merhaba nasılsınız ?
pike dogum yapmıs sanırım ondan baska haber varmı gecmısı okumaya calısıyorum ama bıtmıyor maşallah
bız dun dk gıttık nst ye bagladılar gıder gıtmez gayet ıyı dedı dk onumuzdekı cmrt son kontrolum var salıda dogum :))
selam cnm kimse yok sanırım başka,başka dogum yapan yok,61 esra bi de dogurdu dün okudun mu bilmem..ben de yarın son kontrolüme gidicem cuma da dogum :SS allah yardımcımız olsunmerhaba nasılsınız ?
pike dogum yapmıs sanırım ondan baska haber varmı gecmısı okumaya calısıyorum ama bıtmıyor maşallah
bız dun dk gıttık nst ye bagladılar gıder gıtmez gayet ıyı dedı dk onumuzdekı cmrt son kontrolum var salıda dogum :))
selam cnm kimse yok sanırım başka,başka dogum yapan yok,61 esra bi de dogurdu dün okudun mu bilmem..ben de yarın son kontrolüme gidicem cuma da dogum :SS allah yardımcımız olsun
burcixx sen normal istiyordun kilolu bebek old.içinmi sez yaptılar.hep konuşmuştuk bulunduğun yerde tercih etmediklerini söylemiştin.
genel anes.oldu.heyecan varmıydı.anlatsana biraz.
hmmm bende onu soracaktım burcixx bu kadar kısa zamanda 18 kg nasıl gitti.anam kaç gün oldu daha.
1 gunde gitti 18 kilo
5 kilo bebek
6 kilo plasenta gerside kaniydi suyuydu derken 18 kilo birden gidivermis :))
canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bende 15 eylülde doğum yaptım 12 kilo aldım 8 kilo gitti bebegin kilolu olması bir bakıma iyi altını değiştirmesi kolaydır bari benim çok minik zor oluyor
:))) seninde hayirli olsun canim benimm.. allah anali babali saglikli gunlerde buyutmeyi nasip etsin....
bugün kimseler yok,herkes pazar keyfi yapıyo..sen naptın,anne hazırlıyo sen götürüyon güzel güzel yemekleri di mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?