2010 Ekim Anneleri

Ne yalan diyeyim belki doğururum diye düştüm yollara otobüs minibüs ama tık yok bende :roflol:

kızlar selammm

ancak girebildim internete bilgisayardan

hepinize mesajlarınızdan dolayı güzel dilekleriniz için çokk teşekkür ederim

kızlar röfle hamileyken zararlı özellikle ilk 3 aydan sonra... kiileri baş diplerine deymiyo boya gibi zararlı değil diyo.. ama röfle de zararlı olan yapım aşamasında o kullanılan açıcıyı solumanız... nasılki çok fala yağ çözücü kireç çözücü çamaşır sularıyla çok haşır neşir olup solumamnız gerekiyosa aynı şekilde onu da solumamanız gerekiyo...

selam kuzzuuuuuuu a.s.
bu arada gokcecim bebişine maşallah canım. insallah bizlerin dogumlarıda rahat olur :)
saol canım inş raht bi dogum nasip olur hepimizede :ecrin_bebek:
canım gözün aydın minigin iiyimiş saglıkla gelsin inş dünyaya
röfle falan yaptıranlar oldu cnm,ben de dogumdan bir gün önce gitmeyi düşünüyorum kuaföre..dr uma sormadım ama pazartesi sorarım olmazsa
canım napsam şaşırdım kaldım olmazsa dr umla görüşeyim haftaya gidiince dogum şkli kesinleşsin boyatayım bende
Ben 3-4 gün önce gidip boyattım canım zararı yokmuş..Dediğin gibi kötü olmuştu, doğumdan sonrada hemen gidip yaptıramazdım, iyi oldu yani doğumdan önce yaptırmam
canım ne güzel yaa ama elazıg da yüzdeyüz organic boya yok die tereddüt ediyom senin organic miydi boya ? güle güle soldur saçlarınızemuszemus

ne yaptırdın canım ? normal bildigimiz boyayla mı boyadılar? ya ben cok kararsızım napıcamı bilmiyorum gidip yaptırsam mı acaba doktora sorupta? röfle yaptırmak istiyorum.

Röfle yaptırdım canım 5 aydan sonra zararı yok demişlerdi..Kuaförde zaten arkadaşım daha önce kesim için gittiğimde boyamamıştı daha erken diye, bu defa boyadı.Doktora sormadım ben isterseniz siz bi danışın tabi..

Bende yarın eşimle ev temizliğine girişmeyi düşünüyorum yoksa bu çocuğun geleceği yok az keyfini bozalım kaydirigubbakcemile5

baya bi açıcı kullanıldı mı peki. cünkü ben eskisi gibi yaptırmak istiyorum platin sarısı. ondada acmak zorunda kalcaklar o kokuda kötü bi koku bebişe zararlı olur mu acaba.
doğumdan sonra sütten gecme olayını doktora sorucam ama inş bişi olmaz derde boyatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…