Günaydın kızlar nasılsınız benim mide bulantılarım geçmiş gibiydi ya iki gündür tekrar başladı... Benimde kontrol cumartesi kalp atışını duymaya gidicem inşallah..
berbat şu bulantılar.limon bana iyi geliyor onu keşfettim.tansiyonu iyice düşürüyor ama tuzla yiyorum.haşlanmış patetesi limonla tuzla öğün yerine yemeli arkadaşlar bana iyi geldi.
canım bende aynı durumdayım.limon hafif şeyler.ama vicdan azabı duyuyorum ben yemiyorum diye bebeğim bişeylerden eksik kalırsa diyemafoldumben zaten aşırı da duygusalım bugün 2li testi acayip taktım kafama.ben böyle nasıl 9 ayın sonunu getircem.senağlama
aaaa bıraz rahatlamıstın sımdıde 2 lı teste mı taktın:) yapma tatlım iyidir bebişin merak etme.
yok ya ben gerçekten hiç de rahat bi anne değilim.eşim çocuk senin stresinden doğduğunda gerilimden kazık gb doğcak diyo.ama napiyim onu çok istiyorum o yüzden endişeleniyorum:çok üzgünüm:
canım bende aynı durumdayım.limon hafif şeyler.ama vicdan azabı duyuyorum ben yemiyorum diye bebeğim bişeylerden eksik kalırsa diyemafoldumben zaten aşırı da duygusalım bugün 2li testi acayip taktım kafama.ben böyle nasıl 9 ayın sonunu getircem.senağlama
ama bırazcık rahat ol tatlım bişey olmayacak dıye dusun. guven bebişine lutfen. boyle gecmez 9 ay. bızlerde tabıkı endıselı oluyoruz. bu hıcbır zaman gecmıycek kı. dogsalar bıle. artık onların sorumlulugunu aldık ve hayatımız boyunca onlar ıcın endıse duyacagız yanı. napalım anne olmak sımdıden zor yuzunu gostermeye basladı:)
merak etme.yakın da doğum yapan bir arkadaşım var.6 aya kadar bulantı çekti ve kraker sandüviç ile geçirdi mecburen günlerini.ne ilaç aldı ne başka birşey.oda senin gibi düşündü ama maşallah bebişi tostoparlak.çok sağlıklı.
haklısın canım ama sanırım ben bugün çok duygusal bi günümdeyim o yüzden kafam allak bullakbenneyaptımki düzelirim birazdanyerimseniben
yok ya ben gerçekten hiç de rahat bi anne değilim.eşim çocuk senin stresinden doğduğunda gerilimden kazık gb doğcak diyo.ama napiyim onu çok istiyorum o yüzden endişeleniyorum:çok üzgünüm:
günaydın tatlılar....nasılsınız bakalım..ben hafif sabah bulantılarımla başetmeyi öğrendiğimden beri çok şükür iyiyim..yarın kısmetse ilk muayenem var..çok heyecanlıyım..gelişmelerden yine haberdar ederim nasip olursa yarın da..melekleriniz nasıllar??
herkese günaydınnn.haftasonu fırsat bulamıyorum arkadaşlar yine uçmuş sayfalar.üzücü birşeyler olmamıştır inşallah.herheste güzel haberler vardır umarım.ben bulantıyı, falan geçtimde çokk fena boynum ağrıyorrr ve uykum var .bugün porttakal gibi bende evde olmak,uzanmak ,tv izlemek istiyorum.haftasonları yetmiyor.evdeki hamişler bizim içinde dinlenin mafoldumben
herkese günaydınnn.haftasonu fırsat bulamıyorum arkadaşlar yine uçmuş sayfalar.üzücü birşeyler olmamıştır inşallah.herheste güzel haberler vardır umarım.ben bulantıyı, falan geçtimde çokk fena boynum ağrıyorrr ve uykum var .bugün porttakal gibi bende evde olmak,uzanmak ,tv izlemek istiyorum.haftasonları yetmiyor.evdeki hamişler bizim içinde dinlenin mafoldumben
günaydın kızlar
rüyamda ablam ultrasona giriyodu hamileymiş güya doktor bakmadan ben pipisini görüyodum aa erkek bu pipisine bak işte diyodum
ama geçen gün ablama erkan 3 aylıkken anlarmı dedim cinsiyeti benimkini 2 aylıkken söledi çok kocamandı pipisi demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?