2010 Ekim Anneleri

ahanda ironic bak belli olmayanlarda oluyomuş... acaba karın büyük oluyo da altını göremiyorsun ondan farkedilmiyo olabilirmi?

gözünaydın canım benımde az kaldı annem vakıt buldukca gelıp yapıyor saolsun çalıstıgı ıcın

Aminnnnn dualarımız seninle canım hayırlı haberlerını beklıyoruzzzzza.s.

ahanda ironic bak belli olmayanlarda oluyomuş... acaba karın büyük oluyo da altını göremiyorsun ondan farkedilmiyo olabilirmi?

vallahi aynada falan bakıyodum ama sürekli...bide çok gergin olduğu için farkedilmiyo galiba...sonra deri bollaştıkça ortaya çıkıyo...

bir bebek daha geliyor, çok heyecanlanıyorum ben, allah yardımcı olacaktır canım merak etme, inşallah herşey güzel olacak:Saruboceq:

ayy çok karnım acıktı yaaa...son 2 haftada alıcam vallahi bütün kiloyu...bu ne yaa aç kurt gibiyim...

bahair aman ben içerim de sancı mancı olur mu gebelikte bitkisel çayları pek önermezler ya hani.

yok canım o senin dediğin adaçayı, sinameki, fesleğen, keten tohumu, ahududu çayı falan:) merak etme ki bunları da günde 2 fincandan fazla içersen sorun oluuşturabiliyo...... ayrıca doğuma kadar gribin geçmezse bunu dr ve anestezi uzmanına belirtmen gerekiyo...

kızlar bu çatlaklar gizliyor mu ne kendini?? ben de göremiyorum hainleri.. mustela kullanıyorum hep ondan çatlak olmadı sanıyordum:1shok:

kızlar bu çatlaklar gizliyor mu ne kendini?? ben de göremiyorum hainleri.. mustela kullanıyorum hep ondan çatlak olmadı sanıyordum:1shok:

benim dr um bana hiç bi krem vermedi... çatlayacağı varsa çatlayacak dedi... ama ben gene de sadece çatlak için bitkisel bi yağ vardı çok kaşındığımda ondan sürdüm...

iyi akşamlar kızlar..,,

goncak senmi giriyorsun yarın doğuma..allah yardımcın olsun canım..sağlıkla gelsin yavrun..

kızlar ben de dr a gittim bugün..kilomuz biraz düşük ama canıma sıkan o değil de kafa ölçümü karın ölçümü biraz geride çıktı ilk kez..

o da dr kafası tam kanalda o sebeple ölçüm yanlış ta olabilir dedi..çok ta önemli değil dedi..haftaya son kontrol var..

işte sıkıldı canım..

hiç sıkma canım... benim kızım 37. hafatsındsayken 4 hafta geride çıkıyodu... ilk başta çok korktum ama bunun nedeni genelde kalıtsal olmasıymış... son aylarda yapılan bu ölçümler sadece bebeğin doğduktan sonraki yapısıyla ilgili bilgi verirmiş... son haftalardaki ölçümler çok kesin olmuyo...

cnm son haftalarda ölçümler çok sağlıklı olmayabiliyormuş, benim de son kontrolde karın çevresini zor ölçtü birkaç defa denedi en sonunda birşey söyledi ama yanılmış olabilirim dedi... sen kalbini ferah tut...

sağolun arkadaşlar içimi rahatlatştiınız..kilosuna da 2500 civarı dedi ama benim oğlumda 3400 doğmasına rağmen beslenmesi kötüydü..2 yaşına giracek hala zor yiyor..

o yüzden kilolu doğması 2. planda..çıtır olacak kızım sanırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…