2010 Ekim Anneleri

evet suni sancı normal sancıdan zor oluyo diyolar...ya ben acayip tırstım olamadım ya işte..evet kasmazsan kolay olurmus,bana da dr kasarsan dogumun da zor olur dediydi..elimde olsa napiimm,korkuyorum ve cekiniyorum işte

evet ama insan daha rahat oluyo sanki belli olmayınca,ben sezeryan günü alana dek öyleydim,ama gün belli olunca tarih yaklastıkca korku ve panik basıyo beni :))

öyledir eminim, o da ayrı bir heyecan..
ben siz gün aldıkça bile saymaya başlıyorum valla hemen :))))

hb kızlar
darkcım iyiki doğdun tatlım a.s.
maşallah oğluşunda iyiymiş
çatı muayenende gzl ggeçmiş gözünadyın cnm
darısı çarşamba bana

Sagol şekerimmm a.s. evet cok sukur hersey yolunda gitti. darısı basına kasma sakın tamamm mı :)

dark canım nasıl geçti muayene geçmişi okuyamadım çatı muayenesi

kızlara yazdım sana da alıntı yapayım canımm..

bu arada doğum günün kutlu olsun dark

teşekkürlerrrrrrrrrrrrrr!!! a.s. a.s. opuyorumnanaktan

maşallah canım
doğum günün kutlu olsun
Buda hastane de dağıtacağımız şekerimiz beğenecekmisiniz bakalım :)

çok şeker tatlı tatlı ömrğ olsun şeker gibi oğluşunun
aaaa esra da dogurmuuuuuuuuuuusssss
yaaaaa maşallahhhhh
ay ekime pek kimse kalmıcak hee ,güya ekim anneleriyiz :))

sorma yaaa ekim değil eylül anneleri oldu bu topik olsun biz yine ekim anneleri olalım

evet suni sancı normal sancıdan zor oluyo diyolar...ya ben acayip tırstım olamadım ya işte..evet kasmazsan kolay olurmus,bana da dr kasarsan dogumun da zor olur dediydi..elimde olsa napiimm,korkuyorum ve cekiniyorum işte

sen artık düşünme bile 1ekimde kucağına alacaksın oğluşunu onu düşünnnn :))))))

ay esrada yapmış doğum sancısı tutup öyle mi gitti acaba hayırlı haberlerini alsak bi merak ediyorum

pike şimdiye doğum yapmıştır herhalde. ay bende ayaklı gazete gibiyim :)))))))
aa bu arada aperpil yazmış ordan görmüştüm nurtopuda yapmış doğum.
allah analı babalı büyütsünnn hepsinii.

ay gecmişte bi video paylaşmıslar aglaya aglaya içim cıktı yaaa ( cok duygusal bişidi,cuma günü aynı seyleri ben de yasıcamm,kendimi gördüm sankiiiiii

hadi bakalım darkçım çok azimli gördüm seni... normal doğumla al şu kuzunu kucağına....çok heves yaptım...

ay inşallah bahaircimmm bende cok istiyorum allah yardımcım olsun gönlüme göre versin inşallah.
pikenin sancısı gelmiş hastanedelerdi öyle yazmıştı açılması da vardı.

ironicçim suni sancı normal sancıdan daha zor olmuyomuş.. benim son ana kadar açılmam olmadığı için dr la konuşmuştum... normalde bünyen sancıyı ne kadar hissediyosa onda da aynı hissediyormuş... yani hissedeceğin acı yada sancı neyse senin ağrı eşiğinle alakalı....

selam arkadaşlar allah izin verirse bende yarın akşam gidiyorum hastaneye 1 gün önceden yatış yapılıyormuş
pazartesi sabahta ilk beni alacaklar ameliyata
çok heyecanlıyım
allah hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

ben cevremde hep öyle duydum cnm,suni sancı cok daha zor oluyo demişlerdi..ben onların yalancısıyım valla :))

selam canım sezeryan mıydı senin de?neden 1 gün önce yatıyosun,bana öyle bişiy demediler,çok mu erken ameliyatın?bi de ben 1 gece kalıcam sadece hastanede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…