2010 Ekim Anneleri

dogru yazdın sanırıma adını kremin,duymustum adını daha önce cnm...dr uma söyliyim bari,dogumdan sonra mı söyliyim yoksa pazartesi günkü kontrolde söylesem mi?

Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
ecrinece, aperpil, bahair, BalSurat, basak1906, BAYLEMUR, bebis, bocukk, dilser, duduu+, hdilekh, ironic34+, izmirhayal, kanyat+, lacivert0, mcd, melikemirac+, platin_06, yarican+

wuuuwwww 25 kişiyik ama 6 sı misafir

ben hiç almadım canım zaten askıları falan kalın olduğ için ben hayatta takamazdım ilk zamanlarda cup lı bluzlar giydim göğüs pedini içine yerelştirdim sonrasında normal sütyenlerimi giydim... ama daha rahat emzireyim derseniz dışarda falan gene de bi tane yedekte dursun...

kızlar direk kaynatılmıo galiba kaynamıs suyun içinde kaynatılıo dimi?

yok yok direk kaynatılıyo... ama çok kaynatırsan yanar.. kaynamaya başlayınca altını kapat ağzını da tabakla kapayıp soğutmaya bırak... ben kızımın poposu içinde aynı şeyi kullandım hala da kullanıyorum... aldığım 3 marka pişik kremi öylece duruyo... ayrıca bebeklerin gazı olduğunda poposuna sürüp ve o yağ ile karnına güzel masaj yaptığınızda inanılmaz rahatlatıyo...

valla kackere yazdım yazdım sıldım kırılırmısın kı dıye ama en son dayanamadım napıım:teselli:

ben de önden açılan sütyenlerden aldım seksiliğimden ödün veremem bi tane hastane için aldım öle sütyen o da çantamda çok kötü görünüyor ya

evet cocugun heryerine sur dio benim arkadas cocuk cok rahatlıo dio hemde saglıklı oluyor cabuk buyuyor diyor

humana stıll tea degılmı sadece cesıdı mesıdı yok .bende alayım. lansınohta alayım mı kı krem
evet canım üstünde emziren anneler için yazar.. ellerinde olmayınca başka bi humana önerebilirler buda emziren annelere iyi geliyo diye... ama sen humana still tea alma konusunda ısrarcı ol... kremi de al istersen doğumdan 3-4 gün öcne de kullanmaya başla dr una sorarak tabi...
dogru yazdın sanırıma adını kremin,duymustum adını daha önce cnm...dr uma söyliyim bari,dogumdan sonra mı söyliyim yoksa pazartesi günkü kontrolde söylesem mi?

canım bu kremi dikişlerini aldırmaya gittiğin zmana yazar dr un zaten ondan önce alsan da kullanamazsın...

ay basım döndü ben kacar biraz temizlik yapam görüşürüz
sağol bu arada bahair yine görüşürüz inş.
kızını cok begenyordum ya siz ailecek güzelsiniz canım masallah baska bir bebekte beklenmezdi zaten blogu gördüm sabah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…