şuan burak barış umarım babamız fikrini değiştirmez...barış benim koydugum isim değişmez de burak ı bilemiyorum :SS
kizlar dogurduuum
oglen 12:30 da
pirt diye cikiverdi, ayrintilari anlatirim
eve yarin gecicez
darisi basinizaa :)
evet cnm ben de istemiyorum söylemesi zor oluyo ama eşim benim feragat etmemi bekliyo,ben de vazgecmiyorum,o da baska isim söylemiyo..benim seceneğim yok sonucta kardesimin adı ama onun secenegi varcanım ikisininde B ile bslamsı bozmus snki ama siz bilirsiniz söyliim dedim
hoşgeldin,sen ne durumdasın?maşallah pikecim de pırt diye doğurmuş
ne güzel Allah analı babalı büyütsün
hızlıca azalıyoruz farkında mısınız her gün biri doğuruyor
evet cnm ben de istemiyorum söylemesi zor oluyo ama eşim benim feragat etmemi bekliyo,ben de vazgecmiyorum,o da baska isim söylemiyo..benim seceneğim yok sonucta kardesimin adı ama onun secenegi var
emir,kayra,taha..ben de bunları cok begeniyodum ama eşim hiçbirini begenmediBen hala isim koyamadımhiçbir isim nedense içime sinmiyor takıldım kaldım AHMET 'e rüyama giriyor artık ama eşim olmaz diyor ( oda emir istiyor emirede ben gıcık oldumm .. görümcem ısrar edip emir koy koy demeseydi koyardım ama onun üstelemesinden isime gıcık kaptım sempatiksalakcinni
Ben hala isim koyamadımhiçbir isim nedense içime sinmiyor takıldım kaldım AHMET 'e rüyama giriyor artık ama eşim olmaz diyor ( oda emir istiyor emirede ben gıcık oldumm .. görümcem ısrar edip emir koy koy demeseydi koyardım ama onun üstelemesinden isime gıcık kaptım sempatiksalakcinni
bizim oğlanın ismi eren koymuştuk o kesindi
şimdi mert eren olacak Allahın izniylee
Ben hala isim koyamadımhiçbir isim nedense içime sinmiyor takıldım kaldım AHMET 'e rüyama giriyor artık ama eşim olmaz diyor ( oda emir istiyor emirede ben gıcık oldumm .. görümcem ısrar edip emir koy koy demeseydi koyardım ama onun üstelemesinden isime gıcık kaptım sempatiksalakcinni
bi de 3-4 harfli ya da sesli harfle biten bi isim cok yakısırdı ama yok adam inat etti,o da ben koymusum zaten 2. adı ona isim kalmamıs die söyleniyo,yani rahmetli kardesimin adı olmasa diretmicem de....haklısın tatlım nese koysada sonrada hangisini kullanacagınız sorun olmaz inş.
Benim kuzenide iki ismi vardı birini amcam birini yengem koymustu kız oldu 15 hala biri sevval der biri sule yani inş. barışı kullanırsınız o da inat etmez
senin de cok az kalmıs,normal dogum mu bekliyodun cnm sen?6 ekim gibi görünüyor ironic iyiyim valla
ama hala temizlikçi bulamadım ya ona yanıyorum resmen karaborsa olmuşlar bir o kaldı
o gelse şifoniyere yerleştirecem eşyalarıııı
valla ben de hiç değişmedim diyordum
geçen fotoğraf çekildik eşimle baktım bu kim ya dedim kendime
bayanın biri doğum yakın heralde dedi evet dedim yüzüne lohusalık gelmiş dedi ne demekse
ahmet gibi güzel isim mi var yaaaaaa beni babamın ismi ondan koyamıyorum inş. bidahakine
esin cok yanılıyor Ahmet konusunda cünkü okadar güzel anlamalrı var ki insanlar eski moda dio ama bence modası hiç bi zaman gecmez ahmet güzel temiz pak bi isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?