canım face inden okudum ben de,sadece kuzusunu kucagına almıs iyiymiş gibi bişi yazıyodu..tek bilgim bu bilmiyorumkismile61 esradan kim haber aldı ikiside iyimiymiş peki.
ay hadi hayırlısı cnm
evet ama işte türkiye de söylemiyolar
neden cnm,stres yapma,bak az önce haber vardı stresli annelerin bebekleri sinirli oluyomus
sen de mi 1 i cnm?sezeryan mı sen de?az kaldı hayırlısıyla bi atlatsak...nevyas sanırım kontrolünü olamamıs,başka da haberim yokne bileyim herşey yolunda mı stresi.dr tamam diyor ama işte yinede stres var senin 1 de mi ayın ironic seninde az kalmış.bugün rüyamda kaç kez doğuruyorum sandım.uyan yine uyan yine kabuslar yani anlayacağınız.nevyas tan bugün haber var mı?
pike dogurdu cnm...selam bu arada,bebeğine de maşallah ben ce boyu kilosu iyi haftasına göre...slm kızlarrrrr herkes iyi inşşşş
bizde cuma günü kontrolumuzu olduk bebişim 3 kilo olmuşo kadar proteinli yememe ragmen boyuda 48 cm di galiba neyse haftaya çagırdı dogum şeklini hala belirlemedik alttan muayene edicek..
61 esra dogum yapmış saglıkla büyüsün annesinin kollarında darısı başımızaaaa
başka dogum yapan varmı.???
ooy maasallah nurtopucum inş. sende bebişlerde iyisinizdir.. Allah bağıslasın..
Allah yardımcın olsun canım.. inş. suan sağsalşm kolayca almıssındır kucağına yavrunu..
sesin telinle uyandım o zamandan beride anaam tel susmadı kız bereketli arkadasım benim nasıl mutlu oldum sabah sabah ohh Allah gönlune göre versin canım :)
oo hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsunn iyilerdir inş.:)
Canım Allah yardımcınız olsun sağ salim kuzunu kucağına al inş..
olsun canım pamfilya öğrenir inş.:) iyiki uyandırdın kızz:):)
bu arada ecrinden haber yokmu?
Nevyasımda bugun muayene olcaktı sanırım ne yaptı acaba?
slm kızlar bende kontrolden geldim muayne degıldı o yüzden 5 dk sürdü .kalp atımı .su .bebek hareket vs. şükür herşey yolunda dedi dr...heran herşey olabilir diyooo bundan sonra su .leke vs. :1ninca: delikafadulden kasılmaları sordum adam glerek cevaplıyor bu kadar rahat olurmu ya normal diyo usgde gördüklerine göre dahada artıcakmış şikayetler gün geçtikce..Asagıdan sancı oluyor dedim sanırım beb kafa atıyor :)allah yardımcın olsun dedi naniknanik normalmiş..10 gün sonra muayne ..sezeryanıda sordum 1 gece yatıyoruz ertesi gün çıkarıyormuş hastanınm durumuna göre..
kizlar dogurduuum
oglen 12:30 da
pirt diye cikiverdi, ayrintilari anlatirim
eve yarin gecicez
darisi basinizaa :)
kızlar bende kontrole gitim pazartesi sabahı alınacaktı bebek ama salı gününe karar verdikk. gel salıda bitsin artıkkkkk
ecrinden haberim yok ama Nevyas muayene olamamıs doktoru yokmus dısardaymıs suanda gelecek inş. nete..
sagol canım ya bilmiyorum ki hani o kadar yiyorum en fazla ben almışım 88 olmuşumpike dogurdu cnm...selam bu arada,bebeğine de maşallah ben ce boyu kilosu iyi haftasına göre...
gökce hosgeldin canım
sınav tarısıde kasım sonu senin dogurun giden artık canım daha rahat olursun bak senin işine yaradı
kızlara yazdıgımı sana da kopyalıyım canım :))
Kızlar bizde doktordan simdi geldik..
nst baglandım ilk kez benim yaramaz durmayan oglum, hiç kıpırdamadı sayesinde 40dk kadar nst baglı kaldım :)))) sonra biraz oynadı sanırım benim heyecanımdan dolayı oda heyecan yaptı :)
neyse ki herşey yolunda cok sükür, bizimkinin daha gelmeye niyeti yok sancı vs hiç bişi çıkmadı herşey normal :))
gelelim çatı muaynemize... İnanın o kadar korkulacak birşey değil, acımıyor bile. 1-2dk sürdü. Müsaitmişim normal doğuma,gayet güzel doğurabilirmişim kasmıyormuşum kendimi allah'ın izniyle çatır çatır doğurucam inşallah! daha kafası inmemiş tam olarak bolbol yürüyüş yap dedi. çok iri bir bebek olmucak doğumunda kolay olur dedi,2900 olmuş kilosu. 10günde 300gr almış maşallah10gün sonra tekrar çağırdı nst için,o zamana kadar sancıların olabilir ama son ana kadar kendini tut evde buraya geldiginde acılman 3-4cm olmuş olsun ki rahat olur korkmazsın dedi. böyle işte kızlar cok sükür hersey yolunda. hastanede dağıtacağımız şekerlerimizi de aldık geldik kocişle... allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
saol ben de iyiyim takılıyorum pc de..olsun dogumdan sonra verirsin kiloları,bak burcixx dogumla beraber 18 kg vermiş...sagol canım ya bilmiyorum ki hani o kadar yiyorum en fazla ben almışım 88 olmuşummalesef ve yediklerim bana yaramış daha çok neyse sen nasılsın canım
hoşbulduk canım ya kasım ayına belli olmuş hem ders çalışırım da bakalım inş bebekten fırsat bulup sınavaa rahat girerim :) sen nasılsın
selam cnm,ee peki ne zaman gidicen kontrole?dogurdun dogurucan yahuSelam kızlar..
Sabahtan kalktık annemle yollara düştük hastaneye gittimki doktorun özel işi çıkmış randevular iptal edilmiş bizde son ay olduğumuz için randevusuz gittiğimizden arayıp haber veren olmadı..Annemi sürüklediğimle kaldım..
Sonra annem düğüne gidecekti gelirmisin falan dedi dedim eve gidip napıcam zaten eşim yok ordan teyzeme gittik akşama kadar oturduk, ordanda düğüne geçtik biraz durup eve döndük :roflol: nasılsa doğuracağım yok..Ama amcamlar falan kızdı bu halde niye geldin diye laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?