evet cnm söylediğin gibi anlamı çok güzel .Anlamından çok peygamber efendimizin isimlerinden birisi en çokta ondan istiyorum..Eşimin amcasın oğlu ahmet onu sevmediği için istemiyorum dio aklına geliyormuş ..Ayy şu adamı birde ben görsemmm.. görümce ahmet koyarsan ben başka isim söylerim dio ne o deli ahmetmişgıcık
solmus demek istedi heralde lohusa iken cok kan kaybediosun ya
sen de mi?sen nasıl düşünüyosun, gnel anestezi mi?yok sezeryan olacam canım kan pıhtılaşmasından dolayı istemedi dr çatım da darmış olmaz dedi normal doğum
ablam normal doğum yaptı suni sancıyla doğurdu 10dk doğurdu maşallah
isme gıcık olduysan koyma
hem görümncene ne yaaaa
bizetraftakilere isim söyleyin dedik kimse söylemedi bize siz karar verin dediler görümcen kendine iş çıkarmış
yok sezeryan olacam canım kan pıhtılaşmasından dolayı istemedi dr çatım da darmış olmaz dedi normal doğum
ablam normal doğum yaptı suni sancıyla doğurdu 10dk doğurdu maşallah
işte O nun isimlerinden en güzellerinden bende o yüzden diyorum
ya sevmedigin insanların isimleri komak elbette zordur anlıyorum onuda fakat bir müddet sonra ahmet dyince aklına o sevmedigi degil cok sevdigi oglu gelecek ve oda görecekki ahmet ona güzel seler anımsatıyor
Kaynanam kadar aklı yok.Kaynanama söylemiş ahmet istediğimi ..kaynanamda bana diyorki anne baba koyar çocucgun isminii... canım kaynananam ninem benim çok tatlıdır :asigim:
ahmetim mafoldumben ahmet içimde kalıcak koyamazsam öyle diyorum eşime ..Her akşam ahmet ahmet demekten adamı en sonunda ikna edicem inşallh..
e heralde deliye bak sanamı düştü ismi diimi ama kendi cocuna koysun alalal
bizden daha karısan olmadı ama ben ses etmedim zati esim babasının ismini koydu İbrahim diye bende hiç haz etmesemde ses etmedim cunku hakkı cocuk onunda cocugu saygı duyarım Kerem dedim bende
genel anestezi isityorum kaldıramam sanırım epudali ellerini oynatamıyorsun hareket edemiyorsun falansen de mi?sen nasıl düşünüyosun, gnel anestezi mi?
acılması var mıydı?
masallah 10 dk
ah keske bende ahmet koyabilsem ama ahmet ibrahim dersek iki baba ismi konmus olcak e ben ahmet desem kendi babamınkini kullanıyor olcam halbuki bbamın ismi olmasa ahmet kullanırım zaten ama hiç konusunu bile acmadım sadece düşündüm üzüldüm yyine
koy canım sen de ahmet ibrahim olsun ne olacakah keske bende ahmet koyabilsem ama ahmet ibrahim dersek iki baba ismi konmus olcak e ben ahmet desem kendi babamınkini kullanıyor olcam halbuki bbamın ismi olmasa ahmet kullanırım zaten ama hiç konusunu bile acmadım sadece düşündüm üzüldüm yyine
benim kaynanam da gülizar koymak istiyordu esim kizinca sonradan vazgecti
seninki gene iyiymiş benim kaynana zerre kadar ilgilenmedi şimdiye dek ama isme gelince isim buldu ,hem de ne biliyo musun ŞİFAbenim kaynanam da gülizar koymak istiyordu esim kizinca sonradan vazgecti
ben de spinal istedim,pazartesi anestezi uzmanıyla görüşcem bakalımgenel anestezi isityorum kaldıramam sanırım epudali ellerini oynatamıyorsun hareket edemiyorsun falan
evet vardı 3-4 cm kadar vardıı
dogum yapmıs cnm,bi ara yazdı gitti,yarın eve geciyomus..kolay olmus dogumupikeden haber varmi kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?