2010 Ekim Anneleri

gecmiş cok uzun okuyamadım iyilermiymiş? face kullanmıyorum fragoladan haberim olmadı oyuzden.. saol cnm
canım demet in biraz gaz problemi olmus ama suan iyilermiş,resim eklicekti face ine sanırım..ama hala eklemedi...zaten sadece bilgilendirip cıkmıs..rica ederim güzelim benim,sen nasılsın?

ben de önden açılan sütyenlerden aldım seksiliğimden ödün veremem bi tane hastane için aldım öle sütyen o da çantamda çok kötü görünüyor ya

ya ahkam kesmek gibi olmasın ama... iyi hoş serksülüğünden hiç bi zman ödün verme takdir ettim ben de vermemiştim... ama şimdi önden açılan dediğin ortadan açılan sütyenmi? eğerki o şekildeyse emzirirken zor olur... çünkü sen bi gögsünü emzirirken diğer göğsünden sütler fışkırmaya başlıyo... o yzüden hem çocuğu emzirip hem diğer gösü tutman zor olur...

ben su icer icmez bebişim hıckırmaya başlıyo kızlar, sizdede öyle oluyomu??
suyu biraz hızlı icerim, o hızla bebişimedemi gidiyo acaba kaydirigubbakcemile3

ben de önden açılan sütyenlerden aldım seksiliğimden ödün veremem bi tane hastane için aldım öle sütyen o da çantamda çok kötü görünüyor ya

kıss ıyıkı hatırlattın ya benım onden acılan sutyenlerım var onları kullanayım ya delımıyım ne hıc aklıma gelmedı sutyen takmaya takmaya unuttum

sayfa ucuyo ısler yatıyo pofffffffffffffffffffffffffffff
aynen canıııııııııııımmmmmm
güle güle cnm,herkes temizlige kacıyo belki size bakaraktan bana da gaz gelir bu arada :)

sana kolay gelsin canım çok da yorma kendini... unutmayın son haftalarda üstünzüe gelen enerji doğumda ve sonrasında kullanmak için... depoyu boşaltmayın...
nille ilgili düşüncelerin için de çok teşekkür ederiz canım... ama herşeyden önemlisi sağlıklı hzuurlu ve mutlu bi bebek olması....

kociş elıyle tıpa yapar olmaz mı hhhhhhhh

bittim ya patlak futbol topu öylemi???
ya resimdeki delikanlı seninki mi ay bitiyorum ben onun burnuna.maşallah.
emzırme sutyenı alırken normal numaramızdan buyukmu almalıyz kı ya
ben bir beden büyük aldım.
kırmızı
rita da saf zeytinyagı kullanıyomus
saf zeytinyağını niçin kaynatıyoruz ki.
selamlar nasılsınız ? varmı haber demet fragola geldimi?

hoşgeldin.yok.nurtopudan var.

ama canım zaten iki gögsünü de çıkarmıyorsun ki b,iri içerde kalıyor atlet pijama ne varsa tutar üstündeki ben denedim oluyor:sm_cool:

onu bırak da sen kaynatılan ne onu sööle:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…