ıyıdr canım senden nbr
hımm adı ne
ama eşin için zorr olmaz mı seslsendikçe ona aklına gelir
yatamam kuzu ev aldı basını gidiyo,gördükçe sinirim bozuluyo böle dagınık dagınıkironic yorulmuşundur yat birazz
ayy çok severim cigeri ve yedim de yani hamileykenn şimdi de olsa hayır demem yaptırırım bbu hafta içi mutlakaaa
teşekkürler benden de iyilik, günlerimiz aynı :)))) doğum şeklin günü belli mi??
cihenser ism,i cnm. berke cihan koyucaz adını inş.
cıger yenınce ne olyo kı hamıleyken
inş hayırlısı olsunn canım sen normal doğum mu bekliyorsun:CüvCüv:
eşine neden kızıyon cnm,işyeri cok gıcıkmıs..ne sacma kurallar,işi olsa neyse ama piknikten izin alamıyoEşime sinir oldum alsanaalsanasmile alamamış yarın için izin ne biçim iş yeri ya nefret ettim abuk subuk kurallarından..
Eşimede akşam dedim yarın ben dr arayım ordaysa iş çıkışı gidelim tamam dedi bu sabahda aradı tekrar konuşucaz dedi iyi dedim halledecek herhalde şimdi arıyor vermediler diyor iyi dedim bende niye agresifsin diyor yok bişey dedim kapadık.Madem alamayacaksın bıraksaydında bu akşam için konuşsaydım doktorla yarın nasıl gidicen diyor annemle giderim ben sen pikniğe git dedim..
Eşime sinir oldum alsanaalsanasmile alamamış yarın için izin ne biçim iş yeri ya nefret ettim abuk subuk kurallarından..
Eşimede akşam dedim yarın ben dr arayım ordaysa iş çıkışı gidelim tamam dedi bu sabahda aradı tekrar konuşucaz dedi iyi dedim halledecek herhalde şimdi arıyor vermediler diyor iyi dedim bende niye agresifsin diyor yok bişey dedim kapadık.Madem alamayacaksın bıraksaydında bu akşam için konuşsaydım doktorla yarın nasıl gidicen diyor annemle giderim ben sen pikniğe git dedim..
çocukta leke olur derler ya biyerine elini sürersen. ben takılırım böyle şeylere çok. hurafe biliyorum ama napayım ben böyleyim...
evet cnm normal bekliyorum da bekle bekle sıkıldım iyice. doktorum da bugün amerikaya gidiyo zaten o yokken doğuruverirsem diye çok korkuyorum. 1 hafta bişey olmaması lazım((( kendimi doğuma o girecek diye hazırladım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?