2010 Ekim Anneleri

işte O nun isimlerinden en güzellerinden bende o yüzden diyorum

ya sevmedigin insanların isimleri komak elbette zordur anlıyorum onuda fakat bir müddet sonra ahmet dyince aklına o sevmedigi degil cok sevdigi oglu gelecek ve oda görecekki ahmet ona güzel seler anımsatıyor

isme gıcık olduysan koyma
hem görümncene ne yaaaa
bizetraftakilere isim söyleyin dedik kimse söylemedi bize siz karar verin dediler görümcen kendine iş çıkarmış

Kaynanam kadar aklı yok.Kaynanama söylemiş ahmet istediğimi ..kaynanamda bana diyorki anne baba koyar çocucgun isminii... canım kaynananam ninem benim çok tatlıdır :asigim:

ahmetim mafoldumben ahmet içimde kalıcak koyamazsam öyle diyorum eşime ..Her akşam ahmet ahmet demekten adamı en sonunda ikna edicem inşallh..

Kaynanam kadar aklı yok.Kaynanama söylemiş ahmet istediğimi ..kaynanamda bana diyorki anne baba koyar çocucgun isminii... canım kaynananam ninem benim çok tatlıdır :asigim:

e heralde deliye bak sanamı düştü ismi diimi ama kendi cocuna koysun alalal
bizden daha karısan olmadı ama ben ses etmedim zati esim babasının ismini koydu İbrahim diye bende hiç haz etmesemde ses etmedim cunku hakkı cocuk onunda cocugu saygı duyarım Kerem dedim bende

ah keske bende ahmet koyabilsem ama ahmet ibrahim dersek iki baba ismi konmus olcak e ben ahmet desem kendi babamınkini kullanıyor olcam halbuki bbamın ismi olmasa ahmet kullanırım zaten ama hiç konusunu bile acmadım sadece düşündüm üzüldüm yyine

:) kerem koyucaktım bende ama eski sevdiğimin ismi kerem diye olmaz dedim kaydirigubbakcemile3

Ben kaçtım kızlar eşim gelir allaha emanet olunn..Bol bol dua okuyalımm

benim arkadaşım ikizlere hamile 1 kız 1 erkek.. oğlunun ismini eşinin ismi koyucakmışşş .İLK DEFA duydum çok saçma geldi bana ..bebeğin ismi babası ile aynı olcakmış.. ilk defa duydum dedim öyle kendi ismini cocuguna veren ben vericem dio bilmiyorumkismile

koy canım sen de ahmet ibrahim olsun ne olacak

benim kaynanam da gülizar koymak istiyordu esim kizinca sonradan vazgecti

gülizar çok ağır yaaaaa

ben de duydum canım hatta eşimin kuzeni babasıyla aynı adı taşıyor ama ikinci isim olarak ben de istedim eşimin adı olsun ikinci ismi eşim istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…