2010 Ekim Anneleri

ben dn pikeye senn doğum ya gece yada sabah başlıcak demiştim:ecrin_bebek:
sağ salim bi avazda kurtulsun inşallah
sezeryana girecek arkadaşlarda vardı allah yardımcıları olsun :Saruboceq:

kizlar dogumum basladi
9 gibi hastaneye geldik agrilarim artinca
10da kendiliginden suyum geldi
10:30da lavman yapildi
aciklik 3 cm
agrilar adet sancisi gibi, AMA geliyo gidiyo
acibadem bursadayiz

Ay canım benim hadi bakalım allah bir avazda kurtarsın inşallahhh.. maşallahh inşallah benimde böyle olur ! haberlerinizi bekliyoruz.

Kızlar bizde doktordan simdi geldik..
nst baglandım ilk kez benim yaramaz durmayan oglum, hiç kıpırdamadı sayesinde 40dk kadar nst baglı kaldım :)))) sonra biraz oynadı sanırım benim heyecanımdan dolayı oda heyecan yaptı :)
neyse ki herşey yolunda cok sükür, bizimkinin daha gelmeye niyeti yok sancı vs hiç bişi çıkmadı herşey normal :))
gelelim çatı muaynemize... İnanın o kadar korkulacak birşey değil, acımıyor bile. 1-2dk sürdü. Müsaitmişim normal doğuma,gayet güzel doğurabilirmişim kasmıyormuşum kendimi allah'ın izniyle çatır çatır doğurucam inşallah! daha kafası inmemiş tam olarak bolbol yürüyüş yap dedi. çok iri bir bebek olmucak doğumunda kolay olur dedi,2900 olmuş kilosu. 10günde 300gr almış maşallah 10gün sonra tekrar çağırdı nst için,o zamana kadar sancıların olabilir ama son ana kadar kendini tut evde buraya geldiginde acılman 3-4cm olmuş olsun ki rahat olur korkmazsın dedi. böyle işte kızlar cok sükür hersey yolunda. hastanede dağıtacağımız şekerlerimizi de aldık geldik kocişle... allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

selam kızlar..

bugün de yeni bebeklerimiz oluyor
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

dark, nasıl geçti kontrol??

kizlar dogumum basladi
9 gibi hastaneye geldik agrilarim artinca
10da kendiliginden suyum geldi
10:30da lavman yapildi
aciklik 3 cm
agrilar adet sancisi gibi, AMA geliyo gidiyo
acibadem bursadayiz
canım allah hayırlısıyla kucağına almayınasip etsin inşş bizim iççin de dua ett

hayırlı olsun canım bu arada doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnn:)

canımmm çok sevindim hadi inşalahhh aynı benim doktorun sölediklerii inşallah herşeyimiz böle yolunda giderrr..

dark maşallah bebişin ve sana inşallah istediğin gibi kavuşursun bebişine :)
bide doğum günün kutlu olsun :) bebişinle sen aynı burçtan olcaksınız :)
kanyat öle çok bi belirti yok. sadece hafif bel veya kasık ağrısı olabiliyormuş. bide unatmayın ki her doğum kendine özeldir. birine olan sana olmayabilir. hiç nişanın gelmedende doğumun başlayabilr :))
inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım :ecrin_bebek:

sağol tatlııımmmmmm.. evet nasipse aynı burç olacağız kuzucugumla :)))))))
aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…