2010 Ekim Anneleri

Feyza ılk gunden bellı bu cocuk 1 hafta Önde dr. Gelısımı cok ıyı dedı.. Vıtamını su yuzden ıstemıyorum 15 gunde 2 kılo almısım sok oldum...

Günaydın kızlar, Hepinizden dua bekliyoruz teyzeleri 10.45te dr randevumuz var inşallah pıtpıtları duymaya gidicez..

Feyza ılk gunden bellı bu cocuk 1 hafta Önde dr. Gelısımı cok ıyı dedı.. Vİtamını su yuzden ıstemıyorum 15 gunde 2 kılo almısım sok oldum...
masallah canim
15 günde de 2 kilo gerckten fazla.
normalde 3 ay icinde 1,5 kilo olcakmis.bakalim ben ne kadar aldim.

Günaydın kızlar, Hepinizden dua bekliyoruz teyzeleri 10.45te dr randevumuz var inşallah pıtpıtları duymaya gidicez..
ohh masallah canim pit pitlari duyarsin canim ne güzel 9 haftalik baya bir belli okmustur.insallah güzel haberler getir bize canim.

evet yaa ondan öncesıne kadar 300 gr almıstım dıe sevınıodum o gun bi tartıldım 2 kılo almısım...kal geldi yaniii bana ordaaa

Inşallah canım hayırlı haberlerle dönersın:))

İnşallah canım, çok heyecan yaptım. Dualarınıza çok ihtiyacım var...

İnşallah Feyzacım, hayırlı güzel heberlerle geliriz inşalalh...Dualarınızı bekliyorum...

benimde bugün kontrolüm var 1:30 da ama benimki rutin kontrol.........yinede her kontrolde nedense korkuyorum sanırım ilkinde yaşadığım kötü anıdan

bende çok korkuyorum bir sonraki kontrolden.çünkü birçek şey belli olacak o zaman.2li test falan.allahım yardımcımız olsun inşaallah

kızlar iyi haftalar günaydın:))) aaa bura bomboş(( mezime canım teklifini kabul etti
m. resimlerinden gördüğüm kadarı ile çok tatlısın. ya ne güzel birşey şu pc. çok uzaklarda olsalar bile birçok dünya tatlısı arkadaş edinebiliyorsun:))

bu arada kızlar ben dün doktordaydım. cuma ve cumartesi çeşitli nedenlerden dolayı biraz strese girdim. sonradan da kendi kendime çok kızdım ve korkttum. neyse eşimle nöbetçi dr bulunduran bir hasteneye gittik. ve bebişimi tekrar gördüm:))) Allahım kocaman sıpa olmuş ya...

Günaydın kızlar nasılsınız benim mide bulantılarım geçmiş gibiydi ya iki gündür tekrar başladı... Benimde kontrol cumartesi kalp atışını duymaya gidicem inşallah..

gunaydın arkadaslar ben geldım. cımbomlu melıesra mezıme gozunuz aydın. ay butun sayfaları okudum ama acaba atladıgım var mı ya cumartesıden berı yoktum nasılsınız?

Feyza ılk gunden bellı bu cocuk 1 hafta Önde dr. Gelısımı cok ıyı dedı.. Vİtamını su yuzden ıstemıyorum 15 gunde 2 kılo almısım sok oldum...
günaydın...

bencede aldırıyor.özellikler multi vitaminler.kullanan ark.biliyorum.bebeğe tabiki olumlu etkisi vardır ama ne bileyim bende pek kullanma tarafında değilim.
birde demir hapı.bebek için önemli diyorlar ama.bilmiyorum.çık sık almıyorum ben.kullanan ark.gördüm çünkü.
sağlıkçılar daha iyisini doğrusunu bilir tabiki.

arkadaşlar naısşlsınız benimde bu cumartesi konturolüm var bakalım acaba ben ne zaman öğrenicem cinsiyetini bilen varmı aranızda

ben elevit cor aspirin birde folbiol alıyorum ekstrandan progeston iğne bant ve göbekten iğne vuruluyorum benim daha fazla ilaçlarım

kızlar merhabalarr.. günaydınlaarr.. güzel haftalarr... opuyorumnanaktan

nasılsınız bakalım. doktora gidip iyi haberlerle dönenlerimiz olmuş tebrik ediyorum hepinizi..

biz de yoktuk hafta sonu okuyamadım ama diğer topicten göbüşlerinize baktım. hepiniz çok şekersinizzz... :CüvCüv:

bu arada bugün biz çok rahatsızız hanımlar.. :1no2: bakalım napcez akşama kadar masabaşlarında.. bi bulantı bi mide ağrısı bi bel ağrısı aldı gidiyoo :sinifsinif:
şefkate ihtiyacım var :teselli: kocamı istiyom yaa kaçıp eve gidebilsem keşkee.. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…