inşallah sakin olurlar cnm,yoksa işimiz zor valla :SSbenimde hamileliğim cok stresli sıkıntılı gecti.. herkes aynı seyı söyledi yapma uzulme bebekte etkilenir diye.. haklılarmıs.. genede Mevlam bilir işini..
tamam güzelim kendine cok dikkat et çok öptümcanım ben çıkayım görüşürüz
ee ne zaman muayene olcak acaba? ben ecrin i de çok merak ediyorum,suyu sızıyodu yaecrinden haberim yok ama Nevyas muayene olamamıs doktoru yokmus dısardaymıs suanda gelecek inş. nete..
inşallah sakin olurlar cnm,yoksa işimiz zor valla :SS
selam cnm,goncak4 den haber yok... starı acın kızlar bebek mamalarıyla ilgili tehlikeyi anlatıcaklarselam hanımlar oo pike, 61 esra kurtulmuş şükür gonca4 den haber var mı acep?2 de gireceğim diyordu.
bizim ülkede ne düzgün ki zatenpisler yaaa yazık gunah nasıl sşnşrlendşm..
hosgeldin cirrus
hoşboldum cnm.pisler yaaa yazık gunah nasıl sşnşrlendşm..
hosgeldin cirrus
selam cnm,goncak4 den haber yok... starı acın kızlar bebek mamalarıyla ilgili tehlikeyi anlatıcaklar
amerikan malı mama almıcaz demek ki :SShoşboldum cnm.
hmmmm.
evet evet seyredelim bakalım.nasıl iş bu ya.
ecrinece de gelmedi ya dr randevusu vardı,acaba dogum falan mı yaptı?
amerikan malı mama almıcaz demek ki :SS
amerikan malı mama almıcaz demek ki :SS
ay hadi hayırlısı cnmslm kızlar. dün gece yine bi bardak kadar suyum geldi demişti belki doğurtmuşlardır
evet ama işte türkiye de söylemiyolarmarka adını sölemeleri lazım ya sonuçta zararlı bişeyse bilmemeiz lazım :S
neden cnm,stres yapma,bak az önce haber vardı stresli annelerin bebekleri sinirli oluyomusöyle görünüyor.zaman az kaldı ya sıkıntı basıyor.strese giriyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?