gün konustunuz mu sez. için?
:))maşallah canım gündüzleri uyuyormusun pekii... gece gündüzü eşitlicez artık bir şekilde:) :1rolleyes:
ayy hayırlısı olsun canııımm,bi bebegimiz daha oldu...ayrıntıları bekliyoruz..sanırım rahat bi dogum gecirmişsin..allah geride kalan annelerin yardımcısı olsun..fotoları da bekliyoruzkizlar dogurduuum
oglen 12:30 da
pirt diye cikiverdi, ayrintilari anlatirim
eve yarin gecicez
darisi basinizaa :)
daha baya varmıs cnm,iyi iyi rahatsın daha :))Allah izin ederse 38 +2 20 ekim akannehir
kizlar dogurduuum
eve yarin gecicez
senin de hayırlı olsun cnm tarihin..kızlar bende kontrole gitim pazartesi sabahı alınacaktı bebek ama salı gününe karar verdikk. gel salıda bitsin artıkkkkk
senin de hayırlı olsun cnm tarihin..
hihoyyytmaşallahh ay ne güzel allah analı babalı sağlıcakla büyüsün bebeğin inşallahh....ayy bmyle kolay dogum yapanlar anlatınca bir özeniyorumkiiii normal doğuma....kizlar dogurduuum
eve yarin gecicez
:1rolleyes: :1rolleyes:]daha baya varmıs cnm,iyi iyi rahatsın daha :))
kızlar bende kontrole gitim pazartesi sabahı alınacaktı bebek ama salı gününe karar verdikk. gel salıda bitsin artıkkkkk
benim de senden 3 gün sonra cnm,cuma günü :))sgl cnmdarısı b:1hug:aşınıza:)
kızlar bende kontrole gitim pazartesi sabahı alınacaktı bebek ama salı gününe karar verdikk. gel salıda bitsin artıkkkkk
şuan burak barış umarım babamız fikrini değiştirmez...barış benim koydugum isim değişmez de burak ı bilemiyorum :SSironic senin oğlunun isi ne oalcak de bakayı bi?
şuan burak barış umarım babamız fikrini değiştirmez...barış benim koydugum isim değişmez de burak ı bilemiyorum :SS
yok be canım,benimki rahmetli kardesimin adı ben 2. isim olarak koymayo rica ettim,fikrim değişmez yani ama o biraz kararsız değiştirir belki diyorum...güzelmiş. otoriteriz galiba... senin koyduğun değişmiyo ama babanın koyduğu değişebilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?