ay canım keşke benimde öyle olsa bi anda 18 kilo ohh ne güzell yaa
canım seninde herşey yolundayımış gözün aydın inş rahat bi dogum yaparsın :)
hoşgeldin canım :) kız dügünde dogursaydın yaa kaydirigubbakcemile3 neyse daha vakit var demekki canım benim ablam hep 40 ı doldurduktan sonra dogum yapmış bende nst ye felan girdim sancı görünmüyo gayet rahat bebek :) senin bebişte saglıkla üdnyay gelsin inşş
dark ben hep seni doum yaptı sanıyorum çünkü bat la karıştırıyorum.
saol canım inş raht bi dogum nasip olur hepimizede :ecrin_bebek:selam kuzzuuuuuuu a.s.
bu arada gokcecim bebişine maşallah canım. insallah bizlerin dogumlarıda rahat olur :)
canım gözün aydın minigin iiyimiş saglıkla gelsin inş dünyayabenimde bugün kontrolüm vardı
hamdolsun herşey yolundaymış.
kilosu fazla çıktı biraz göbekli dedi:)))
kilosu 2 800 maşallah yavruma
boyu ise 46 cm civarındaymış. boyu çok uzun olmayacak dedi 48 50 cm arası doğarmış:)
boyunu göbeğine vermişkaydirigubbakcemile3
suyu falan herşeyi iyi dedi
kafası doğum pozisyonunda ama tam aşağı inmemiş dedi.
bol bol yürü dedi :) 1 saat yürü dedi hala ağrın olmazsa günde 2 saat yorulana ağrın olana kadar yürü dedi dr. bel kasık ağrıları bebeğin doğum kanalına girmesine yardımcı oluyormuş. bol bol yürü yorul ağrın olsun dedi:)))
bende dedim ki artık kasılmalardan ağrılardan korkmayacağım yani:)
canım napsam şaşırdım kaldım olmazsa dr umla görüşeyim haftaya gidiince dogum şkli kesinleşsin boyatayım benderöfle falan yaptıranlar oldu cnm,ben de dogumdan bir gün önce gitmeyi düşünüyorum kuaföre..dr uma sormadım ama pazartesi sorarım olmazsa
canım ne güzel yaa ama elazıg da yüzdeyüz organic boya yok die tereddüt ediyom senin organic miydi boya ? güle güle soldur saçlarınızemuszemusBen 3-4 gün önce gidip boyattım canım zararı yokmuş..Dediğin gibi kötü olmuştu, doğumdan sonrada hemen gidip yaptıramazdım, iyi oldu yani doğumdan önce yaptırmam
2'i cnm bir şey çıkmazsa.evet sez.
aferin sana az kadı dikkat etmelisin.bırakın şu temizlikleri falan artık.yüzdük kuyruğuna geldik :mymeka:
canım seninde günün belil olmuş 2 ekimiş saglıkla geldin minigin canımSelam kızlar..
Sabahtan kalktık annemle yollara düştük hastaneye gittimki doktorun özel işi çıkmış randevular iptal edilmiş bizde son ay olduğumuz için randevusuz gittiğimizden arayıp haber veren olmadı..Annemi sürüklediğimle kaldım..
Sonra annem düğüne gidecekti gelirmisin falan dedi dedim eve gidip napıcam zaten eşim yok.
nevyas seni görmesek tamam bu kurtuldu diyoruz ama delikamlı pek nazlı herhalde.
10 gün sonra nst e girmemi söyledi.
ondan sonraki kontrolde alttan muayene edeceğim dedi
ay bende haftaya gitcem şu alttan kontrolüde bi halletsem rahatlayacam:)
bilmem ki kuzu yaptırıyolar,pazartesi sorucam dr akız zararlı degil mi ya hamileyken bide...
ben dogumdan sonra istiodum sütten gecio dediler die korktum ya tedirginim cok kararsızım..
ne yaptırdın canım ? normal bildigimiz boyayla mı boyadılar? ya ben cok kararsızım napıcamı bilmiyorum gidip yaptırsam mı acaba doktora sorupta? röfle yaptırmak istiyorum.
aferin sana az kadı dikkat etmelisin.bırakın şu temizlikleri falan artık.yüzdük kuyruğuna geldik :mymeka:
Selam kızlar..
Sabahtan kalktık annemle yollara düştük hastaneye gittimki doktorun özel işi çıkmış randevular iptal edilmiş bizde son ay olduğumuz için randevusuz gittiğimizden arayıp haber veren olmadı..Annemi sürüklediğimle kaldım..
Sonra annem düğüne gidecekti gelirmisin falan dedi dedim eve gidip napıcam zaten eşim yok.
nevyas seni görmesek tamam bu kurtuldu diyoruz ama delikamlı pek nazlı herhalde.
doğurayım diye kız napiyim :))))))))
kızlar selammm
ancak girebildim internete bilgisayardan
hepinize mesajlarınızdan dolayı güzel dilekleriniz için çokk teşekkür ederim
Röfle yaptırdım canım 5 aydan sonra zararı yok demişlerdi..Kuaförde zaten arkadaşım daha önce kesim için gittiğimde boyamamıştı daha erken diye, bu defa boyadı.Doktora sormadım ben isterseniz siz bi danışın tabi..
doğurayım diye kız napiyim :))))))))
dark ne demek ne yapayım.birde çamaşır suyu diyorsun.
kötü bir mevzu ama geçen de de dedim teyzemin bir arkadşı 8,5 aylıkken bu temizlik yüzünden kaybetti.tabiki herşey rabbimden ama bizde dikkatli olmak zorundayız değilmi?lütfen az kaldı kızlar.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?