2010 Ekim Anneleri

ironic yorulmuşundur yat birazz

ayy çok severim cigeri ve yedim de yani hamileykenn şimdi de olsa hayır demem yaptırırım bbu hafta içi mutlakaaa

teşekkürler benden de iyilik, günlerimiz aynı :)))) doğum şeklin günü belli mi??

benım dısımdakı herkes normal ıstıyo ben normal baslayıp olurda beceremzsem sezryan ıstıyom suan .neler yasayacagımı bılmedgm ıcn tam bıseye karar veremıyom kı ya haftaya tekrar gtcem dktra bakalım artık

Eşime sinir oldum alsanaalsanasmile alamamış yarın için izin ne biçim iş yeri ya nefret ettim abuk subuk kurallarından..

Eşimede akşam dedim yarın ben dr arayım ordaysa iş çıkışı gidelim tamam dedi bu sabahda aradı tekrar konuşucaz dedi iyi dedim halledecek herhalde şimdi arıyor vermediler diyor iyi dedim bende niye agresifsin diyor yok bişey dedim kapadık.Madem alamayacaksın bıraksaydında bu akşam için konuşsaydım doktorla yarın nasıl gidicen diyor annemle giderim ben sen pikniğe git dedim..

inş hayırlısı olsunn canım sen normal doğum mu bekliyorsun:CüvCüv:

evet cnm normal bekliyorum da bekle bekle sıkıldım iyice. doktorum da bugün amerikaya gidiyo zaten o yokken doğuruverirsem diye çok korkuyorum. 1 hafta bişey olmaması lazım((( kendimi doğuma o girecek diye hazırladım hep

eşine neden kızıyon cnm,işyeri cok gıcıkmıs..ne sacma kurallar,işi olsa neyse ama piknikten izin alamıyo

sinirlenme artık ne yapıcaksın son günlerin seninde normaldi değilmi sancın falan oluyor mu hiç

çocukta leke olur derler ya biyerine elini sürersen. ben takılırım böyle şeylere çok. hurafe biliyorum ama napayım ben böyleyim...

ay evet ya bı ara bende herseya takmıstım elımı surmezdım tv bakmazdım ay evet taktın mı zor ama napcan elınde olmuyo kı
ay bı tarhana corbası yapıyımda ıcıyım ya. bebeklere tarhana yapmayı ıhmal etmeyın cokkkkkkkkkkkkk faydalı

Eşime kızma sebebim bu akşam gidebilirdik bunu ayarlamama engel oldu hiç lafını etmedi yoksa o hiç gitmek istemiyor bunu biliyorum..

oaydiner22 normal diye bekliyoruz canım inşallah öyle olur ara ara oluyor ağrılar sancılar ama çok şiddetli değil..

inşallah bişey olmaz bekler bebişin. benimki de 7-9 ekim arası şehir dışındaymış 11 ekimde hastaneye yatıracak ben gelmeden doğurayım falan deme diyor.

Ablamda aramış doğuma gideceğim hastanede bizim komşu kızı ebe olarak çalışıyormuş kıza demiş sen girsen doğuma oda ayarlarım demiş içimden dedim çok iyi yapmışsın biz zaten açmaya utanıyoruz yabancı nasılsa bidaha görmiycem diye açıyoruz bu bana tanıdık ebe ayarlamış zaten her şeyi ebeler yapıyor açılma kontrolünü falan ayy baya gerildim ben sakinleşmem lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…