ben mahalle kavgası izliyom kıs :)) manyak dolu bura,yeni tasındım ama bin pişmanım valla,kredi borcum bitse de satsam şu evi..her gün kavgası gürültüsü eksik olmuyo buranın,patlamalar oluyo,yangınlar falan her gün bi action var anlıcagınsempatiksalakcinnihehe aynen öyle cnm ya
sabah mis gibi kokulara uyandım
annem kahvaltımızı hazırlamıştı
afiyetle yedik
valla ne gzl elimi bişeye sürmüyorum
hakkı ödenmez bu annelerin
sen neler yapıyosun bakalım az kaldı heyecan varmı :)
selam canımcım..hoşgeldin..az zaten gecmiş kolay okumussundur,haftasonu rehaveti çöktü :))selam kızlar grçmişi okudum geldim
ben mahalle kavgası izliyom kıs :)) manyak dolu bura,yeni tasındım ama bin pişmanım valla,kredi borcum bitse de satsam şu evi..her gün kavgası gürültüsü eksik olmuyo buranın,patlamalar oluyo,yangınlar falan her gün bi action var anlıcagınsempatiksalakcinni
ben de erken dogurcam zati,her seferinde panikle kaçıyom olay cıkınca evden :)) aglaya aglaya bi hal oluyom korkudan...görüşürüz cnm,arada gel özletmeyerimsenibenanammm ben korkudan ölürdüm orda
bencede hemen sat evi borcun bitince :)
loveli cnm hoşgeldin a.s.
ben kaçar kızlar öpüyorum sizi
opuyorumnanaktan
slm kızlar.dün bende dün kontrole gittim.bebek iyi 3 kilo olmuş bu arada 36+2 bugün ama pozisyonunu hala değiştirmemiş yani ayaklar aşağıda ters geliş.bu haftaya kadar dönmesi lazımdı bundan sonra biraz zor dedi doktor ama ben sorun etmedim zaten gözüm sezeryanda olduğu için hep bi bahanem olsun istiyordumm iyi oldu gibisinden sevindim ama eşim bebeğe bi sorun yaratır mı diyince doktorda bağdaş kuraraak durduu için bacaklarda çarpıklık falan olabilir dedi her zaman olcak diye bişey yok ama dedi genede dönse iyi olur dedii.belki 1 haftayada dönebilir dedi.işte şimddide canımı bu sıktıı.
Daha vakti var canım banada 35 den sonra eski doktorum dönmez demişti ama benimki 35 ten sonra her hafta dönmeye başladı bir hafta ters bir hafta düz :) geçen hafta doğum pozisyonundaydı en son yenş doktorum son güne kadar dönebilir demişti..Maşallah bebeğine..
Hesapta bugün temizlik yapacaktık eşimle akşam demiştim halılar falan silkelenecek diye ben uyurken silkelemiş.Kahvaltıdan sonrada üniversiteden arkadaşları aradı gelip aldılar..Bende aylar öncesinden oğluma açtığım bloğu düzenledim biraz yakında oğluma ait yazılar ve fotolarla dolduracağım inşallah..
ne güzel blog hazırlamann.blog okumayı seviyorumm devamlı hamile bloglarında geziniyorumm hazırlada seninkinide okuyalımmm
selam kızlar...var mı yeni bir haber??pek giremiyorum malum...ama sizleri çok merak ediyorum..
vay be sadece bir sayfa ilerlemiş :)
bende kalktım temizlik yaptım hergun sil sil fayanslar asınacak :)
simdide dısarı cıkcaz cok yürümem lazımmıs ufffffff yürürümde avmlerde yürüsen ne elektrigin yogunlugundan insan hemen yorulyor goksuyamı gıtsek soguk olur mu?
selamm annişlerrr nasılsınızzz ben çok komiğim bugünnn menepoza girmiş gibi bi terliorum bi üşüyorummm ay ne garip bişey sabahta yatakta oturdum ellerime ayaklarıma bakıorum nasıl güldük kocişle şişman et bebekler gibi çok komikti halim çok şirin oluo ama işte ayakkakbılarım felan olmuo o kötüsizler nasılsınız pikeden haber yok galba geçmişi okumaya çalıştım üstten üstten ama bişe görmedim
Esra61 ve pike doğum yapmış dünkü haberler bunlar canım bilmiyorsan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?