canım hiç korkma.. üstelik bebek minyon diyosun... senin için en iyisini dr un bilir... ona güvenmelisin....ve de kendine..
kızlar çatlağım yok demeyin karnımda, çünkü bende öyle sanıyodun oğlumda ama doğumdan sonra karnımın gerginliği gidince ve kilo verdikçe bir baktım göbek deliğimin aşağısında çatlaklar....şok olmuştum ama bu kuzular için herşeye değer...
canım sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini haberlerini ve fotoları bekliyoruz.
kızlar çok şükür evimin temziliği tamamen bitti. bende bütün gün perdelerimi ütüledim. kadın çağırcaktım ama annem kuzenlerim saolsun hepsi bir hallettiler. bende perdelerimi yıkadım ütüledim. ayaklarım koptu valla. ama neyseki bitti. artık tamam herşeymiz.bir paşam kaldı gelcek.
kızlar hepinize iyi geceler.spn hazırlıklarımı tamamladım.yarın saat 2 de sezeryanda olucam.en kısa zamanda sizi bilgilendirmeye çalışıcam.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.allah hepimize bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin:Saruboceq:
bitkisel çaylarla... al ıhlamuru içine zencefil top karabiber limonu kabuklarıyla demle içine de az miktar bal ekle.. bardak bardak iç canım..
ahanda ironic bak belli olmayanlarda oluyomuş... acaba karın büyük oluyo da altını göremiyorsun ondan farkedilmiyo olabilirmi?
kızlar hepinize iyi geceler.spn hazırlıklarımı tamamladım.yarın saat 2 de sezeryanda olucam.en kısa zamanda sizi bilgilendirmeye çalışıcam.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.allah hepimize bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin:Saruboceq:
bahair aman ben içerim de sancı mancı olur mu gebelikte bitkisel çayları pek önermezler ya hani.
kızlar bu çatlaklar gizliyor mu ne kendini?? ben de göremiyorum hainleri.. mustela kullanıyorum hep ondan çatlak olmadı sanıyordum:1shok:
evet genelde öyle söyleniyo..vallahi aynada falan bakıyodum ama sürekli...bide çok gergin olduğu için farkedilmiyo galiba...sonra deri bollaştıkça ortaya çıkıyo...
iyi akşamlar kızlar..,,
goncak senmi giriyorsun yarın doğuma..allah yardımcın olsun canım..sağlıkla gelsin yavrun..
kızlar ben de dr a gittim bugün..kilomuz biraz düşük ama canıma sıkan o değil de kafa ölçümü karın ölçümü biraz geride çıktı ilk kez..
o da dr kafası tam kanalda o sebeple ölçüm yanlış ta olabilir dedi..çok ta önemli değil dedi..haftaya son kontrol var..
işte sıkıldı canım..
iyi akşamlar kızlar..,,
goncak senmi giriyorsun yarın doğuma..allah yardımcın olsun canım..sağlıkla gelsin yavrun..
kızlar ben de dr a gittim bugün..kilomuz biraz düşük ama canıma sıkan o değil de kafa ölçümü karın ölçümü biraz geride çıktı ilk kez..
o da dr kafası tam kanalda o sebeple ölçüm yanlış ta olabilir dedi..çok ta önemli değil dedi..haftaya son kontrol var..
işte sıkıldı canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?