neden yattın cnm hastanede,yemek yiyemediğin için mi??şuan nasıl durumun?azaldı mı sikayetlerin?canım ben 16 gun hastanede yattım hıc yemek yıyemıyorudum kusmadım hiç
iştahım yok hala
neden yattın cnm hastanede,yemek yiyemediğin için mi??şuan nasıl durumun?azaldı mı sikayetlerin?
anladım cnm,geçmiş olsun.şimdi sorun yok ama di mi?canım benımkıler tup bebek
karnım su topladı ılaclardan dolayı oyuzden 68 kıloya fırladım karın şişliğinden dolayı
anladım cnm,geçmiş olsun.şimdi sorun yok ama di mi?
ne güzel şimdi iki bebişin birden olcaka.sgerci bakımında biraz zorlanıcaksın ama deger sanırımyok canım çok şükür indi karnımm
hatta suan bile yiyorum merak etmecokacimcoookhele hele kilo aliın bakim kızdırmayın beniyin gari
ne güzel şimdi iki bebişin birden olcaka.sgerci bakımında biraz zorlanıcaksın ama deger sanırım
ben bedenimin sesini dinledim,genelde dogru yönlendirdi beni.az az,sık sık yedim,bi de agır gıdalardan uzak durdum cnm...ben de kokulara asırı hassasım,kokulardan dolayı mide bulantım oluyor...hiç kusmadım çok sükür..peki bu panik atak falan diyosun,doktor kontrolünde misin?
ikiz hayalimdi ilk bebeğimi kaybedınce cok yıkılmıstım
ALLAHIM bu sefer 2 tane verdi
inşallah saglıkla alırız kucagımıza :Saruboceq:
amin canım...inşallah ikizlerinin fotolarını görücez burdanyerimsenibenikiz hayalimdi ilk bebeğimi kaybedınce cok yıkılmıstım
ALLAHIM bu sefer 2 tane verdi
inşallah saglıkla alırız kucagımıza :Saruboceq:
az kaldı cnm sabret,3. ayı gecicez inşallah sorunsuz...canım doktor bişey yapamıyor ilk 3 ayda..dayanman lazım dedi başka bişey yok...gözünü karartıp bebek yaptın yaptın yoksa bu illetle hamilelik zor iş..ilk günler nöbetlerden dolayı çok ağırdım..aldırmayı bile düşündüm ama çözüm olmıcaktıki..o yüzden devam dedim..şimdilerde azaldı nöbetler..hormonlar sapıtınca bizim nöbetlerde sapıtıyor sanırım..
amin canım...inşallah ikizlerinin fotolarını görücez burdanyerimseniben
yüreğinden bir kız,bir erkek mi geciyor?inşallah seneye bu zamanlar yaramazlıklarından bahsederizhehehe
yüreğinden bir kız,bir erkek mi geciyor?
ay hayırlısı olsun cnm,allah gönlüne göre versin inşallah..hamile oldugumdan beri içime hep kız doguyor ruyamda 2 erkek gördüm:)))
ay hayırlısı olsun cnm,allah gönlüne göre versin inşallah..
ay amma ilerlemişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?