3500 müüüüüüakannehir ayol dogumu biz yapıyoz bize para vermeleri lazım bu ne ya rakamlara bakhayırlısı canım bizim kontrol salı günü kesinleşecek günümüz son kontrolumuz olacak ertesi hafta doğum
amma dr girmeyecek doğuma prof olduğu için özel hastanede yaparım dedi o da 3500tl tutuyor
biz de üniversite hastanesinde yapalım dedik sosoyal güvencemizden faydalanalım dedik
3500 müüüüüüakannehir ayol dogumu biz yapıyoz bize para vermeleri lazım bu ne ya rakamlara bak
hee beni gördükçe o da öye diyodu,sanki dalga gecer gibi şifanın annesi asagı şifanın annesi yukarı,ayy uyuz oluyodum yaaÇok üzgünüm çoookşifa nın annesı naslsn:teytey:
benim o konuda da umudum yok,evlilik yıldönümümde bişi almadı lafını bile etmedi de dogumda hiç umutlu değilim:umursamaz::) valla ben eşime diyorum şimdiden doğum hediya.s.emi hazırla diye
he he bende diyorum beyime oglanda ben dogum yaptim bana hastanede soruyor cicek:) valla ben eşime diyorum şimdiden doğum hediya.s.emi hazırla diye
çiçek alıp almıcagını sana mı soruyo :SShe he bende diyorum beyime oglanda ben dogum yaptim bana hastanede soruyor cicek
alayim mi diye soruyorkafamçokkarıştı
dedim simdi önceden verceksin öyle yanima alcam dogumda diyorumkaydirigubbakcemile3
evet ya saka gibi demi.bende alma dedim ne diyeyim sorunca.bir cicegi bile bana sordun almadin birsey almadin diyorum ee sorduk alma dedin diyorsempatiksalakcinniçiçek alıp almıcagını sana mı soruyo :SS
seninki de benim koca gibi desene :SSevet ya saka gibi demi.bende alma dedim ne diyeyim sorunca.bir cicegi bile bana sordun almadin birsey almadin diyorum ee sorduk alma dedin diyorsempatiksalakcinni
seçenekler sundu ama en uygunu 2600tl o da çok bana göre3500 müüüüüüakannehir ayol dogumu biz yapıyoz bize para vermeleri lazım bu ne ya rakamlara bak
hee beni gördükçe o da öye diyodu,sanki dalga gecer gibi şifanın annesi asagı şifanın annesi yukarı,ayy uyuz oluyodum yaaÇok üzgünüm çoook
benim o konuda da umudum yok,evlilik yıldönümümde bişi almadı lafını bile etmedi de dogumda hiç umutlu değilim:umursamaz:
seninki de benim koca gibi desene :SS
evet cnm 2600 de cok yaa,sanki napıyolarsa...sen de mi bizdensinolumunekankayizsmileseçenekler sundu ama en uygunu 2600tl o da çok bana göre
benim hiiiiiiiiiiiiiiççççç yok umudum süpriz bile olmazzz
biz 2 sene kutladık evlilik yıldönümü,4.yılımıza girdik ama 2 yıldır da kutlamıyoruz bile,lafı bile gecmiyo:umursamaz:benimki de yontulmamısından canımkaydirigubbakcemile3hic bilmez ne evlilik yil dönümü ne anneler günü.ne dogum günümafoldumben
her defasinda derim yok odun:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?