ooo duble avantajlısın ama gene de çok akşıntın olursa bi nemlendirici sür... olacağı yoksa bile kaşıyarak deriyi yırtabilirsin...ve kızlar ufak ufak böle sivilce gibi şeyler çıkarsa onlarla oynamayın ve yolmayın... onlar da çatlağa neden oluyo?
şimdilik yok kaşıntı felan ınsallah da olmazkaydirigubbakcemile3
pekı alırmı sızce bebegımı erken bıde normal dogum yaparmı
kızlar hepinize iyi geceler.spn hazırlıklarımı tamamladım.yarın saat 2 de sezeryanda olucam.en kısa zamanda sizi bilgilendirmeye çalışıcam.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.allah hepimize bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin:Saruboceq:
peki ne dedi.. anlattınmı bilmiyorum geçmişi okumadım da..almak gerekiyo falanmı dedi?
ay canım benim allah yardımcın olsun,haberini bekliyorum,kuzunun resmini bekliyorum...dualarım seninle..tecrübelerini de anlat bi ara gelipkızlar hepinize iyi geceler.spn hazırlıklarımı tamamladım.yarın saat 2 de sezeryanda olucam.en kısa zamanda sizi bilgilendirmeye çalışıcam.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.allah hepimize bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin:Saruboceq:
inşallah... olmaz canım.. olsa da önemli olan bebişlerimizin sağlığı..
fragolanınkini beslenemiyo diye aldılar...ama belirli bir haftayı bekler dr'un...
canım ben 3 aylıkken amelıyat oldum apandıst doktorum ondan olabılır enfeksıyon olabılır kanım dusuk az kan gıdebılır dıyor
şuan ıcın alıyor dıyor az da olsa almazsa sorun mus sanırım
benım hep basytan berı boyle gıttı hep az alıyor
pekı alırmı sızce bebegımı erken bıde normal dogum yaparmı
sonuçta bebeğe giden kan akışı detaylı ultrasonla görülebiliyo....
sen içini öncelikle ferah tut umarım güzel gelişmiştir minik paşan... ama aksi bi durumda da tahminlerimi söyliyim... çok tehlike arz etmediği sürece 37. haftaya kadar beklerler.. 37. hafta da normal doğum olması için sancı şart eğer sancın olmazsa suni sancı ile gerekli açılma sağlanırsa doğurturlar...sezerya düşünmüyormusun?
suni sancı vererekmi normal doğum yaptıracak.
o kadar yoruldum ki hadi gel doğurtalım deseler hemen giderim herhalde.ama uff yaaa kızlar grip oldum sanırım.nasıl atlatacağım ben bir haftada bunu?
doplerde kan akısına bakıyor her kontrolde ıyı dıyor çok sukur yavrumun hareketlerıde iyiben sezeryan ıstıyorum normalden acayıp tırsıyorum doktorumda normalcı bakalım dogumdan hıc bahsetmıyor
kızlar hepinize iyi geceler.spn hazırlıklarımı tamamladım.yarın saat 2 de sezeryanda olucam.en kısa zamanda sizi bilgilendirmeye çalışıcam.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.allah hepimize bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?