kıs eninde sonunda gelcek acele etme :))yaaa ben de doğurmak istiyommmmmmmmm gel nişan gell gell geeeeeeeeeel
selam canım face den kutladım ama bi de burdan kutliyim,dogum günün kutlu olsun kuzuuuuuuuuuuu
canım ben de net bilmiyorum,sadece dogum yapmus yavrusunu almıs kucagına,faceden ögrendimm
ay kızlar az kaldı ya,herkes doguruyooo :)) cok heyecanlanıyorum ben yaaaaaa
yaaa ben de doğurmak istiyommmmmmmmm gel nişan gell gell geeeeeeeeeel
yok cnm pazartesi son kez gidicez...sen ne durumdasın?ayyyyyyy... çoğalıyor bebişler.. :)))))
ironic nin bugün var mıydı kontrolün?
dark çok güzel şekerleriniz.. iyi günlerde dağıtın inşallah..
kanyat, heyecan yapma şekerim, bak gaza geliyorum ben de :)))
opuyorumnanaktan
ay ekime pek kimse kalmıcak hee ,güya ekim anneleriyiz :))
ayyyyyyy... çoğalıyor bebişler.. :)))))
ironic nin bugün var mıydı kontrolün?
dark çok güzel şekerleriniz.. iyi günlerde dağıtın inşallah..
kanyat, heyecan yapma şekerim, bak gaza geliyorum ben de :)))
opuyorumnanaktanne dimek canım..ay inşallah gelir cnm sancın,bol bol yürü ki rahat olsungördüm canımmm ordanda yazdım burdan da yazım cok teşekkürlerr a.s. iyiki varsınız! a.s.
ay evet bende gördüm simdi öyle yazmışlar duvarına...
bendeeeeeeeeeeee ay 10güne doğururum inşallah :))))))
bendeeeeeeeeeeee inş bizimde ilk nişanlarımız gelir :)
gelmezse sancım 40 haftaya dolunca suni sancıyla doğurtcakmış beni(((((
annneeee oldun mu kızz muayeneyii?nasıl gecti?benimki dogum kanalına da girmişti en son kontroldehosgeldin şekerim. bak yazdım çatı muaynesini oku :))
ben kalıcam kuzuuuuu bak görPaşa henüz kafayı iyice sokmamış doktorun eline gelmedi
sağol kuzummmmmmmmmmmmmm mck
ya bu nişan olayına bu kadar takmayın herkeste ilk olarak nişanla başlamıyo ki dogum..rahat olun yawsse-pack'ciğim hg hayatım.. yakın bir zamanda zirveyi toplayalım yineözledim..
ironic; bir kaç gündür kasıklarıma tek taraflı sancılar girmeye başladı, böyle kramp gibi.. ama kısa sürüyor, düşünmemeye çalışıyorum. en son çrş girdim nstye, perşembe bir daha gireceğim..
kızlar bu aralar bir niaşn takıntısı başladı ki anlatamam, durup durup kontrol etmeye başladım, hani kediler durup durup açıp bakarlar ya, ben de habire banyodayım:)))))))
ya bu nişan olayına bu kadar takmayın herkeste ilk olarak nişanla başlamıyo ki dogum..rahat olun yawss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?