kızlar direk kaynatılmıo galiba kaynamıs suyun içinde kaynatılıo dimi?
canım demet in biraz gaz problemi olmus ama suan iyilermiş,resim eklicekti face ine sanırım..ama hala eklemedi...zaten sadece bilgilendirip cıkmıs..rica ederim güzelim benim,sen nasılsın?gecmiş cok uzun okuyamadım iyilermiymiş? face kullanmıyorum fragoladan haberim olmadı oyuzden.. saol cnm
ben de önden açılan sütyenlerden aldım seksiliğimden ödün veremem bi tane hastane için aldım öle sütyen o da çantamda çok kötü görünüyor ya
wuwwwwwwwwwwwsengözlerimebaksanab
ben de önden açılan sütyenlerden aldım seksiliğimden ödün veremem bi tane hastane için aldım öle sütyen o da çantamda çok kötü görünüyor ya
kızlar bu kremleri ödemiyor ki sigorta
aynen canıııııııııııımmmmmmsayfa ucuyo ısler yatıyo pofffffffffffffffffffffffffffff
güle güle cnm,herkes temizlige kacıyo belki size bakaraktan bana da gaz gelir bu arada :)ay basım döndü ben kacar biraz temizlik yapam görüşürüz
sağol bu arada bahair yine görüşürüz inş.
kızını cok begenyordum ya siz ailecek güzelsiniz canım masallah baska bir bebekte beklenmezdi zaten blogu gördüm sabah :)
ay basım döndü ben kacar biraz temizlik yapam görüşürüz
sağol bu arada bahair yine görüşürüz inş.
kızını cok begenyordum ya siz ailecek güzelsiniz canım masallah baska bir bebekte beklenmezdi zaten blogu gördüm sabah :)
ya ahkam kesmek gibi olmasın ama... iyi hoş serksülüğünden hiç bi zman ödün verme takdir ettim ben de vermemiştim... ama şimdi önden açılan dediğin ortadan açılan sütyenmi? eğerki o şekildeyse emzirirken zor olur... çünkü sen bi gögsünü emzirirken diğer göğsünden sütler fışkırmaya başlıyo... o yzüden hem çocuğu emzirip hem diğer gösü tutman zor olur...
sen daha hızlısın da normalde,bu ara sende bi uyusukluk var sadece :))çok hızlısınız heekoltuğa uzanayım bari
ben su icer icmez bebişim hıckırmaya başlıyo kızlar, sizdede öyle oluyomu??
suyu biraz hızlı icerim, o hızla bebişimedemi gidiyo acaba kaydirigubbakcemile3
buyrun benimmmmbayanssulusmilekaydirigubbakcemile
bahair o kaynatılıp bebeğe sürülen ne çatlıcam meraktan
bittim ya patlak futbol topu öylemi???benim dr uma ben daha korse demeden... bana direk sakın korse takayım deme karın kasların tembelliğe alışır ve iyice sarkar... bırak kaslar kendiliğinden gelişsin dedi... korse takmak yerine dikişler kendini toparlayınca bol bol ev süpür dedi... ve ben hiç kullanmadım... çok az bi göbeğim evet var ama zaten ergenlik çağından beri göbeğim hep vardı benim ekstra bi göbek kalmadı....doğumdan sonra ilk göbeğinizi gördüğünzüde moraliniz bozulabilir ama sakın bozulmasın benim o patlak futbol topu gibi duran göbeğim toparlandıysa herkesinki toparlanır...
ben bir beden büyük aldım.emzırme sutyenı alırken normal numaramızdan buyukmu almalıyz kı ya
kırmızıçarşıya gidicem şimdi bu halimle komşudada bisürü hurma yedim hazı hurması pek lezzetliydi bişe olmasa bare yollarda
şal alıcam kendime sabahlık yerine kırmızımı mı alsam siyah mı
beyaz alıcam bitane haftaya düğün var elbisem açık üstüme almak için ama hastane için kırmızımı siyahmı
saf zeytinyağını niçin kaynatıyoruz ki.rita da saf zeytinyagı kullanıyomus
selamlar nasılsınız ? varmı haber demet fragola geldimi?
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikociş elıyle tıpa yapar olmaz mı hhhhhhhh
kociş elıyle tıpa yapar olmaz mı hhhhhhhh
ya ahkam kesmek gibi olmasın ama... iyi hoş serksülüğünden hiç bi zman ödün verme takdir ettim ben de vermemiştim... ama şimdi önden açılan dediğin ortadan açılan sütyenmi? eğerki o şekildeyse emzirirken zor olur... çünkü sen bi gögsünü emzirirken diğer göğsünden sütler fışkırmaya başlıyo... o yzüden hem çocuğu emzirip hem diğer gösü tutman zor olur...
sen daha hızlısın da normalde,bu ara sende bi uyusukluk var sadece :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?