2010 Ekim Anneleri

selam kizlar
iyi aksamlar neler yaptiniz bugun bakim.
bebisler nasil.
biz bugun yorulduk bayaga haftasonu okulumuz vardi ordaydik.

canım bir dönem bende günde 6 progestan kullandım ve yerimden hiç kalkmadım.o günlerde bende sarhoş gibiydim progestanı azalttıkça geçti kendime geldim şimdi sadece akşamları 2 tane alıyorum eskisi kadar sıkıntım yok inş seninde geçer.

benim akıntımda sorun var diye aklım hep bebişteydi. yarın sabah erkenden arıycam doktoru. şimdi yok kesildi o pembe şey, hoş gözükmüyordu bile sanki ama... çok pimpiriklendim ben...
o kadar üzüldüm ki geçen gün..belkide onla alakalı bişeydir..
bugün öyle geldi geçti işte....

gecmis olsun canim insallah onemli bir durum degildir.
bendede akinti var afedersin cok sari ve yogun . dun basladi bendede insallah normaldir.

gecmis olsun canim insallah onemli bir durum degildir.
bendede akinti var afedersin cok sari ve yogun . dun basladi bendede insallah normaldir.

akıntı gayet normal .... bana biraz pembe gibi geldi... oturup inceliyorum bide yani... çok az ve çooook açık pembe. yinede insanın aklı orda kalıyor... bi arayayım sorayımda, perşembeye kadar allah korusun geç kalıncak bişiii omasın..

korkma canim icini ferah tut.sen iyi dusun ki bebekde iyi hissetsin kendinikaydirigubbakcemile5
neyse kizlar bende cikiyorum kendimi uykulu hissettim gidip uyicam biraz.

Günaydın kızlar bugün erkenciyim :)) kurdela nakışı kursuna gidiyordum hamileliğimi öğrenince bırakmıştım ama geçen hafta hocam aradı gel mutlaka dedi tekrar başlıyorum bugün akşama kadar yokum merak etmeyin diye yazayım dedim :))

günaydın kıslar en erkenci benım galıba cumartesi rapor aldım ohhh evde oturmak hamılelıgın tadını cıkarmak ne guselmiş yawww..bu arada 15 gun öncesındende bebısımı gördum 1cm.den 3 cm.e cıkmış buyumus yaaa..1 hafta halen önde gıdıomus maasallh 20 gun sonraya randevu verdı hatta bende cok uzatmayın arayı ben özluyorum bebısımı dedım 20 gunde bır gel dedı :dance::dance::dance::dance::dance: bir daha kı gıdsıme de cınsıyetını söleyecek:teytey:

günaydın nevyas ya burda sımdılık kımse yok bu vıtamını kullanmasak ne olurkı dr. kızar dıe soramadım..zaten yedıklerımızden almıoz mu vıtamın

hayirli sabahlar kizlarrrr
benimde tam bir haftam varrrr görmeye minigimi.insallah hafdaya pazartesi güzel haberle gelirim

mezime ne güzel canim gözün aydin.demek 20 gün sonra ögrenceksin cinsiyetini.benim dokoar da bana 3 haftadan gel demisti deli gibi saati uymadi 4 haftaya attik.ama sükpr bir haftam var. cabuk gecer insallahhhhhh

mezime vitamini birakma ne kadar düzenli beslensende onun yeri ayri.sana zarari dokunmuyorsa.kullan canim

seninki bir hafta öndeyse suan 10+5 misin yani??
ilk gittiginde de mi önden gidiyordu satinla uyumlumuydu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…