evet suni sancı normal sancıdan zor oluyo diyolar...ya ben acayip tırstım olamadım ya işte..evet kasmazsan kolay olurmus,bana da dr kasarsan dogumun da zor olur dediydi..elimde olsa napiimm,korkuyorum ve cekiniyorum işteoldum kuzuuuu..
valla hiç korkulcak birşey değil inan ki. hiiç acımadııııııı. hatta doktora gülerek dedim ki, acımadı ki
anlatıyorlar birde cok acıyor vs diye dedim. dimi anlattıkları,korkuttukları kadar yok dedi. cok rahatsın,kasmıyosun dedi. cok rahattım valla doğumunda kolay olurmuş kasmadığım için. inş sancılanırım nişanım suyum gelirde acılmam da olur rahat doğururum suni sancı kötüymüş.
evet ama insan daha rahat oluyo sanki belli olmayınca,ben sezeryan günü alana dek öyleydim,ama gün belli olunca tarih yaklastıkca korku ve panik basıyo beni :))heyecanlanıyoruz ayol, günümüz belli değil ki bizim :))))))))))))))))))
evet ama insan daha rahat oluyo sanki belli olmayınca,ben sezeryan günü alana dek öyleydim,ama gün belli olunca tarih yaklastıkca korku ve panik basıyo beni :))
hb kızlar
darkcım iyiki doğdun tatlım a.s.
maşallah oğluşunda iyiymiş
çatı muayenende gzl ggeçmiş gözünadyın cnm
darısı çarşamba bana
dark canım nasıl geçti muayene geçmişi okuyamadım çatı muayenesi
oldum kuzuuuu..
valla hiç korkulcak birşey değil inan ki. hiiç acımadııııııı. hatta doktora gülerek dedim ki, acımadı ki
anlatıyorlar birde cok acıyor vs diye dedim. dimi anlattıkları,korkuttukları kadar yok dedi. cok rahatsın,kasmıyosun dedi. cok rahattım valla doğumunda kolay olurmuş kasmadığım için. inş sancılanırım nişanım suyum gelirde acılmam da olur rahat doğururum suni sancı kötüymüş.
bu arada doğum günün kutlu olsun dark
maşallah canımKızlar bizde doktordan simdi geldik..
nst baglandım ilk kez benim yaramaz durmayan oglum, hiç kıpırdamadı sayesinde 40dk kadar nst baglı kaldım :)))) sonra biraz oynadı sanırım benim heyecanımdan dolayı oda heyecan yaptı :)
neyse ki herşey yolunda cok sükür, bizimkinin daha gelmeye niyeti yok sancı vs hiç bişi çıkmadı herşey normal :))
gelelim çatı muaynemize... İnanın o kadar korkulacak birşey değil, acımıyor bile. 1-2dk sürdü. Müsaitmişim normal doğuma,gayet güzel doğurabilirmişim kasmıyormuşum kendimi allah'ın izniyle çatır çatır doğurucam inşallah! daha kafası inmemiş tam olarak bolbol yürüyüş yap dedi. çok iri bir bebek olmucak doğumunda kolay olur dedi,2900 olmuş kilosu. 10günde 300gr almış maşallah10gün sonra tekrar çağırdı nst için,o zamana kadar sancıların olabilir ama son ana kadar kendini tut evde buraya geldiginde acılman 3-4cm olmuş olsun ki rahat olur korkmazsın dedi. böyle işte kızlar cok sükür hersey yolunda. hastanede dağıtacağımız şekerlerimizi de aldık geldik kocişle... allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
çok şeker tatlı tatlı ömrğ olsun şeker gibi oğluşunun
yaaaaa maşallahhhhhaaaa esra da dogurmuuuuuuuuuuusssss
ay ekime pek kimse kalmıcak hee ,güya ekim anneleriyiz :))
evet suni sancı normal sancıdan zor oluyo diyolar...ya ben acayip tırstım olamadım ya işte..evet kasmazsan kolay olurmus,bana da dr kasarsan dogumun da zor olur dediydi..elimde olsa napiimm,korkuyorum ve cekiniyorum işte
ben cevremde hep öyle duydum cnm,suni sancı cok daha zor oluyo demişlerdi..ben onların yalancısıyım valla :))ironicçim suni sancı normal sancıdan daha zor olmuyomuş.. benim son ana kadar açılmam olmadığı için dr la konuşmuştum... normalde bünyen sancıyı ne kadar hissediyosa onda da aynı hissediyormuş... yani hissedeceğin acı yada sancı neyse senin ağrı eşiğinle alakalı....
selam canım sezeryan mıydı senin de?neden 1 gün önce yatıyosun,bana öyle bişiy demediler,çok mu erken ameliyatın?bi de ben 1 gece kalıcam sadece hastanede..selam arkadaşlar allah izin verirse bende yarın akşam gidiyorum hastaneye 1 gün önceden yatış yapılıyormuş
pazartesi sabahta ilk beni alacaklar ameliyata
çok heyecanlıyım
allah hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?