2010 Ekim Anneleri

oy canım maşallahhhh ınsallah benım kuzumda yuksek cıkar kılosu çok şükür saglıgı ıyı saolasın canım

kızlar çatlakların maalesef çözümü yok... sadece görünümü biraz azaltabilirsiniz ama yok edemezsiniz...yok edeceğine inanarak alacağınız her ürün ve operasyon maalesef paranızı havaya atmaktan başka bi işe yaramaz....

diğer yerler önemli değilde kafayı çatlatmayalım. son günlere geldik sıkıntı bastı daral geldiakannehir
heheh bence de canım....
suan karnımda catlak yok diyelim,dogumdan sonra birden aaa varmıs mı dicez :SS

ironic çim valla kimsii evet aynen böyle tarif ettiğin gibi olduğunu söylüyo... ama benim bi arkadaşım avrdı inanılmaz çatlağı vardı.. sordum hamileyken belli olmuyomuş doğrumu diye e tabi böyle değildi dedi... sadece doğuma yakın ince ince kırmızı çicgi oluştu sonra beyazladı dedi...ama doğumdan sonra inanılmaz bi şekilde ortaya çıktı dedi.. ama az çok belli olur herhalde...bak bu konuda çok yardımcı olamayacam...

hoşgeldın canım ıyıyım sen nasılsın
çok az alıyor canım 2 haftada 100 gr almıs sadece 2.070 grbilmiyorumkismile

2 kiloyu geçtikten sonra sorun yok canım...hem bebekler dışarda daha iyi besleniyo...doğduktan sonra tosuncuk olur o merak etme sen bile inanamazsın...

ama ben yok die seviniyoduuum (

ben hıcbırsey surmedım hıc catlagım yok suan

çatlakların çoğu doğuma ykın ortaya çıkıyormuş.... ama kimisi daha 6. ayda başlıyo çatlamay... inşallah da olmaz son zamnalrda kaşınmalar artar hiç bişey sürmesen bile kaşınmaması için bi nemlendirici sür ama hamilelerin kullanabileceği bişey olmasına dikkat et...

kızlar hepinize iyi geceler.spn hazırlıklarımı tamamladım.yarın saat 2 de sezeryanda olucam.en kısa zamanda sizi bilgilendirmeye çalışıcam.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.allah hepimize bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin:Saruboceq:

inşallah olmaz canım benım annemde hıc yok aıledede yok kımsede

hayırlı dogumlar dılıyorum canım Allahım salgıkla kucaklamayı nasıp etsın ınsallah

goncakçım hayırlı doğumlar... dualarım sizinle....ay ne güzel ya.....ağlayacam şimdi çok duygulandım...

28 canım .......

ooo duble avantajlısın ama gene de çok akşıntın olursa bi nemlendirici sür... olacağı yoksa bile kaşıyarak deriyi yırtabilirsin...ve kızlar ufak ufak böle sivilce gibi şeyler çıkarsa onlarla oynamayın ve yolmayın... onlar da çatlağa neden oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…