adres var canım..

gögüse sürmek için kaynatıyomusuz cnm,gögüsler yara olmasın die..ayrıca o avatardaki kız balım delikanlı değil :)))

cirrus kız sen benim kibar nil kızımı delikanlı mı yaptın????????:))))))))) çok fenasın ya.... kızım o benim ağlayacam bak şimdi...

ayyy özür dilerim ne olursa olsun her haliyle çok güzel.öpüver benim için fıstığı.

zeytinyagı kıııızzz :)

benim bıyıklarda gebelik lekeleri cıktı ya,gecmiyo sirke felan sürdüm (

valla benım sukur hıc lekem yok hamılelık maskesı olusuyormus ya yuzde bende yok bısı suan.ama gecen bı kız gordum resmen yuzu harıta gıbıydı oncekı halınıde bıldgım ıcım cok kotuydu

ayy kızlar sizinkiler de çok oynuyor mu ya tüm uzuvlarını görüyoruz resmen hareket ederken artık bi de durmuyor hiçççç puffff son ayda yavaşlaması lazım diyorlar ama nerde benimki arttıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…