2010 Ekim Anneleri

valla benım sukur hıc lekem yok hamılelık maskesı olusuyormus ya yuzde bende yok bısı suan.ama gecen bı kız gordum resmen yuzu harıta gıbıydı oncekı halınıde bıldgım ıcım cok kotuydu
benim de bıyıkların orda cıktı sanki bıyıgım var gibi duruyo kahverengi kahverengi ( arkadaslar sirke dedi ama bi işe yaramadı,nasıl geccek ,dogumdan sonra kalır mı ki acaba?

tamam bahair sen kaç kendini kurtar ben buradayım :)
heheh tamam kaçıyom canım.. sen gördünmü linki boşuna banlanmıyım bari banlanırsam:))))
yok cnm.bir oğlun var mı bilmiyorum ama eğer düşünüyorsan ve nil e benzerse baby face olacağını garanti ederim.çok tatlı...

canım sadce nil kızım var oğlum yok... ama 2. çocuğumda kız olacakmış gibi geliyor bana.:))))))

selammm güzel annişlerr bende 2 de uyandımm tabii gece nöbetim vardı malum :d benim kız hiç hiç hiç durmuo hıçkırıo dönüo vuruo en son sabah 6 yı gördüm sanırım doğuncada böle olursa die korkmuorum çünkü idmanlı olcam sizler nasılsınız kızlar doğuran felan varmı bu arada fragolanın kızını gördümmm bayıldmmmmm maaşallahh

benim de bıyıkların orda cıktı sanki bıyıgım var gibi duruyo kahverengi kahverengi ( arkadaslar sirke dedi ama bi işe yaramadı,nasıl geccek ,dogumdan sonra kalır mı ki acaba?

canım valla dgmdan hemen sonra gecmıyo bılmıdm kadaryla ama gecer umarım pek bılgm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…