2010 Ekim Anneleri

sabah 7den beri uyanığım uyumaya çalışıyorum yok puffff çok da canım sıkılıyor neyyse yarım saate kadar kociş gelir büyük aşkım benim

kızlar 3 saattir börek sarıyorum doğum sonrası için deepfreze attım. daha havlularım ütülenecek. bütün işleri hemen yapmak istiyorum acele hastaneye gidersek diye. sonra kim yapar onları(

ben kaçtım görüşürüz yine benimki kaburgalarımı zorluyor.ağzımdan çıkacak ayakları nerede ise bu ne yaaa.uzanayım birazcık.

Slm şekerler...

Kız bebek bekleyen anneler duydunuz mu bilmiyorum ama bebeğiniz doğduktan sonra koltuk altına bıyıklarına birde kukucuğuna kıl çıkan yerlere yani karınca yağı sürerseniz büyüyünce tüylenme çok az oluyormuş deneyin derim benim kızım olacak olsaydı kesin deneyecektim ama oğlum olacağı için yapamıyacağım...

slm kızlar nasılsınız nurtop dogrmuş allah bebişlerine ve ona saglık sıhat versin darısı basımıza.artık bendedogurmak istiom ama cokta korkuom:)

az önce aynı şeyi dedim ama güvenilirliği tartışılır dendi.

bye.

bende sıkıldım yemek yapmaktan
annem gelsede o pişirse artık, zaten damadı ne isterse onu yapar hic durmaz, yemek makinası gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…