2010 Ekim Anneleri

:))maşallah canım gündüzleri uyuyormusun pekii... gece gündüzü eşitlicez artık bir şekilde:) :1rolleyes:

yok cnm ya ben gündüzleride uyumuyorum ama mesela bugün sbah 10 ile 1 arası kızkardeşim baktı bahara. bende 3 saat uyudum. arada uyumam lazım ama gece bebek uyuyunca inanki uykum gelmiyor gözlerim ha böle açılıyor pörtlüyor
sempatiksalakcinni

kizlar dogurduuum
oglen 12:30 da
pirt diye cikiverdi, ayrintilari anlatirim
eve yarin gecicez
darisi basinizaa :)
ayy hayırlısı olsun canııımm,bi bebegimiz daha oldu...ayrıntıları bekliyoruz..sanırım rahat bi dogum gecirmişsin..allah geride kalan annelerin yardımcısı olsun..fotoları da bekliyoruz

kızlar bende kontrole gitim pazartesi sabahı alınacaktı bebek ama salı gününe karar verdikk. gel salıda bitsin artıkkkkk

anam pike doğurmuş hem de pırt diye... tahatlığından belliydi pırt diye olacağı zaten... kuzucuğa Allah sağlık versin pike de geçmiş olsun.... ohhhhhhh misler gibi kokuyodur o yawru şimdi...

kizlar dogurduuum
oglen 12:30 da
pirt diye cikiverdi, ayrintilari anlatirim
eve yarin gecicez
darisi basinizaa :)
hihoyyytmaşallahh ay ne güzel allah analı babalı sağlıcakla büyüsün bebeğin inşallahh....ayy bmyle kolay dogum yapanlar anlatınca bir özeniyorumkiiii normal doğuma....
daha baya varmıs cnm,iyi iyi rahatsın daha :))
:1rolleyes: :1rolleyes:]
kızlar bende kontrole gitim pazartesi sabahı alınacaktı bebek ama salı gününe karar verdikk. gel salıda bitsin artıkkkkk

ades hayırlı olsun tarihiniz opuyorumnanaktan

ades hayırlı olsun tarihiniz opuyorumnanaktan[/QUOTE]

sagol cnmm biz sıramızı savıcak sıra size geliyo hayırlısıyla sizde kurtulun inşallahh:1hug:

kızlar hepiniz sağolun güzel sözleriniz için camsırlar yıkanıyo yarın ütü yapıcam pazartesi kıyı köse silicem salı bahaı yolcuyuz:) hepinize dua edicemm

ades gunumuz aynı sata göre alasılan dogumda aynı olck eger sez. lrsam bende salı ama ptesi netleşecek hersey

Pike de masallah dogurmus
e esrada hadi inş. doguran dogurana
38 i gecelim bekleyelim dionuz ya biz gectik noldu nevyas 39 oldu noldu?
Kısmet sekerim zamanı gelince olyor ne 38i ne 39 37 de de olur 36 dada saglıklı olsu inş.
bizde bugun gezdik gezdik durduk ama banamısın demio
humana still tea aldım eczaneden birde biberon temizleyicisi bişi kalmadı sanırım artık tamamız
cantamızıda arabada tasıoz artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…