dogru yazdın sanırıma adını kremin,duymustum adını daha önce cnm...dr uma söyliyim bari,dogumdan sonra mı söyliyim yoksa pazartesi günkü kontrolde söylesem mi?yani şöyle söyliyim benim izim hala daha öyle beyaz değil... hafif pembemsi...dr contratubex (yazım yanlışı olabilir o kadar çok ilaçla haşır neşir oldumki nilden sonra artık isimleri hafızam da tutamıyorum) diye bi ilaç yazacak yazmazsa da yazdır pahallı bi krem ama sigorta karşılıyo... onu mutlaka kullan... hem ödem oluşmasını hem de skar oluşumu engelliyo hem de kaşıntıyı alıyo.....
saf zeytinyağı kaynattıp agzı kapalı şişeye hazırladım ben bebek icin demek göguse iyi geliyor :)
:)) güzel lafmıs,bi daha derse söliyim bari..
dogumda onu mu düşüncem yaw,bebegimi düşünürüm sadece,ama öyle diyo ya ameliyathane kapısında beklemesin,annecim karsılasın beni..
ben almadım ya,çok gerekli bişi mi bu?
ben de gecelik alırken alayım sunları barihumana stıll tea degılmı sadece cesıdı mesıdı yok .bende alayım. lansınohta alayım mı kı krem
demet bi ara ugramıs cnm,fragola da resim eklemişti en son face e..selamlar nasılsınız ? varmı haber demet fragola geldimi?
kızlar direk kaynatılmıo galiba kaynamıs suyun içinde kaynatılıo dimi?
yok yok direk kaynatılıyo... ama çok kaynatırsan yanar.. kaynamaya başlayınca altını kapat ağzını da tabakla kapayıp soğutmaya bırak... ben kızımın poposu içinde aynı şeyi kullandım hala da kullanıyorum... aldığım 3 marka pişik kremi öylece duruyo... ayrıca bebeklerin gazı olduğunda poposuna sürüp ve o yağ ile karnına güzel masaj yaptığınızda inanılmaz rahatlatıyo...
valla kackere yazdım yazdım sıldım kırılırmısın kı dıye ama en son dayanamadım napıım:teselli:
evet canım üstünde emziren anneler için yazar.. ellerinde olmayınca başka bi humana önerebilirler buda emziren annelere iyi geliyo diye... ama sen humana still tea alma konusunda ısrarcı ol... kremi de al istersen doğumdan 3-4 gün öcne de kullanmaya başla dr una sorarak tabi...humana stıll tea degılmı sadece cesıdı mesıdı yok .bende alayım. lansınohta alayım mı kı krem
dogru yazdın sanırıma adını kremin,duymustum adını daha önce cnm...dr uma söyliyim bari,dogumdan sonra mı söyliyim yoksa pazartesi günkü kontrolde söylesem mi?
ben de gecelik alırken alayım sunları bari
demet bi ara ugramıs cnm,fragola da resim eklemişti en son face e..
ben de önden açılan sütyenlerden aldım seksiliğimden ödün veremem bi tane hastane için aldım öle sütyen o da çantamda çok kötü görünüyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?