2010 Ekim Anneleri

ay hadi hayırlısı cnm

evet ama işte türkiye de söylemiyolar

neden cnm,stres yapma,bak az önce haber vardı stresli annelerin bebekleri sinirli oluyomus

ne bileyim herşey yolunda mı stresi.dr tamam diyor ama işte yinede stres var senin 1 de mi ayın ironic seninde az kalmış.bugün rüyamda kaç kez doğuruyorum sandım.uyan yine uyan yine kabuslar yani anlayacağınız.nevyas tan bugün haber var mı?

sen de mi 1 i cnm?sezeryan mı sen de?az kaldı hayırlısıyla bi atlatsak...nevyas sanırım kontrolünü olamamıs,başka da haberim yok

slm kızlarrrrr herkes iyi inşşşş
bizde cuma günü kontrolumuzu olduk bebişim 3 kilo olmuş o kadar proteinli yememe ragmen boyuda 48 cm di galiba neyse haftaya çagırdı dogum şeklini hala belirlemedik alttan muayene edicek..
61 esra dogum yapmış saglıkla büyüsün annesinin kollarında darısı başımızaaaa
başka dogum yapan varmı.???

ay pike de dogum yapmışş hayırlı olsun saglıkla büyütsün inşallahh
pırt diye çıkarmış çocugu anacımmm bende öle olsun istiyommm

pike dogurdu cnm...selam bu arada,bebeğine de maşallah ben ce boyu kilosu iyi haftasına göre...

gökce hosgeldin canım
sınav tarısıde kasım sonu senin dogurun giden artık canım daha rahat olursun bak senin işine yaradı

hihihi uyandırdım seni sabah sabah kusura bakma kuzummm :)) sevincimi paylasmak istedim o an napiyimm :))

gözün aydın canım seninde.

kizlar dogurduuum
oglen 12:30 da
pirt diye cikiverdi, ayrintilari anlatirim
eve yarin gecicez
darisi basinizaa :)

maşallahhhhh! demek pırt diye çıkıverdi darısı başıma inşallah bende bir pırtlatıversem :)) ayrıntıları bekliyoruz canımm..

kızlar bende kontrole gitim pazartesi sabahı alınacaktı bebek ama salı gününe karar verdikk. gel salıda bitsin artıkkkkk

gözün aydın canım cok az kalmış senin de :)

ecrinden haberim yok ama Nevyas muayene olamamıs doktoru yokmus dısardaymıs suanda gelecek inş. nete..

ay evet ecrin hala yok ortalarda.. doğurdu mu ne yaptı ? yaricana mesaj atar haber veririm demişti bir haberde yok. nevyas da muayne olamamış demek. bende nevyas gibi beklicem herhalde öyle geliyor bana:))))))9

Bu ara da selammmmmm kızlarrr :)))))))

pike dogurdu cnm...selam bu arada,bebeğine de maşallah ben ce boyu kilosu iyi haftasına göre...
sagol canım ya bilmiyorum ki hani o kadar yiyorum en fazla ben almışım 88 olmuşum malesef ve yediklerim bana yaramış daha çok neyse sen nasılsın canım
gökce hosgeldin canım
sınav tarısıde kasım sonu senin dogurun giden artık canım daha rahat olursun bak senin işine yaradı

hoşbulduk canım ya kasım ayına belli olmuş hem ders çalışırım da bakalım inş bebekten fırsat bulup sınavaa rahat girerim :) sen nasılsın

slm darkcım bısı sorcaktım dktr sana sancılarını evde mı cek dedı hemen gelmemı dedı daha rahat olur demıs ya dgm

maşallah maşallah canımopuyorumnanaktan
gözün aydın olsun inş
çatır çatır doğururuz inş...ohaoldumsmile

saol ben de iyiyim takılıyorum pc de..olsun dogumdan sonra verirsin kiloları,bak burcixx dogumla beraber 18 kg vermiş...

Selam kızlar..

Sabahtan kalktık annemle yollara düştük hastaneye gittimki doktorun özel işi çıkmış randevular iptal edilmiş bizde son ay olduğumuz için randevusuz gittiğimizden arayıp haber veren olmadı..Annemi sürüklediğimle kaldım..

Sonra annem düğüne gidecekti gelirmisin falan dedi dedim eve gidip napıcam zaten eşim yok ordan teyzeme gittik akşama kadar oturduk, ordanda düğüne geçtik biraz durup eve döndük :roflol: nasılsa doğuracağım yok..Ama amcamlar falan kızdı bu halde niye geldin diye laelaelaelaelae

selam cnm,ee peki ne zaman gidicen kontrole?dogurdun dogurucan yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…