2010 Ekim Anneleri

şimdilik yok kaşıntı felan ınsallah da olmazkaydirigubbakcemile3

iyi geceler sanada dualarımız seninle ay ben heyecan yaptım senin yerine şimdi.ha aklımda iken söyleyeyim.sezaryanda oje özellikle işaret parmağında istenmiyor biliyorum.

peki ne dedi.. anlattınmı bilmiyorum geçmişi okumadım da..almak gerekiyo falanmı dedi?

canım ben 3 aylıkken amelıyat oldum apandıst doktorum ondan olabılır enfeksıyon olabılır kanım dusuk az kan gıdebılır dıyor
şuan ıcın alıyor dıyor az da olsa almazsa sorun mus sanırım
benım hep basytan berı boyle gıttı hep az alıyor

ay canım benim allah yardımcın olsun,haberini bekliyorum,kuzunun resmini bekliyorum...dualarım seninle..tecrübelerini de anlat bi ara gelip

sonuçta bebeğe giden kan akışı detaylı ultrasonla görülebiliyo....
sen içini öncelikle ferah tut umarım güzel gelişmiştir minik paşan... ama aksi bi durumda da tahminlerimi söyliyim... çok tehlike arz etmediği sürece 37. haftaya kadar beklerler.. 37. hafta da normal doğum olması için sancı şart eğer sancın olmazsa suni sancı ile gerekli açılma sağlanırsa doğurturlar...sezerya düşünmüyormusun?

doplerde kan akısına bakıyor her kontrolde ıyı dıyor çok sukur yavrumun hareketlerıde iyi ben sezeryan ıstıyorum normalden acayıp tırsıyorum doktorumda normalcı bakalım dogumdan hıc bahsetmıyor

o kadar yoruldum ki hadi gel doğurtalım deseler hemen giderim herhalde.ama uff yaaa kızlar grip oldum sanırım.nasıl atlatacağım ben bir haftada bunu?

kızlar çatlağım yok demeyin karnımda, çünkü bende öyle sanıyodun oğlumda ama doğumdan sonra karnımın gerginliği gidince ve kilo verdikçe bir baktım göbek deliğimin aşağısında çatlaklar....şok olmuştum ama bu kuzular için herşeye değer...

o kadar yoruldum ki hadi gel doğurtalım deseler hemen giderim herhalde.ama uff yaaa kızlar grip oldum sanırım.nasıl atlatacağım ben bir haftada bunu?

bitkisel çaylarla... al ıhlamuru içine zencefil top karabiber limonu kabuklarıyla demle içine de az miktar bal ekle.. bardak bardak iç canım..

doplerde kan akısına bakıyor her kontrolde ıyı dıyor çok sukur yavrumun hareketlerıde iyi ben sezeryan ıstıyorum normalden acayıp tırsıyorum doktorumda normalcı bakalım dogumdan hıc bahsetmıyor

canım hiç korkma.. üstelik bebek minyon diyosun... senin için en iyisini dr un bilir... ona güvenmelisin....ve de kendine..

canım sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini haberlerini ve fotoları bekliyoruz.

kızlar çok şükür evimin temziliği tamamen bitti. bende bütün gün perdelerimi ütüledim. kadın çağırcaktım ama annem kuzenlerim saolsun hepsi bir hallettiler. bende perdelerimi yıkadım ütüledim. ayaklarım koptu valla. ama neyseki bitti. artık tamam herşeymiz.bir paşam kaldı gelcek.

ayy canım dualarımız seninle...hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…