2010 Ekim Anneleri

ayyyyyyy... çoğalıyor bebişler.. :)))))

ironic nin bugün var mıydı kontrolün?

dark çok güzel şekerleriniz.. iyi günlerde dağıtın inşallah..

kanyat, heyecan yapma şekerim, bak gaza geliyorum ben de :)))

selam canım face den kutladım ama bi de burdan kutliyim,dogum günün kutlu olsun kuzuuuuuuuuuuu

gördüm canımmm ordanda yazdım burdan da yazım cok teşekkürlerr a.s. iyiki varsınız! a.s.

canım ben de net bilmiyorum,sadece dogum yapmus yavrusunu almıs kucagına,faceden ögrendimm

ay kızlar az kaldı ya,herkes doguruyooo :)) cok heyecanlanıyorum ben yaaaaaa

ay evet bende gördüm simdi öyle yazmışlar duvarına...
bendeeeeeeeeeeee ay 10güne doğururum inşallah :))))))

yaaa ben de doğurmak istiyommmmmmmmm gel nişan gell gell geeeeeeeeeel

bendeeeeeeeeeeee inş bizimde ilk nişanlarımız gelir :)

gelmezse sancım 40 haftaya dolunca suni sancıyla doğurtcakmış beni (((((

opuyorumnanaktan

hosgeldin şekerim. bak yazdım çatı muaynesini oku :))

ay ekime pek kimse kalmıcak hee ,güya ekim anneleriyiz :))

ben kalıcam kuzuuuuu bak gör Paşa henüz kafayı iyice sokmamış doktorun eline gelmedi

sağol kuzummmmmmmmmmmmmm mck

opuyorumnanaktanne dimek canım..ay inşallah gelir cnm sancın,bol bol yürü ki rahat olsun

hosgeldin şekerim. bak yazdım çatı muaynesini oku :))

ben kalıcam kuzuuuuu bak gör Paşa henüz kafayı iyice sokmamış doktorun eline gelmedi

sağol kuzummmmmmmmmmmmmm mck
annneeee oldun mu kızz muayeneyii?nasıl gecti?benimki dogum kanalına da girmişti en son kontrolde

e-pack'ciğim hg hayatım.. yakın bir zamanda zirveyi toplayalım yine özledim..

ironic; bir kaç gündür kasıklarıma tek taraflı sancılar girmeye başladı, böyle kramp gibi.. ama kısa sürüyor, düşünmemeye çalışıyorum. en son çrş girdim nstye, perşembe bir daha gireceğim..

kızlar bu aralar bir niaşn takıntısı başladı ki anlatamam, durup durup kontrol etmeye başladım, hani kediler durup durup açıp bakarlar ya, ben de habire banyodayım :)))))))

ya bu nişan olayına bu kadar takmayın herkeste ilk olarak nişanla başlamıyo ki dogum..rahat olun yawss

oldum kuzuuuu..
valla hiç korkulcak birşey değil inan ki. hiiç acımadııııııı. hatta doktora gülerek dedim ki, acımadı ki
anlatıyorlar birde cok acıyor vs diye dedim. dimi anlattıkları,korkuttukları kadar yok dedi. cok rahatsın,kasmıyosun dedi. cok rahattım valla doğumunda kolay olurmuş kasmadığım için. inş sancılanırım nişanım suyum gelirde acılmam da olur rahat doğururum suni sancı kötüymüş.

benimkinin kafası eline gelmedi işte doktorun daha tam inmemiş dedi. hatta böyle dediki, şimdi biraz bastırıcam acıyabilir dedi. böyle kemik gibi birşeye bastırdı dokundu felan garip bişidi ::)))

hb kızlar
darkcım iyiki doğdun tatlım a.s.
maşallah oğluşunda iyiymiş
çatı muayenende gzl ggeçmiş gözünadyın cnm
darısı çarşamba bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…