slm darkcım bısı sorcaktım dktr sana sancılarını evde mı cek dedı hemen gelmemı dedı daha rahat olur demıs ya dgm
maşallah maşallah canımopuyorumnanaktan
gözün aydın olsun inş
çatır çatır doğururuz inş...ohaoldumsmile
selam cnm,ee peki ne zaman gidicen kontrole?dogurdun dogurucan yahu
selam daarrrkkkkkkkk
röfle falan yaptıranlar oldu cnm,ben de dogumdan bir gün önce gitmeyi düşünüyorum kuaföre..dr uma sormadım ama pazartesi sorarım olmazsakızlar bu ay sacınızı boyattınız mı :?????? off kendimden tiksiniyorumsaçlarım uzamış zaten ince teli kesemiyom korkumdan .. zate boyatamıyom beyazlar iyice belli lohusalık dogum derken iki ay daha bekliyicem napsam yaa
Selam kızlar..
Sabahtan kalktık annemle yollara düştük hastaneye gittimki doktorun özel işi çıkmış randevular iptal edilmiş bizde son ay olduğumuz için randevusuz gittiğimizden arayıp haber veren olmadı..Annemi sürüklediğimle kaldım..
Sonra annem düğüne gidecekti gelirmisin falan dedi dedim eve gidip napıcam zaten eşim yok ordan teyzeme gittik akşama kadar oturduk, ordanda düğüne geçtik biraz durup eve döndük :roflol: nasılsa doğuracağım yok..Ama amcamlar falan kızdı bu halde niye geldin diye laelaelaelaelae
kızlar bu ay sacınızı boyattınız mı :?????? off kendimden tiksiniyorumsaçlarım uzamış zaten ince teli kesemiyom korkumdan .. zate boyatamıyom beyazlar iyice belli lohusalık dogum derken iki ay daha bekliyicem napsam yaa
maşallah cnm bebeğine..ben o kadar cok yürümedim ama beimki cabuk cevirdi basını asagı,dogum kanalına da girdi..ama bende iş yok sezeryan olcam :SSbenimde bugün kontrolüm vardı
hamdolsun herşey yolundaymış.
kilosu fazla çıktı biraz göbekli dedi:)))
kilosu 2 800 maşallah yavruma
boyu ise 46 cm civarındaymış. boyu çok uzun olmayacak dedi 48 50 cm arası doğarmış:)
boyunu göbeğine vermişkaydirigubbakcemile3
suyu falan herşeyi iyi dedi
kafası doğum pozisyonunda ama tam aşağı inmemiş dedi.
bol bol yürü dedi :) 1 saat yürü dedi hala ağrın olmazsa günde 2 saat yorulana ağrın olana kadar yürü dedi dr. bel kasık ağrıları bebeğin doğum kanalına girmesine yardımcı oluyormuş. bol bol yürü yorul ağrın olsun dedi:)))
bende dedim ki artık kasılmalardan ağrılardan korkmayacağım yani:)
2'i cnm bir şey çıkmazsa.evet sez.sen de mi 1 i cnm?sezeryan mı sen de?az kaldı hayırlısıyla bi atlatsak...nevyas sanırım kontrolünü olamamıs,başka da haberim yok
aferin sana az kadı dikkat etmelisin.bırakın şu temizlikleri falan artık.yüzdük kuyruğuna geldik :mymeka:evimi de bi güzel temizledim ki çamaşır sularıylaa off diyorum :)))))))
Selam kızlar..
Sabahtan kalktık annemle yollara düştük hastaneye gittimki doktorun özel işi çıkmış randevular iptal edilmiş bizde son ay olduğumuz için randevusuz gittiğimizden arayıp haber veren olmadı..Annemi sürüklediğimle kaldım..
Sonra annem düğüne gidecekti gelirmisin falan dedi dedim eve gidip napıcam zaten eşim yok.
nevyas seni görmesek tamam bu kurtuldu diyoruz ama delikamlı pek nazlı herhalde.
ay canım keşke benimde öyle olsa bi anda 18 kilo ohh ne güzell yaasaol ben de iyiyim takılıyorum pc de..olsun dogumdan sonra verirsin kiloları,bak burcixx dogumla beraber 18 kg vermiş...
canım seninde herşey yolundayımış gözün aydın inş rahat bi dogum yaparsın :)evimi de bi güzel temizledim ki çamaşır sularıylaa off diyorum :)))))))
hoşgeldin canım :) kız dügünde dogursaydın yaa kaydirigubbakcemile3 neyse daha vakit var demekki canım benim ablam hep 40 ı doldurduktan sonra dogum yapmış bende nst ye felan girdim sancı görünmüyo gayet rahat bebek :) senin bebişte saglıkla üdnyay gelsin inşşSelam kızlar..
Sonra annem düğüne gidecekti gelirmisin falan dedi dedim eve gidip napıcam zaten eşim yok ordan teyzeme gittik akşama kadar oturduk, ordanda düğüne geçtik biraz durup eve döndük :roflol: nasılsa doğuracağım yok..Ama amcamlar falan kızdı bu halde niye geldin diye laelaelaelaelae
kızlar bu ay sacınızı boyattınız mı :?????? off kendimden tiksiniyorumsaçlarım uzamış zaten ince teli kesemiyom korkumdan .. zate boyatamıyom beyazlar iyice belli lohusalık dogum derken iki ay daha bekliyicem napsam yaa
benimde bugün kontrolüm vardı
hamdolsun herşey yolundaymış.
kilosu fazla çıktı biraz göbekli dedi:)))
kilosu 2 800 maşallah yavruma
boyu ise 46 cm civarındaymış. boyu çok uzun olmayacak dedi 48 50 cm arası doğarmış:)
boyunu göbeğine vermişkaydirigubbakcemile3
suyu falan herşeyi iyi dedi
kafası doğum pozisyonunda ama tam aşağı inmemiş dedi.
bol bol yürü dedi :) 1 saat yürü dedi hala ağrın olmazsa günde 2 saat yorulana ağrın olana kadar yürü dedi dr. bel kasık ağrıları bebeğin doğum kanalına girmesine yardımcı oluyormuş. bol bol yürü yorul ağrın olsun dedi:)))
bende dedim ki artık kasılmalardan ağrılardan korkmayacağım yani:)
selam canııımm...
aman iyi yapmışsın evde oturup ne yapacaktın. şimdi gezdik gezdik zaten bi 40gün tıkılıcaz eve sonrasıda bebişle her zaman heryere gidemicez.
ee peki ne olacak simdi muaynede olmamışsın son demlerin senin? bebiş normal doğum pozisyonundaydı dimi. 40.haftayı doldurursan yine birşey olmazsa sancı vs. suniyle doğurtuyorlarmış doktorum öyle dedi bugun bana. inşallah sancın felan gelir canım ya..
Ben 3-4 gün önce gidip boyattım canım zararı yokmuş..Dediğin gibi kötü olmuştu, doğumdan sonrada hemen gidip yaptıramazdım, iyi oldu yani doğumdan önce yaptırmam
maşallah cnm bebeğine..ben o kadar cok yürümedim ama beimki cabuk cevirdi basını asagı,dogum kanalına da girdi..ama bende iş yok sezeryan olcam :SS
röfle falan yaptıranlar oldu cnm,ben de dogumdan bir gün önce gitmeyi düşünüyorum kuaföre..dr uma sormadım ama pazartesi sorarım olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?