2010 Ekim Anneleri

kayınvalidem yeme yollamış bana kayınpederle herkesşn başına bööle kaynana :)

amiin benimki de vicdana gelse ne var...valla kadında ne ciğer var ne yürek bırak beni oğlunu bile düşünmez hep kendi süsünde püsünde keyfinde kadın yaa...doğuracam daha gelmedi evime 1 hafta oldu mersinden yazlıktan geldi hala kardeşinde kalıyo kardeşi ameliyat oldu basit bişey onun başını bekliyo...

peki senin ona yaklaşımın nasıl?

ayy şans meselesi bu yaaa alaha şükürr.

kız ne dicemm ciğer dedin ya canım arnavut iğeri istedii ne alakaysaa hahahahhahha

ben hamileyken hiç ciğer yemedim çok severim aslında. ay ne kadar batıl inançlarım var yaaaa...

peki senin ona yaklaşımın nasıl?

valla ben en baştan beri hep sıcak kanlı davrandım çünkü hayalim hep arkadaş gibi bir kayınvalidem olmasıydı...hatta bunuda dile getirdim anne neden sen böyle soğuksun ben isterdimki kolkola gezelim tozalım ana kız gibi olalım diye...ama nafile huy yada yapı meselesi demekki ama nedense yiğenlerine bile bizden daha yakın bi sorun olsa eşim ve kuzenleri arasında onları savunur tel ekranında torunlarının resmi yerine kedisinin resmini koymuş onu sever anlamsız bir kişilik çözemedik ne biz ne eltimler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…