2010 Ekim Anneleri

slm darkcım bısı sorcaktım dktr sana sancılarını evde mı cek dedı hemen gelmemı dedı daha rahat olur demıs ya dgm

Suyun,nişanın,bebegin hareketlerinde sorun olmadıgı sürece gelme dedi. Son ana kadar dayanabildigin yere kadar evde dayan, birşeylerle oyalan dedi. Buraya geldiğin de açılman 3,4 cm olursa cok kolay olur hemde korkmazsın çünkü buraya gelipte korkup sezeryan diye tutturuyorlar dedi..

kızlar bu ay sacınızı boyattınız mı :?????? off kendimden tiksiniyorum saçlarım uzamış zaten ince teli kesemiyom korkumdan .. zate boyatamıyom beyazlar iyice belli lohusalık dogum derken iki ay daha bekliyicem napsam yaa

selam cnm,ee peki ne zaman gidicen kontrole?dogurdun dogurucan yahu

Onu yazmamışım ohaoldumsmile pazartesi gel dediler ama pazartesi gitmeyeceğim canım zaten dr çok yoğun bide bugünkü bütün hastalarda pazartesiye kaydırılmış gidipte saatlerce bekleyemem :)) acil bi durum olmazsa salı yada çarşamba giderim diyorum zaten günüm perşembe doluyor belkide perşembe giderim :tomato:

benimde bugün kontrolüm vardı
hamdolsun herşey yolundaymış.
kilosu fazla çıktı biraz göbekli dedi:)))
kilosu 2 800 maşallah yavruma
boyu ise 46 cm civarındaymış. boyu çok uzun olmayacak dedi 48 50 cm arası doğarmış:)
boyunu göbeğine vermişkaydirigubbakcemile3

suyu falan herşeyi iyi dedi
kafası doğum pozisyonunda ama tam aşağı inmemiş dedi.
bol bol yürü dedi :) 1 saat yürü dedi hala ağrın olmazsa günde 2 saat yorulana ağrın olana kadar yürü dedi dr. bel kasık ağrıları bebeğin doğum kanalına girmesine yardımcı oluyormuş. bol bol yürü yorul ağrın olsun dedi:)))
bende dedim ki artık kasılmalardan ağrılardan korkmayacağım yani:)

röfle falan yaptıranlar oldu cnm,ben de dogumdan bir gün önce gitmeyi düşünüyorum kuaföre..dr uma sormadım ama pazartesi sorarım olmazsa

selam canııımm...
aman iyi yapmışsın evde oturup ne yapacaktın. şimdi gezdik gezdik zaten bi 40gün tıkılıcaz eve sonrasıda bebişle her zaman heryere gidemicez.
ee peki ne olacak simdi muaynede olmamışsın son demlerin senin? bebiş normal doğum pozisyonundaydı dimi. 40.haftayı doldurursan yine birşey olmazsa sancı vs. suniyle doğurtuyorlarmış doktorum öyle dedi bugun bana. inşallah sancın felan gelir canım ya..

Ben 3-4 gün önce gidip boyattım canım zararı yokmuş..Dediğin gibi kötü olmuştu, doğumdan sonrada hemen gidip yaptıramazdım, iyi oldu yani doğumdan önce yaptırmam

maşallah cnm bebeğine..ben o kadar cok yürümedim ama beimki cabuk cevirdi basını asagı,dogum kanalına da girdi..ama bende iş yok sezeryan olcam :SS

sen de mi 1 i cnm?sezeryan mı sen de?az kaldı hayırlısıyla bi atlatsak...nevyas sanırım kontrolünü olamamıs,başka da haberim yok
2'i cnm bir şey çıkmazsa.evet sez.
evimi de bi güzel temizledim ki çamaşır sularıylaa off diyorum :)))))))
aferin sana az kadı dikkat etmelisin.bırakın şu temizlikleri falan artık.yüzdük kuyruğuna geldik :mymeka:

saol ben de iyiyim takılıyorum pc de..olsun dogumdan sonra verirsin kiloları,bak burcixx dogumla beraber 18 kg vermiş...
ay canım keşke benimde öyle olsa bi anda 18 kilo ohh ne güzell yaa
evimi de bi güzel temizledim ki çamaşır sularıylaa off diyorum :)))))))
canım seninde herşey yolundayımış gözün aydın inş rahat bi dogum yaparsın :)
hoşgeldin canım :) kız dügünde dogursaydın yaa kaydirigubbakcemile3 neyse daha vakit var demekki canım benim ablam hep 40 ı doldurduktan sonra dogum yapmış bende nst ye felan girdim sancı görünmüyo gayet rahat bebek :) senin bebişte saglıkla üdnyay gelsin inşş

ay bende tiskindimmm ya... soracaktım bgn onuda unuttum gittigimde sorucam ama dogumdan sonra boyatmak istiyorum ama herkez bişi söylüyo sütten bebege geciyomuşşşşş

ooh maşallah gözün aydın canım
banada yürü dedi işte. kafası eline gelmedi çatıma bakarken yürüyüp,temizlik vs yapıcam durmucam insin biran önce sıpa:)))
saat kaçta gittiniz? biz sabah 11 gibi ordaydık

Hafta içi gideceğim canım bakalım ne diycek zaten şuan dr yaptığı bişeyde yok nsteye bakıp günümü bekletiyordu :)) teyzemlerde dedi karnın inmemiş daha 1 hafta olmaz dedim bende 1 hafta değil bu çocuk 2 haftada olmaz hiç gelmeye niyeti yok..İnşallah kendişliğinden gelir canım sanıclarımız..

Ben 3-4 gün önce gidip boyattım canım zararı yokmuş..Dediğin gibi kötü olmuştu, doğumdan sonrada hemen gidip yaptıramazdım, iyi oldu yani doğumdan önce yaptırmam

ne yaptırdın canım ? normal bildigimiz boyayla mı boyadılar? ya ben cok kararsızım napıcamı bilmiyorum gidip yaptırsam mı acaba doktora sorupta? röfle yaptırmak istiyorum.

maşallah cnm bebeğine..ben o kadar cok yürümedim ama beimki cabuk cevirdi basını asagı,dogum kanalına da girdi..ama bende iş yok sezeryan olcam :SS

teşekkür ederim canım benim
hani ağrılardan şikayet ediyordu ya bazı arkadaşlar sakın korkmasınlar o ağrılar olmaz ise doğum çok zorlaşır. artık ağrılarımı seviyorum:) ve yürürken ağrım olduğunda doğdu doğacak diye kormayacağım yürümeye devam edeceğim inş:)))

seninde hakkında hayırlısı olsun inş canımopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
cirrus007, BAYLEMUR, Dark+, dilser, emel35, fragola, GokceRana23, ironic34, mcd, NevYas, Tuba373

fragola gelmiş.

röfle falan yaptıranlar oldu cnm,ben de dogumdan bir gün önce gitmeyi düşünüyorum kuaföre..dr uma sormadım ama pazartesi sorarım olmazsa

kız zararlı degil mi ya hamileyken bide...
ben dogumdan sonra istiodum sütten gecio dediler die korktum ya tedirginim cok kararsızım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…