2010 Ekim Anneleri

özel hastaneye gidiyorum ben görürler dedi devlet özel görüomuş yani. doktorun muayenehanesine gidersek görmezler belki ama çok para oda

ben de öyle hissetmiyorum ama hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin arkadaslar...3. aya yaklaşıyoruz belki ondan azalıyor belirtiler...strese sokmayın kendinizi.

haklısın canım ama benım ılk bebegımın kalbı durdugu ıcın korkuyor ınsan
ALLAHIM KORUSUN YAVRULARIMIZI

ben en son ayın 1 inde görmüşüm bebişi ve görmeme daha 2 hafta var.sizler de böyle panik olunca,doktora gitmeye karar verince ben de endişeleniyorum...ben de beklemesem mi su 2 haftayı acaba:1no2:

Kızlar endişelenmeyin bende sizin gibiydim ultrasona girerken korkudan ölüyordum bebeğim iyi değilse diye ama çok şükür herşey yolunda eşimde dedi doktora çok endişeleniyor diye :)) normal dedi doktorum ama endişelenecek bişey yok merak etme dedi..Sizlerde aklınıza kötü şeyler getirmeyin..

ben çok fenayım dün haber geldi bugün misafir gelicek diye dün koca gün ev temizledim akşam hazırlık yaptım sabaha kadar bel ağrısından kıvrandım. bugün misafirler geldi bizle birlikte evde 21 kişiydikdelikafadulden resmen geberdim bide yetmez gibi bulaşık makinam bozuldu tam delirmelik oldum ALLAH'tan son dakka kociş akşam yemeğe gelmişti kyamam oda girişti bulaşığa ben yıkadım o durluadıkaydirigubbakcemile3 ama belim fena ağrıyor.

selam canim valla paso misafir vardi hatta daha yeni gittiler ama eglenceliydi haftasonum.:) sen nasilsin? tosuncuk oglun napiyo benim icin isir onu:)

ne güzel senin hiç değilse eğlenceliymiş valla ben hizmet etmekten başka bişey anlamadım. Ahh bi ıssırtsa namussuzkaydirigubbakcemile3 yalvarıyorum bi kerecik diye ama yok karşıma geçiyor butları gösteriyor ama vermiyor.kaydirigubbakcemile3

valla senin mosafirler insafsiz bi sayida gelmisler benim ctesi 2 kisi geldi pazar bugun 3 kisi geldi. ama cok yorman iyi degil kendini dikkat et cnm

kesinlikle kötü oldu belimden duramıyorum şimdi uzanıyım bari biraz hadi canım öpüyorum seni cici bak bebişede kendinedeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…