benim de bıyıkların orda cıktı sanki bıyıgım var gibi duruyo kahverengi kahverengivalla benım sukur hıc lekem yok hamılelık maskesı olusuyormus ya yuzde bende yok bısı suan.ama gecen bı kız gordum resmen yuzu harıta gıbıydı oncekı halınıde bıldgım ıcım cok kotuydu
ayyy özür dilerim ne olursa olsun her haliyle çok güzel.öpüver benim için fıstığı.
yok caım şaka yaptım özür dilemene gerek yok... amacıms ana kendini kötü hissettirmek değildi... sen kusura bakma...
hg cnm..yok baska kimse bugün,yarın goncak4 ün sezeryanı varslm kızlar. kalabalığız yine. nurtopundan başka varmı doğuran daha geçmişe bakamadm...
evet cnm benim de cok uzun sürüyokızlar bebegın hıckırıgını uzun sürüyormu sizin benimki bazen 10 dk sürüyor
heheh tamam kaçıyom canım.. sen gördünmü linki boşuna banlanmıyım bari banlanırsam:))))tamam bahair sen kaç kendini kurtar ben buradayım :)
yok cnm.bir oğlun var mı bilmiyorum ama eğer düşünüyorsan ve nil e benzerse baby face olacağını garanti ederim.çok tatlı...
kızlar bebegın hıckırıgını uzun sürüyormu sizin benimki bazen 10 dk sürüyor
bilmiyom valla, sendedemi oluyo??.. su iciyorum belki en fazla 20 sn sonra başlıyo hıckırmaya :) tesadüf olamaz heralde :)
benim de bıyıkların orda cıktı sanki bıyıgım var gibi duruyo kahverengi kahverengi( arkadaslar sirke dedi ama bi işe yaramadı,nasıl geccek ,dogumdan sonra kalır mı ki acaba?
sık sık hıçkırıyo ama o kadar uzun sürmüyo benimki
bakarken büyülendim deee geç yazdım canm kusura bakma özeline msj attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?